One thing led to another

25 Juni, 2008 @ 11:50

inatt har jag sovit som längst under hela sommaren tror jag. Jag somnade halv 2 och vaknade halv 10. Nu är jag lite mer än förut, utvilad.

Var i eksjö med gullungarna igår. Vi checka alla affärer eksjö har att erbjuda (typ 2 st). Och jag blir galen. Jag har hittat två jätte fina klänningar på Family House. En som är fin för fest och en som är fin för jobb. Jag MÅSTE ha dem. Annars gråter jag livet ut. Men pengar har jag inga förens på fredag. Och det stör mig att någon kanske kommer hinna före. då gråter jag tillochmed när jag är död.

Jag hade en fin fin dröm inatt. Fattade inte vad den gick ut på, men den var fin.

Later,


he ripped my clothes up all together

23 Juni, 2008 @ 18:43

Länge sen sist. No time, no see.

Jag har varit på nyhem med sötaste tjejerna ever. Lite längre väntat. so what? it's kinda fun där.

Har varit i Västervik över helgen och firat midsommar. Pinsamt men minns knappt något från midsommaraftonen. Jag gick och lade mig vid halv 12 (Jag tänker inte säga att jag gick och lade mig för att jag spydde ner hela mig) Men det var inga problem för jag tog igen det på lördagen sen iallafall.

Fick världens överraskning i lördagsnatt. Bosco ringde och sa att han var påväg hem till Bruzaholm för att han så jätte gärna ville sova med mig. Just lördagsnatten. Men fjanten som ibland aldrig lyssnar minns inte att jag har sagt att jag är i västervik och inte kommer hem förens på söndag. Han blev rätt ledsen. Men jag fick träffa honom på söndagen till måndagen. och fan, 5 veckors väntan... Alltså jag måste säga att jag blev glad när jag såg/träffade honom. Han hade tagit taxi för 5000 när han kunde vänta med en betydligt billigare resa tills nästa dag - bara för att få sova med mig. Alltså, det är typ det finaste någon har gjort för mig. JAG ÄLSKAR HONOM.

Första dagen på jobbet idag. 8:30 - 13:30. Rätt slappt. Tiden gick gööörlfort. Och nu är jag ledig i tre dagar. Det blir najs. Jag ska sova. Det behövs. 

inatt ska två sötisar sova hos mig, Emelie och Linnea. Det blir typ kul.

God fortsatt, närvarande kväll... osv osv osv

 


There's an endless story

12 Juni, 2008 @  13:01

Jag har lovat mamma att städa mitt rum idag. Avgjort, utan tvekan. För det är fult väder idag... Eller heter det inte dåligt väder föresten?

Jag är kinda förvånad. Jag har varit inne och kört idag med Lasse. Och faktiskt på mycket länge, gick det bra :) Jag blev godkänd på att vända i korsning på bara en 25minuters lektion. Jag = stolt.

Sitter och försöker desperat skriva ner en packningslista till nyhem. Det går sämre. Varför ska jag ha med mig 11 par skor?! hur eller hur så åker vi, några st till nyhem imorgon. vad som än händer. Även om det kanske inte finns någon som skjutsar så finns det säkerligen någon idiot till muskelknutte som vill dra våran husvagn (helt gratis då förstås) till jkpg. Sen kan husvagnen säkert rulla själv resten av vägen.
åki, egentligen var det nog bara jag som fattade vad jag skrev där. Men so? ironin är INTE död än!!!

Jag hann inte gå till Röda Korset idag. Det är typiskt, jag som hade hittat en väska jag ville ha där. Den var asful men jag kan inte låta bli den.

Har varit på vårdcentralen en stund idag. Tittat till mitt sår, frågat om hur jag ska hur jag ska behandla det och så nu när jag åker iväg över helgen. Och nu för tiden kostar det pengar att gå dit. Men lite fick jag för pengarna iallafall, bra plåster och sånt.

Jag ska försöka hinna med att blogga ikväll.

tack på förhand. lav ya.


you're talking way too much

9 Juni, 2008 @ 20:58

Har varit i Nässjö med Emelie idag. Handlade massor; Saker som jag behövde, saker jag hade råd med, saker jag tyckte om. Jag älskar att handla!

Åki, min kamera är dum i huvvet. Den vill inte funka. Jag som så gärna hade viljat ta lite bilder under studentlördagen. Kusinen som tog studenten, Emelie som tog studenten och stackars Gustav som jag aldrig hittade som också tog studenten. Fick ingen bild på nån av dom eftersom min kamera har tuppat av.

Mitt vänsterknä har också tuppat av. Jag föll framåt under lördagsförmiddagen när jag sprang runt bland folkvimlet. Nu kan jag inte gå som folk. Jag får inte annvända plåster för mamma så det gör istället ont när jag drar av mig, drar på mig byxor. Mina leggings har nog redan fastnat i varet vid detta laget. Jag får väl skylla mig själv för att jag inte tittar vart jag går. Eller som pappa säger, du får väl skylla dig själv för att du går i såndana styltor till skor. Men tack grabben för att du stog där, annars hade jag vrickat fötterna.

igår var jag, syrran och träffade dom "bortglömda" kusinerna från pappas håll. Anna, Johan och Johans tjej Johanna. Vi åt mat. Åkte en tur i Johans fräna cadillac - jag, sur som fan för att min kamera inte funkar så jag kunde ta ett kort på åket. Vi hade det trevligt. iallafall. utan min kamera.

GODNATT

No one's gonna hurt you

4 Juni, 2008 @ 23:10

Idag, sol hela dagen. Jag har annvänt den väl genom att sitta i den. i bikini och med citron (saften) i håret. Jag och Emelie skulle se om vi blev ljusare i håret. Det funkade sådär. För den som gillar citronkött i hårbotten, kan jag rekomendera detta. Kan man säga. Efteråt fixade jag hårförlängning på Emelie. Hon får själv avgöra om det blev snyggt. det är hon som ska ha det. Jag tycker det blev fint. bara man fixar det och så.

Imorgon jobbar jag. Jag får ångest. Jag vill inte. Jaja, det är kul med pengar. Men jag hade SÅ mycket hellre kollat min kusin när han trajar in på balen. Eller försökt sy färdigt min kjol, som jag, har tänkt bli färdigt med tills lördag.

Dagens finaste sms: Jag är glad att jag träffade dig först innan nån annan kille gjorde det. Tack Gud.
Ni får gissa själva vem det är ifrån.

Lav ya guys

i have no party to go to

1 Juni, 2008 @ 12:33

Har precis kommit hem från jobbet en stund. Åker tillbaka till halv fem sen. Mina glasögon gick sönder på jobbet. Så jag fick gå runt utan hela morgonen. Kinda hard.

Var på den där grillfesten hos Adam igår. Fast jag och Emelie grillade inte hos Adam, vi grillade hos Lisa och Jens istället. Men jag, stressad som fan ville inte stanna där för länge. Jag hade tider att passa. Jag skulle tex. åka hem vid halv 12. När vi kom till Adam var det rätt stelt. Det var roligare när vi skulle åka hem. Då syrran fjantade med skor i kylskåp och så. Vi lekte lite också. chip-bong och hela havet stormar. Det var typ kul.

Nu ska jag lägga mig i solen och snacka bullshit med mamma.

Dagens bästa: Idag har jag ätit nyponsoppa med glass och beskvier, det smakade mums.

RSS 2.0