jag har ett strålande förslag

28 Februari, 2009 @ 15:06

igår var vi ute. jättekul hade vi. även om jag blev påmind om varför jag sa på midsommaraftonen i sommras - att jag aldrig mer ska dricka. men vadå, inte var det mitt fel. jag blev ju bjuden på allt jag drack, varför ska jag säga nej tack. Det var ju synd om människan. jag satt med två groggar i handen som skulle var mina men endå envisades han med att jag skulle ha en xider också. ja, det är väl det man har grannar för. pm och hans tjeja fick hjälpa mig och rebecka hem. jag och pm gick och sjöng alla svenska disney intros vi kunde komma på, på vägen hem. när jag kom hem däckade jag med telifonen i örat.

idag ska jag åka hem till bosco. det var länge sen vi träffades.

igår hatade sarah mig för att hon tycker att jag ser ut som en docka, för att jag har fint hår osv. aaaw

veckans bästa kommentar: stina, du blir ungefär som mig när jag dricker ginotonic - Linnéa D

will i die on a rop

27 Februari, 2009 @ 19:10

nu sitter jag här, med min spicy thai och rågsiktskaka som må vara min kvällsmat. men va fan, jag taggar inför kvällen. ikväll blir det liksom utgång. jag har saknat harrys.. nej men jag har trevligt sälskap ikväll:) och nya kläder har vi köpt också, allihoppa.

hade en jätte trevlig afton i onsdags när jag var på utflykt till jönköping. jag säger det ofta, men denna gång menar jag det - det var något av det bästa jag nånsin gjort. tack för det :)

- tror ni harrys har några pojkar att erbjuda ikväll by the way?
.. nehe tänkte väl det.. då har jag bara en sak att fråga till
- kan man blanda pro viva med sprit?

men jag är förlorad i kriget med mig själv

23 Februari, 2009 @ 14:58

första dagen i skolan har startat bra.. jag har både fått ett skissblock och en belinda-barbiedocka. Vi ska sy 1800-tals kläder till våra belinda-dockor och sedan ställa ut dom. Jag, har inte kommit så långt än - har bara satt upp papiljotter med hjälp av piprensare.. får se om detta plasthår kan bli till lockar. Sen har jag också fått en kram och massor av respons på mina modeteckningar av cattis :) bra, då kan dom säkert komma till annvändning,

nästa vecka, åker vi bort några dagar - kollar på skolor och dylikt.

på onsdag, ska jag göra något som måste vara fylld av braveness........ om jag vågar.

idag, är det måndag och fredagen är redan planerad


min helg i punkter

 22 Februari, 2009 @ 09:46

  • lot of no energi, när vi invigde emmas nya pulka i fredags
  • köpte malibu lördags - drack det rent och får sota för det idag
  • jag och emma skulle till hotellet men hamnade på dang
  • jag sjöng karaeoke med bartendern även om jag nästan lyckades bli själv
  • jag och emma träffade två cute guys som vi gick hem med
  • jag är helgreat på att snacka engelska i telifon
  • emma sover, men jag tackar endå för kycklingen hon gjorde igår
  • sarah ringde igår, har saknat hennes röst.. lite
  • min dröm kändes väldigt verklig inatt.. det var läskigt
  • idag ska jag åka till mitt stökiga och odamsugade rum i värnamo
  • jag önskar mig just nu av allt en cheeseburgare
  • mamma har döpt om sig till bruza
  • jag längtar efter min kasse med kläder från emmas mamma
  • jag kommer förmodligen sticka färdigt min tröja idag
  • jag är lite förvånad över mitt saldo på telifonen
  • jag ser ut som värsta otäckingen idag

Nu i slutet av helgen kan vi konstatera att killar gillar kladdiga tjejer men inte kladdiga bord och föresten så låg vi inte med dom söta pojkarna

(kommer säkert få massa bullshit för min sista mening, men emma förstår, don't cha?)


it needs more than any porn

19 Februari, 2009 @ 21:20

bleh, 3 avmagnitiserade busskort på 2 dar. jag tror att det är någon som inte gillar mig. det är nog sådana här saker jag får sota för, för att jag bara använde mitt månadskort för 700 spänn, uppe i sthlm, i bara en vecka. arg som ett jävla piggsvin kom jag hem. mamma blev lika arg. jag stängde in mig i duschen och tjurade. imorgon köper jag iallafall mitt busskort nummer 4.

imorgon ska jag också köpa some sweetness (snacks) till mina kompanjoner på H&M. det är min sista dag imorgon. det suger. jag har ju precis börjat lära känna alla. buhu :'(

åh! nu fick jag sms!!



