hate that i told you sooo

31 oktober, 2009 @ 20:55

oj oj, häftiga grejer igår. syrran hade ett litet halloweenparty för hon själv, mej, brudarna vi tycker bäst om och bosco som ensam kille. vi drack, lekte, tog väl hand om varandra och dansade som aldrig förr. men d roligaste av allt var ju förståss att klä ut sig. d e ju d som e hela grejen med halloween. jag har aldrig själv gått trick or treat runda när jag var barn vilket kanske är därför jag är så glad i att få spöka ut mig under halloween helgen. nu är jag vuxen och för gammal för trick or treat runda. så jag får nöja mig med några glas alkohol, pinsamma lekar, några goda vänner och att få spöka ut sig - egentligen tillsammans. men dagen till ära gjorde jag iordning mig för mig själv, ensam framför spegeln, instängd i mitt rum med blur som bakrundsmusik. egentligen blev jag inget märkvärdigt; vanliga kläder - vita byxor, svart korsett, spindelnät, lite för mkt vitt i ansiktet, handgjord spindelnät runt ögat och lite svart där runt + en touch av mitt favorit läppstift. mamma och alfons tyckte att jag blev läskig, jag själv tyckte att jag blev snygg...

bosco sov hos mig i natt, vi tog en lång sovmorgon tillsammans, duschade tillsammans och åt frukost tillsammans. perfekt sista-dag-innan-jag-åker-tillbaka-till-göteborg. sen fick jag ligga i babyställning, ihoprullad i en filt i hans famn medans han satt och pratade politik med far min. nu dröjer d ett tag tills vi ses igen. jag är lite ledsen.

imorgon åker jag tillbaka till göteborg. jag tar storväskan och jag har inte packat något än. 
påminn mig om att jag inte får glömma dessa saker:
- min mixer
- alla mina skor
- alla gammla tidningar jag har plockat fram under lovet
- min dator förståss
- min mobilladdare
- min hårborste
o allt skolarbete jag har dragit hem

(d e väl ungefär dom sakerna jag brukar ha lättast för att glömma)

nu ska jag,.... göra något annat. peace sister


no brain - no pain

Torsdag, 29 Oktober, 2009 @ 17:45

har sovit hos boscos föräldrar inatt. bosco har gjort läxorna och jag har tittat på disney channel och lekt med världens sötaste ungar - tanguy och boscos systers ungar - marie och alina. som sagt världens sötaste ungar. alina hade blivit så stor. tänk att bella var gravid med henne när jag träffade henne första gången. d är snart tre år sen. det var snö och kallt och jag hade fortfarande gult hår. minns jag.

inatt sover jag hos mina päron, mamma ska bleka min utväxt som säkert är 30 cm. sen ska jag skissboka lite. d e kul.

imorgon är d halloweenfest hemma hos syrran. jay! jag älskar att klä och spöka ut mig. men först ska syrran, jag och tilda till mormor och fika. jodå, jag hann med att träffa henne också, på mitt lilla lov.

imorgon tar jag bussen till mormor, bara för att, liksom.


braveheart

26 Oktober, 2009 @ 21:08

idag tog jag längsta sovmorgonen ever. sov till typ halv tolv. mkt nyttigt! sen följde jag med syrran till stan. var lite nyfiken på lindex och ville se hur d kunde lyckas i lilla eksjö (jag skulle aldrig få för mig att handla där annars) jag hittade en mössa och en kjol i trikå. inte som jag egentligen var supersugen på utan tänkte mest bara hjälpa dem på traven lite. sen tog vi också en tripp förbi willys för att se hur d går för dom. eftersom d hade blivit förmkt att bära in o ut på vagnen mellan den lilla sträckan bestämde vi oss för att syrran skulle ta bilen till willys och jag skulle ta tilda till willys. träffade en gammal klasskompis från gymnasiet som antog att d var väl min o boscos? nää men jag har nog aldrig kännt mig så uttittad i hela mitt liv. vi hamnade på willys tillslut, hittade lite halloween prylar och fick lite visioner om att syrran ska ha en liten halloweenfest på lördag. man kan aldrig gå på för många maskerader alltså;)

på vägen hem till syster plockade vi upp emilie. väl hemma hos syster hade jag och emilie lite julafton där syster bjöd på morötter, dip och julmust också. och jag lånade hem en beige trenchcoat, beiga stövlar, några trosor som syrran inte vill ha och lite annat smått o gott. ja julafton var det här ja.

