the fashion showw

31 Maj, 2009 @ 12:47

Helgens +
- modevisningen var grym. jag är supernöjd. vi är så jävla duktiga. kommer stolt visa upp filmen för min mor och sarah senare.
- jag hade pengar att handla alkohol för.
- festen hade sina ljusa stunder som när folk man knappt aldrig pratar med börjar kalla en för gumman, eller när folk man aldrig skulle kunna tänka sig vara fulla var det.
- när syrran och mina vänner kom i fredags på modevisningen och sen inte åkte hem på direkten utan tog sin tid och umgicks med mig.
- bosco sov här. i fredags. och jag fick blommor.
- jag knäppte några kort från festen
-  idag ska jag åka hem och träffa mina föräldrar

Helgens -
- mina föräldrar var inte på plats
- inte sarah heller pga tråkigheter
- och likaså bosco. hela helgen
- och därför var det ganska ensamt på festen då ALLA hade sina killar med sig.
- och nu ska han iväg den enda killen jag någonsin älskat. ska åka till norge och vara borta för typ evigt.
- lite tårar pga det
- på sängen.
- och på festen. men då kom jenny och tröstade mig och sa att jag skulle erkänna att jag grät pga att vi snart slutar.? what?
- ställde min papperskorg gemte mig vid sängen ifall det skulle hända en olycka. det gjorde det. men när jag vaknade låg det inte i papperskorgen utan på golvet låg all spya istället
- till råga på allt låste jag nyss mig ute också utan att tänka mig för. full panik och lite tårar igen.
men då är de tur att jag har en så bra vän som älskar att klättra upp för stuprännor och låsa upp åt mig.

SLUTsummering
modevisningen är något som ligger mig varmt om hjärtat och den kommer jag bära med mig som minne för livet. likaså denna skola. och denna fest. och dessa klasskompisar. vad är det man brukar säga? om några år tittar jag tillbaka till på den här dagen och skrattar. fast med lite undantag. för inte kmr jag någonsin tycka att det är kul att bosco åker sin väg?
jag älskar honom. HÖR NI DET?! ÄLKSAR HONOM!

så nära får ingen gå

26 Maj, 2009 @ 23:08

idag har det inte varit annat än en aspissig dag. börjar med lingonvecka och västbostäderskan sura miner och ord (hon är alltid otrevlig mot mig - men henne är inge kul att träffa när man är rätt low) när vi sedan övade till modevisningen blev det inte speciellt bättre. Det har alltid gått super innan men idag gick något fel. Jag grät en liten skvätt inför min lärare catarina och tog därefter en dusch.. Efter det blev allt mkt bättre. Tro det eller ej men ibland blir allt mkt bättre efter lite släppta tårar. ikväll har vi firat med mer övning (som för övrigt gick super) och lite glass och massage till efterrätt. Tack alla klasskompisar och alla andra som peppar mig till detta.

FREDAG smäller det. På FREDAG KL.15. TIlls dess bjuder jag på en låt från gladaste visningen

if u seek amy

17 Maj, 2009 @ 09:52

Min helg, har spenderats i värnamo. städernas stad. det har varit jag och en kompis cykel som har besegrat denna helg utan harrys, utan kött och nästan helt utan pengar. tack gode Gud för att jag har en mamma.

vad har jag gjort?
pysslat med modevisningen. hatar att säga för mkt. men jag kan säga att mitt bodymönster är min nya bästa vän. love.
har bytit låt också efter omständigheter. hittade en låt på youtube och tack sammiboy för att den ligger i min dator nu:)

idag, söndag är jag uppe tidigt. kan aldrig sova längre än till åtta. så nu ska jag upp till skolan och leka lite med vattenfärg. så länge kan jag bjuda på lite skönsång från cocorosie
 


the academy of textile

14 Maj, 2009 @ 16:15

Linnea: har du inte funderat på att bli lite bättre på att uppdatera bloggen?
Jag: nej jag har inte tid!
Linnea: ... för du har inget liv

kort uppdat.
jobbar för fullt.
väver ett par handklovar till min nästa.
tovar en hatt.
pysslar med min overal.
och har på tok för lite struktur över mitt intåg på modevisningen

om två veckor smäller det!
be there!!

ett tidsfördriv att dö för

5 Maj, 2009 @ 01:05

Jag har försökt på så många olika sätt att försöka börja skriva en måndag. Oftast funkar det, men någon bra struktur har jag inte. Aldrig får jag med iallafall två dagar per vecka i min blogg. skitkass är jag.

Veckans planer
- ringa Norge
- försöka betala räkningarna i tid för en gångs skull
- göra färdigt ett plagg till modevisningen
- fixa dresscode inför lördag+måndag
- springa ner till stan och köpa osis
- göra färdigt lampskärmen
+ ca. 5 toiller också. puh.
och glöm för guds skull inte att du har lovat att skippa kl 15 fikat, STINA!
men glöm inte heller att fira med söta drycker och grillat på lördag hemma hos syrran din!

Valborgen..
..som spenderades hos allas vår Sam i jkpg. Jag trallade dit med den vanliga tanken "man ska utnyttja sina vänner för att få partaja i storstaden". Vi började med en riktigt jätte som vi kan kalla familjepizza pga slarvigheter med frukost. Jag var allmänt trött och ville bara bli färdig med mina arbetsprover till dessa jävla skolor och till råga på allt missade vi systemet och fick dricka folköl denna stora dag. Så där satt vi med vår familjepizza, några folköl från ica och dessa arbetsprover som förstört hela min långa vecka. Klockan tickade iväg snabbt, klockan blev ett. Då skulle vi ut. Nåja, ut kom vi iallafall, på en långpromenad i månskenet med stans högsta klackar och folköl(!!) vi kom tillbaka, klockan 4 på morgonen, såg hajar som hajar (med svensk text!!) sen somnade vi, inte fulla ett dugg... h a h a?

nu borde jag sluta lyssna på kent och sova istället


RSS 2.0