3 sek senare - nej halebop, jag bryr mig inte om jag har under 25 spänn på min mobil

Dagens ragg: förutom mister med stort S och big cutieness who gives me those roses i tisdags, så måste det vara fyllegubbarna på 60 bast som stötte på mig på stationen idag. dom snackade om att blondes have more fun och att jag var det finaste dom nånsin hade sett. en av dom ville ge mig en kram. jag backade tillbaka, då sa han att jag skulle hälsa så gott till min mamma. eh.


aaaaw sugar

17 Februari, 2009 @ 21:20

dagen började sådär, halvseg och döjobbig. men när jag insåg hur underbart jag har det, försökte jag tränga bort min seghet.

kolla på mig, jag är singel men endå har jag fått 10 röda rosor idag.. av en kille. suck on that one! :D


the boy does nothing

16 Februari, 2009 @ 22:05

idag är jag helt slut.. men jag får väl skylla mig själv om jag väljer klackedojjor som inneskor.

iallafall, så har carina j fått för sig att jag ska vara med i bruzaholmssamhällsförening. ?!  dom kom överns om att det kunde vara bra att ha med unga människor där och carina tyckte att jag kunde vara bra. imorgon ringer jag henne och undrar varför hon valde JUST mig.

återkommer efter jag har pratat med min sweet, sweet, sugar, sugar thing på msn (a)

i'm gonna make love so sweet

15 Februari, 2009 @ 19:04

efter tidigare erfarenheter, vet ni att jag inte somnade förens fem i natt. Vid nio i morse rusade pappa in i mitt rum, drog upp persiennen, satte sig på mina fötter och svamlade något om att han skulle fixa min tv. Efter den händelsen fick jag aldrig somna om, inte förens halv två. Vaknade igen vid halv fyra. då någon, började dunka dansbandsmusik i rummet intill.. väggarna bara skakade. det värsta var att denna gång var det pappa igen. men det gjorde liksom ingenting.
ehm... jag bara fjeskar,.. jag behöver låna pengar,

har anmält mig till högskoleprovet idag.. det kostade 350 spänn och därmed tog mina sista pengar jag hade, slut.

så nu ska jag fråga min pappa, om han vill ha chips, massage eller något annat.. för jag måste ju låna pengar. titta så länge på några sötsaker jag har klickat upp som jag i princip inte vill ha... idag.
önska mig lycka till endå


i know how sweet a kiss can be

15 februari, 2009 @ 04:35

valentines namnsdag har jag firat med storsyrran lisa och lillsyrran linnea. vår tv visade en salig blandning för oss. började med pippi, fortsatte med melodifestival och avslutades med the mask. Men efter hela kvällens tvtittande åkte vi och hämtade jens på nöjespumpen. den bild jag fick av det stället var ett uteställe vid ett sågverk. jaay, dit måste jag nån gång. även om jens varnade mig. 

nu sitter jag här, dagen efter valentines namnsdag - mitt i natten - klockan halv fem. kan inte hjälpa det, människan är ju bara så intressant.
tycker det passar att lyssna på den gammla sugar sugar låten då.


no, he never cleans up

FREDAG DEN 13:e februari, 2009 @ 22:29

amagad vilken intressant kille, kommer från början i från mexico. har bott i japan, egypten, indien plus andra drömresemål. nu pluggar han i sverige. hans pappa äger ett klädföretag. shit, vart har jag hittat denna kille? *host* facebook *host*

imorgon ska jag leka med syrran. jag längtar!


beat your heart out

FREDAG DEN 13:e februari, 2009 @ 10.06

det har blivit som en vana att heta någon av distillers låtar som rubrik. men dom är ju så underbara.