jag fick en puss i pannan av mamma när jag kom hem. varför har jag inte förstått än.

ska åka till bosco i eksjö vilken sekund som helst.

have a nice trip stina, well thank u, thank u.

hey mister tambourine man

Söndag, 25 oktober, 2009 @ 19:37

har haft en ganska jobbig vecka med för mkt skolarbete och för lite sömn. blev iallafall färdig med skjortan i tid och blev supernöjd. nu kan jag njuta av mitt lov utan att behöva tänka på något skolarbete. jag är hemma hos mina päron över lovet, mest för att få den sömn jag behöver och sen var det en fågel som viskade i mitt öra att d var några som saknade mig här.

helgen började med födelsdag för boscos gustav. Han fyllde 20 och vi tänkte fira med bio i jkpg. zombieland, stod d på menyn. Läs om filmen här. d var en skräck, komedi, romantisk film från femton år. med lite för många varningar för clowner.. bara för att jag tycker dom e så fruktansvärda.

på lördagen, igår. åkte jag, emma, syrran och tilda till astrid lindgrens höstmarknad där dom bjöd på glögg, sålde hemstickade plagg och sånt. jag köpte två rosa kaffeburkar i rosa som jag just nu, älskar över allt annat. d var lite auktion också vilket alltid, tycker iaf jag e mysigt. liiiite för dåligt med teateruppträdande, då jag hade hoppats på att se ronja rövardotter. igen. dom hade byggt upp saltkråkan vilket var mot alla förväntningar. det var ungefär som sagoslottet, på liseberg fast med malin i huvudrollen och inte tjorven. och sen, så var d faktiskt lite läskigt också :S. jag älskar iallafall marknader. så höstmarknad - check!. nu är d bara lisebergsjulmarknad kvar (och som jag längtar eftersom jag ska gå med familjen) sen får jag nöja mig mig kvibergsmarknad på våren. trots ficktjuvar och sånt.

på kvällen åkte vi till vetlanda, jag, emma och emelie för att hanna hade bjudit oss på sexparty. sånt älskar jag också faktiskt. eftersom jag är ett sånt prylfreak så köpte jag lite allt möjligt. FARLIGT!!

på kvällen besökte vi hotellet. och vad jag kommer ihåg av hotellet i vetlanda är att jag brukade tycka att d typ var roligast utestället. men nu vet jag inte längre. vart tog alla pojkar som dansar vägen? och vart tog alla brudar som är trevliga på toaletten vägen? vart tog den bra musiken vägen? och sist men inte minst vart tog alla rika snyggingar vägen? jag är mållös. saknar ord. saknar göteborg.

efter hotellet blev d skräpmat och efterfest. jag, emma, emelie och jesper delade på en 120 säng, skedade alla fyra på kortsidan med ett täcke och typ två kuddar. varmt var d men vi sov där till klockan nio idag. efter åkte vi till mc d och åt frukost. det här åt jag:
- två cheeseburgare
- en citrus ramlösa
- pommes med garlic dip
- och en choklad muffins
sen åkte jag och emelie till ö&b. där träffade jag min älskade gullunge edoa. boscos bror och världens snällaste kille. även om han är typ 16 så kan jag inte mer än att säga att han är den mest fantastiska gullpojken som finns. om inte bosco fanns skulle jag aldrig banga att ta honom. han måste var gudfar (eller vad d kallas) till min första unge.. eller till alla mina ungar. egentligen hade jag viljat ha honom som tärna på mitt bröllop också. men d hade nog han själv aldrig viljat.

vi kom hem vid klockan ett och jag damp ner i sängen och har blivit väckt typ var femte minut av mamma innan hon gav sig och sa att de var mat. nu har jag ätit mat och inväntar att se parlamentet med mamma och pappa. d e mkt roligare att se d med någon eller något.

på lovet ska jag föresten göra.. ingenting,... skönt

sanna vänner har man kvar när dom andra har gått

19 Oktober, 2009 @ 23:12

när man sitter och söker på carola på youtube, då vet man att d e dags att gå o lägga sig.

saknar mamma ikväll.......... mkt..mkt..

and if you need me you know that i always be right... by your side

18 Oktober, 2009  @ 19:46

Tiden går fort när man har roligt.. idag har datumet på min senaste köpta mjölk gått ut för den som undrar. sitter o lyssnar på janis o kan inte bestämma mig om jag är trött eller bara seg. sitter egentligen o innväntar parlamentet för att få lite underhållning nu på kväll. nej nej, d e inte bara på söndagskvällar jag får underhållning, jag har haft underhållning hela helgen.

