TomFord eyewear

Torsdag, 4 Juni, 2009 @ 13:30

dagen började med att jag var lite bakis. (får skylla mig själv) det blev bira och ännu mer bira till klockan halv tre inatt.

Först började vi med lite grillfest hemma hos Biggan. Vi lekte, jag grillade mitt första kött någonsin, lekte med djuren (hundarna gillade mig? och jag dem?) skrattade och bara umgicks + lite tårar på det. Nästa vecka slutar vi. shit, jag kommer gråta floder. även om jag bara har gått här ett år måste jag säga att detta är den klart bästa klass jag någonsin gått i. Vi pratade om klassåterföreningar idag i bilen till eks. och om jag blev bjuden till klassåterföreningar på alla skolor jag har gått på samma dag. Alltså att alla klassåterföreningsfester var samma dag. HAde jag helt utan tvekan helst gått på textilakademins bjudning. Kanske inte jätte logisk tanke. Men man måste ju få berätta vilken klass man prioriterar mest, blir lyckligast av och trivs bäst i. och snart ska vi lämna varandra. för någon vecka sen tyckte moa att vi skulle göra en "den bästa sommaren".
Moa: Vi kanske ska göra som Jack?
Vi: Tatuera oss?!
För er som inte har sett den. Är det iallafall två barn som träffar varandra en sommar, blir kära i varandra och tatuerar in varandras namn i armarna för att inte glömma varandra ifall de skulle bli tagnas från varandra nån gång. Fatta vad coolt det skulle vara med textilakademinslogga stort på ryggen.
Nu gråter jag............ piiiiiiiiiiiiiiinsamt




Uppe med hakan?
Efter grillfesten hittade jag Sarah och Christoffer i min granne Lennies rum. Lennie drack bira, jag joinade och Sarah och Christoffer kollade på. Vi slutade halv 3. Efter att ha pratat om allt möjligt. Bla. LeilaK.

Idag. Försöker jag packa lite. Mamma ska komma och hämta en stor del av mina grejer idag. magad, va mkt prylar jag har. Har inte ens gjort en fjärde del... och hon kommer om en halv timma. Om det är något jag hatar mer att göra än att städa så är det att packa.... så tråkigt

bloggar ikväll efter balen.

mamma varför är du ledsen

3 Juni, 2009 @ 23:50

snart är det midnatt igen. hade ju tänkt gå och lägga mig tidigt för att gå upp och duscha imorgon bitti (småländska?) men ikväll har jag haft verkstad i mitt rum och varit riktigt kreativ. har sytt en hoodie och blev nästan klar med ett par leggings ända tills jag sydde mig i fingret. det sprutade blod överallt. fy vad skabbig jag låter hela tiden - blodet sprutar, vaknar upp och trampar i min egen spya... jag är defenitivt inte sån! men kan tänka mig att skärpa till mig lite när jag har vuxit upp.

igår var det svinvarmt ute. så Lina, the hot mama drog iväg med oss i sin bil. Vi lyssnade på country och var allmänt glada. sedan kom vi fram till badplatsen. det var en jätte fin badplats. med cafe, långgrundsjö, sandstrand, ljuvlig botten och en liten lekpark. Jag tog mitt första dopp. det var kallt förståss (ingen sjö i hela världen slår nyanäs - sjön jag oftast badar i på sommrarna) Sedan glassade vi i solen. Modevisning tar på krafter så självklart sommnade vi allihoppa, SAMTIDIGT! sov ungefär en kvart och vaknade för att en kvinna skrek på sina ungar "vi har väl inte missat vad dom heter va?" - Lovisa. Efter badturen struntade vi i  kvällsmaten och åkte till Max och åt istället.

Idag fyller camilla år. så vi har haft lite kalas för henne. hon bjöd på tårta osv. Har också fått ett väldigt intressant samtal från borås idag. återkommer mer om det när det börjar närma sig. ;) Idag har vi lyssnat på ramones på mönsterkonstruktionen. men det gör vi alltid. Så någon dagens låt har jag inte. det skulle väl i så fall vara anita hegerlands jag ska måla hela världen lilla mamma. även om det inte är morsdag just idag så önskar jag fortfarande att det var jag som skrev den till min mamma.

imorgon ska vi hem till våran lärare. vi ska grilla, leka och dricka bira. folkölsbira.

RSS 2.0