snart åker jag och emma hem. hon beger sig till vetlanda.. där vet man mycket.. eller ingenting alls. Jag själv, beger mig till min 120cm, min älskade bädd i bruza. jag har saknat mina päron och min alfons.

imorgon är det lördag, då ska jag träffa syrran. vi ska mysa. Jättemkt.

jag är världens roligaste människa. på riktigt. Nån gång ska iallafall jag och emma flytta till irland. jag är jättetaggad. dom har snygga karlar där. bra för mig, så karlgalen som jag är.

ha en råcool dag

bruden och jag, smått uttråkade på nyhem

die on a rop

11 Februari, 2009 @ 23:59

nu är jag placerad i Bankeryd för några dagar.. emma och jag är placerade i bankeryd för några dagar. härliga tider, jag har inte sovmorgon för ens imorgon men redan nu har jag känt mig som en prinsessa. Emmas moster är så gullig. och för att inte tala om, hennes man. som fick för sig, pga av emmas fotografering av mig - att jag kanske ska satsa på att bli fotomodell. ja, dom tjänar ju så mkt pengar.. alltså det var typ det snällaste någon har sagt till mig.

shit, somnade medans jag skrev detta.. får se om det blev något läsligt av det imorgon. nu ska jag sova... eller nu ska jag sova, efter vi har garvat färdigt åt tobbe.. (vi skrattar inte med honom, utan åt honom)

imorgon tar jag converse till praktiken.. bara så ni vet

no more happy valentines day

10 Februari, 2009 @ 16:56

nuuuu ligger jag efter här igen. förlåt.

min praktik går bra. jättebra kan jag faktiskt säga. jag har så dåliga erfarenheter av prao. eftersom jag alltid har varit på tråkiga ställen och efter the diktator i början av året.. hade jag inga förväntnigar alls.. bara att veckorna skulle gå fort. nu har jag varit där i en vecka och jag får säga att jag har haft jättekul. så kul att jag hoppas på sommarjobb/extrajobb där..
så.. nu ska jag bara skriva samma sak till anki, min lärare.

men idag är jag inte på min praktikplats.. jag är sjuk idag. att vara sjuk i värnamo är inget kul. Så jag tog första bästa tåg till nässjö, där hämtade pappa mig. men redan imorgon kommer jag vara på fötter igen. då ska jag flytta till bankeryd. bara sådär.. eller hur, emma?
ikväll, bleker mamma min utväxt. så jag får köra min århundradens utväxt nån annan gång. måste klippa mig också. jag vet precis hur. men pengar har jag inga... inte än iallafall..

föresten, jag och bosco har gjort slut..


.

Emma ville visst att alla skulle göra en lista om vad dom tycker om hos sig själva.. här är min,

- jag har snygga bröst
- jag har snygg röv
- jag har snygga ben
- jag har ett vackert leende
- jag har fina ögon
- jag har erotiska läppar (MUN!!)
- jag har fina händer/tänder
- jag har fint blont hår
- jag är snygg naken
- jag är snygg i bh
- jag är snygg i string
- jag är snygg i stay-ups
- jag är snygg i korsett
- jag är snygg i bikini
- jag är snygg i baddräkt
- jag är snygg i sjuksköterskakläder
- jag är snygg i nannykläder
- jag är snygg lack
- jag är snygg i rosa, fluffiga kläder
- jag är snygg i genomskinligakläder
- jag är snygg i allt


oj var inte detta en kontaktannons man ska skicka in?


all over your pretty face

4 Februari, 2009 @ 00:02

jag får hata mitt hår efter att jag har duschat. det börjar mer och mer bli likt en trasselhög efter var dag jag duschar. förstår inte hur jag kunde lyckas få för mig att jag skulle lyckas göra fiskbensflätor av det... jag får helt enkelt skylla mig själv för jag aldrig borstar mitt hår.

för den  som bryr sig, så går min praktik bra.. jag har faktiskt jättekul. jag hatar hm egentligen men kan tänkas mig börja tycka om det nu. för deras skull. :)

dagens låt: lovefool - new found glory ft. adam, texten funkar inte idag.. men jag tycker den är cool

idag känner jag mig modig.. dum i huvvet... men modig...

RSS 2.0