vill inte skriva massa onödiga saker om vad jag har hittat på så jag copy från d jag skrev på bd.
några rika pojkar har underhållit min helg. jag har fått äta dyr middag på magnus o magnus. där alla kallade mig för fröken och hela middagen började nästan bli lite titanic lik där jag fick vara di caprio. sms mellan vicky o mig:
vicky: "Hej! Ingen fara, hur går det? Har du roligt? Kram"
jag: "Jo d går fint. Men jag känner mig värsta dum. Vi är på en jättefin restaurang där alla kallar mig för fröken o sånt och jag sitter och äter med fel bestick!! Hah. Vad har ni hittat på? Kram"
det var en upplevelse och middagen o helgen slutade med att dricka exotiska drinkar, åka cab, bada jacuzzi o åka motorcykel ner till hamnen för att se på segelbåtar och äta ännu mer. helt gratis.

så kan jag inget annat än efter denna helg, vråla  ATT JAG ÄLSKAR RIKA POJKAR!!!!!!!!!!!

fler sånna här helger tack!!

nu luktar mitt hår avgas av för mkt börnande med motorcykeln så jag får väl ta ännu mer bad.

har en ganska kort vecka framför mig. som jag ser fram emot.. lte:)

to be a good man, one time, to one woman

17 Oktober, 2009 @ 13:10

har haft nästan mitt livs mest värda kväll igår. har kännt mig som världens prinsessa hela kvällen. första gången men absolut inte sista gången jag dejtar en SVINRIK kille. så fruktansvärt kul!!

också har jag vunnit en beigeskinnjacka på tradera. livet kunde inte vara bättre just nu!! älskar det!!

Uppdat. 5 minuter senare  tycker mina vänner är lite sega på att uppdatera sina bloggar. spec Emma, Linnea o Emelie. Jag vill ju veta vad som händer i era liv!! Ni borde vara lika duktiga uppdaters som Syrran, Bella o Emme.
Lite kort information om vilka bloggar jag läser. så nu vet dom flesta d också.

i'll be your lover too

14 Oktober, 2009 @ 23:24

tiden verkar gå lite för fort. idag är d onsdag eller snart torsdag. hade planerat min vecka så bra i söndagskväll. får se om jag lyckas hinna med något av d jag har tänkt o göra. hade planerat att göra en kjol tills på fredag bla. men som sagt, skolarbetet går ju före.

har iallafall hunnit städa hela ungkarlslyan (ja, den brukar se ut som en sådan när jag bor där själv i veckorna) förutom mitt egna rum inför jacobs hemkomst imorgon.

hade egentligen tänkt o gå o lägga mig. men inväntar lite saker. bla. mina kycklingvingar och en grej på tradera.
asså tradera är så fail. ska jag ta bort mitt konto därifrån? d börjar bli något slags beroende. eller nej föresten, d ska jag inte. mamma gillar tradera lika mkt som jag gör och verkar inte ha några problem med stället.

idag har jag iallafall träffat my och tagit en fika med hon och hennes son. d kom verkligen i rätt tid. för jag hade sånt sockersug så du anar inte. jag beställde en STOR choklad med grädde.
Mys son: mamma jag vill också ha en sån choklad
My: ne idag får du dricka vatten
Mys son: men jag gillar inte sån
My: vet du? att stina får dricka choklad idag för att hon firar att d går så bra för henne i skolan. vi brukar ju dricka choklad på lördag. då firar vi att d är lördag.

??

hahahah

nu ska jag pyssla vidare lite,
tar tag i kjolen imorgon. för vad som än händer så SKA den bli färdig tills på fredag. varför? får ni aldrig reda på


one step behind the drum style

13 Oktober, 2009 @ 10:12

sitter i skolan. sydde på min skjorta ända tills d blev fika. men då hamnade jag här istället. my fixade cafe world åt mig i helgen som var. jag sa åt henne flera gånger att nej nej nej. jag har inte tid för spel och sånt. men hon ville så gärna göra en gubbe som skulle likna mig. jag sa okej men varnade henne för att jag ALDRIG kommer kolla mitt cafe. Nu har jag vaknat upp varje dag av att jag har fått ett sms av henne där d står "din mat e klar" eller "kolla ditt cafe, d e kaos där" och dylikt. så jag har varit lika tvingad att kolla iallafall. d var det här jag var rädd för. Så för att jag INTE ska hänga där hela nästkommande helg, så har jag köpt massor av tyg som kan räcka till 3 olika projekt inför helgen. vilket betyder att jag ska sy HELA helgen. tack gode gud, för att jag fortfarande prioriterar roligare saker som att sy och sånt framför spel o skit.

nu ska jag äta min banan.

sedan sy.


i'm just a girl

11 Oktober, 2009 @ 23:17

okej, nu gör jag ett nytt försök att berätta om min helg. fredagen var väl tänkt att d skulle vara lite mer kultur än vad d var. istället hamnade vi på nån svartklubb där d var några copycats av broder daniel som uppträde. jag ljuger om jag säger att jag tyckte att dom var bra. d var en trevlig kväll. men mej vet jag inte vad d var fel på. full med för många lingonvecka hormoner så jag kände mig ganska tragisk. men jag skyller på att d var fredag. trötta tider. för jag hade ett helt fantastiskt sälskap.

lördagen vaknade jag med fortfaranda lingonvecke hormonerna i kroppen och kände mig fortfarande lika tragisk. ringde till bosco o grät i 20 minuter utan anledning. han tvinga mig till sängs. istället ställde jag mig i duschen och efter bara några minuter stod jag och asgarvade över mitt tragiska jag. vad tänkte jag med egentligen? d e inte synd om mig!!

på kvällen åkte jag ut till my. vi förfestade hemma hos henne sen gick vi ut. denna gång var vi ute i tidigaste laget. men vadå, d proppades på med folk hela tiden. tiden gick fort. vi dansade mkt. shotade på toaletten och där tog d stop. då tappade vi bort varanda. dont be afraid. de händer alltid. då får man lägga på charmen och gå runt o hitta nya vänner man kan umgås med tills man tillslut ska tappa bort dom också. mina utekvällar i göteborg brukar bara vara som stora mysterium men jag hittar alltid någon att umgås med, konstigt nog. vi hittade varandra vid klockan kvart i fyra och då hade vi inte direkt letat efter varandra. utan vi råkade bara hamna på samma plats, vid samma tid. vi kom ut utanför portarna vid klockan fem. och även om jag då hade festat två dagar hade jag ingen aning om vad som hände med mig. jag hade så mkt energi. d kom fram några jag hade umgåtts med under kvällen och började snacka om efterfest medan dom hoppade in i taxin. jag hoppade också in i taxin med ett jättestort leende på läpparna som betydde mer fest, jay! då drog thezz tag i mig och sa att vi skulle gå hem istället. hon har ingen humor nån stans:( vi gick till mc d istället. sen tog vi en tio minuter lång promenad i 12 centimeters stillett klacckar till brunnsparken. där satt vi och vänta på spårvagnen i 20 minuter i en kall busskur. men vi hade iallafall varandra. klockan halv sju damp jag ner i sängen.

klockan elva gick jag upp. fortfarande samma kläder som dagen före. åt två knäckebröd, bytte kläder och gick till skolan. har fixat lite där. så imorgon kan jag börja sy på min skjorta. hurrrrrrray

hela min helg låter som nån rockstar-crash-a-hotel-crap. men orka, jag tar igen d nästa helg!



jag och my innan utgång. kolla vad söt jag är i linser. vilken töntig dessie komentar. men vadå d e ju sant. jag fattar inte varför jag inte skaffade linser tidigare. har fått massor med komplimanger för mina ögon. vem var idioten som hindrade mig liksom?!


sea of love

9 Oktober, 2009 @ 18:21

allmänt onödig dag i skolan, hela dagen gick åt att lägga upp mina mönsterdelar på tyget. pga att ingen lärare var där! lena kom tillbaka!!

nu blir d kulturnatta i gbg med några sötisar från klassen. vi ska bla gå på en nattloppis, se lite filmklipp, se lite art, mingla mkt och dricka mkt öl. kvällen har massor att erbjuda! spännande!


Peace out. she'll kill you like uma

8 Oktober, 2009 @ 22:51

sitter och lyssanr på the mamas and the papas och mår gott. har inte haft så jätte mkt för mig idag. tog sovmorgon till halv tio. d behövdes. jag kom till skolan vid 11, satte mig för att illustrera lite eftersom d vankades teckning som lektion idag. jag vet att jag tjatar, men våran teckningslärare är så tråkig!! när jag gick i värnamo fick jag lära mig att d är bara när man gör plaggskisser som man måste följa regler men inte när man gör modeskisser - där finns d inga regler man måste följa. på teckningen vi har nu har vi lämnat plaggskisserna och har precis börjat rita modeteckningar och sånt. så då kan man väl tycka att vi ska få utveckla oss själva genom att bara skissa, skissa, skissa för sig själv och framför allt göra lite som man vill! men nej, idag har vi suttit och ritat av en provdocka med draperat tyg på. TRÅKIGT! gu jag låter som en gammal tant som vägar testa nya saker, men jag har hittat mitt sätt att rita modeskisser på. Jag trivs väldigt bra med d och tänker fortsätta m d! för på henne låter d hela tiden som om hon tillslut vill att alla modesskisser ska se likadana ut när vi lämnar in dom till jul. TRÅKIGT!

aja, man väljer ju inte sina lärare själv. imorgon är d mönsterkonstruktion hela dagen. vi ska börja sy på våra skjortor. ÄLSKA FREDAGAR!

ikväll har jag suttit i badet med ägg, honung och en msk mjölk i håret. läste på nån sida att d faktiskt funkade. nu har jag testat och kan faktiskt inte annat än att hålla med. mitt hår har aldrig varit såhär fint, NÅGONSIN!

jag olade ut Fantomen på Manhattan som första boken jag skulle läsa. och nu ska jag läsa lite. godnatt.

i was born to make you happy

7 Oktober, 2009 @ 23:09

GLömde! träffade en av mina snygga grannar som jag aldrig har sett förut, med kompis innan när jag kom hem från stan.

grannen: heej
jag: *nickar lite med huvudet*
grannen: allt bra?
jag: *nickar ett ja*
grannen: bor du här?
jag: aa, första dörren
grannen: DÅ ÄR VI GRANNAR!!!
jag: härligt...
grannen: ......... va söt du var!

and it stoned

7 Oktober, 2009 @ 23:00

varit hemma ett bra tag. suttit vid datorn, kollat på rederiet och halvpratat på facebook. bosco ringde och sa att han hade fått körkort idag. grattis du har vunnit en snygg brud (jag) att köra runt på. oja, d är ett mkt fint pris. ehm mitt körkort.... har jag knappt någon annvändning för.. jag kanske kan sälja d på tradera? d e bra med kollektivtrafik. d borde alla tycka!

men iaf, jag var på stan idag. Först åkte jag till järntorget för att gå på myrorna. tänkte jag skulle hitta nån cool pryl man kan inreda mitt rum med. eftrersom mitt rum är såå opersonligt just nu. men d e så tråkigt att lägga ner energi på sitt rum. jag vet ju endå inte hur länge jag ska stanna här. jag får fram min personlighet genom alla mina kläder som ligger på golvet.. jag kanske borde hänga upp dom på väggen istället? nåja, jag hittade inga prylar men däremot 7 st böcker. eller jag hittade typ tusen böcker jag ville ha. men jag var tvungen att prioritera lite för annars hade d blivit för tungt att bära.så ja drog hem 7 böcker som jag har tänkt läsa under min livsgång. vem tror att jag kommer klara d? jag själv tror att d e ganska osannolikt me tanke på att sist jag läste en bok var typ i åttan eller något.
efter järntorget o myrorna åkte jag till domkyrkan för att få till tygaffären gårda. jag har varit där två gånger innan och har ganska dåliga erfarenheter av just den affären. men idag var dom nästan trevliga och man kunde nästan fråga dom frågor som dom kunde svara på. just gårda är lite annorlundare mot andra tygaffärer jag har varit i. d e jättedyrt! jag är van vid superpriser med 25:-/m osv. på gårda kostar ett tyg minst 80:-/m. och d tygen är väldigt svåra att finna i den affären. missnöjd kom jag ut med ett billigt skjorttyg. hemma framför spegeln med samma tyg framför mig - en jätteglad stina. jag hade gjort ett bra köp med andra ord. hih.

nu ska jag ta ut mina linser, borsta mina gaddar och ola om vilken bok jag ska läsa ikväll. godnatt

har föresten hittat en ny älskling, Van Morrison. helskum men jättebra

Cause you set my soul on fire

7 Oktober, 2009 @ 13:38

sitter i skolan. vår stränga men endå underbara lärare är sjuk. så vi har fått ha vårat vimsepelle till sömerskalärare idag. vi skulle rita vårat grund liv (fråga om du fattar nada) men d var bara en allmänt vimsig lektion. jag satt och bläddrade igenom alla mina radiokanaler hela lektionen, som varar i 2, 5 h. (!!)
nej, tacka vet jag lena, på hennes lektioner är d alltid ordning och reda. där íngen skulle ens tänka tanken att gnälla över varken förlite arbetstid eller för snabbt tempo. fan va duktiga våran klass är. jag lovar att A klassen inte är lika duktig. pga av d olika lärarna vi har.

nu är iaf skolan slut för dagen och jag tänkte denna lediga eftermiddag som egentligen kallas för egen studietid kan spenderas med att shoppa. jag har gjort en lita lista på alla stopp jag ska göra
- myrorna (ja ja jag vet att myrorna är en lite för dyr second hand, men jag gillar myrorna)
- gårda (skjort tyg)
- elgiganten (nya hörlurar)
- claes ohlssons (massa prylar som är tråkiga att lägga pengar på, men behövs)

sydde min shjorttoille inatt (!!) blev great. min skjorta kommer bli så snygg! ehm ja.

nu drar jag till stan, ska jag hälsa till någon från nån?!

cinderella cinderella

Måndag, 5 Oktober, 2009@ 23:11

har precis tagit ett långt varmt bad med massor av bubblor. dock hade jag inte något shampoo och pga lathet orkade jag inte springa ner till affären bara för att köpa en flaska shampoo. d e ju så tråkigt att lägga pengar på. eftersom mitt hår endå ser ut stålull behöver jag ju inte bry mig om om tvål förstör d ännu mer. då d inte fanns något annat som kunde annvändas som shampoo.

nu tycker jag själv att jag förtjänar sängen efter en långledig kväll. idag i skolan hade jag så gärna hoppats på en ledig kväll för att skissa lite i min bok. men nej. inget skissande. d får bli någon annan ledig kväll... om sådär två månader då nog min nästa lediga vardagskväll inträffar. kanske borde börja läsa en bok istället. nej.

nu ska jag försöka gå och lägga mig även om klockan bara är 11. men d skinner jag förståss i. d ska bli skönt att gå och lägga sig "tidigt" för en gångs skull.
imorgon ska jag på lidl jakt. saknar lidl.

håll upp händerna

Mån 5 Oktober, 2009 @ 12:24

faktiskt så behöver jag inte säga död åt mönsterkonstruktion längre. när jag kom till skolan för att läsa igenom min läxa förstod jag ingenting, tydligen hade jag varit för trött. men d såg inte min lärare, hon fattade vad jag hade skrivit. jag själv, fattar fortfarande inte. men men, jag gjorde den iaf. jaay me!

nu har jag precis haft lunch. soppa och en fralla hade jag med mig. japp, så gör vi på textilakademin, vi har med oss egen mat. fantastiskt!! men jobbigt på morgonen.

idag; ska jag nog köpa en passare att ha i skolan, har märkt att d kan vara bra å ha en sån.
annars, så ska jag sluta skolan först innan jag handlar saker till mig själv.

dream a little dream of me

5 Oktober, 2009 @ 06:43

jag säger bara en sak, död åt mönsterkonstruktion! kom i säng vid 4 pga av mönsterkonstruktion. om jag nån gång blir lärare ska jag aldrig ge ut läxor över helgen. tro mig, men ingen i hela världen gör helgläxan på fredagskvällen eller lördagskvällen. Alla och då menar jag ALLA gör helgläxan dagen före på söndagkvällen. nu är jag redan uppe för att vara först i skolan idag. pga att jag inte hade allt här hemma som jag behövde tilll läxan.

sitter och halvsover med ansiktet i handen medans jag lyssnar på jättehög julmusik (ja, en del börjar tidigt iår). väcker grannarna. men d skinner jag i, jag måste ju vakna. d är d viktigaste just nu.

jag har varit hemma i helgen. därför dålig tid med bloggen. var hos bosco på fredagen. han själv sa så förväntansfullt att han hade lagat en romantisk middag. jag själv upptäckte att d var en vanlig middag fast på lite finare tallrikar. nåja, han hade gjort fint ialalfall med tända ljus och beyonces halo som ekade i bakrunden.
på lördagen var jag hos synsam. på kvällen åkte, jag + päron och bosco till syrran och jensa för våffelkalas. men mest för att få se nykomlingen tilda. jag är SÅ stolt, jag har verkligen världens sötaste systerdotter. svårt o slå. that's it!!
på söndagen sov jag och bosco till klockan tolv. behövdes!!

igår var jag tillbaka till göteborg vid kvart i 6.

idag ska jag ha på mig; stumpebyxor, en röd krossadsammet klänning, gummistövlar och hör och häpna, linser.

tänk mig med linser, trodde jag aldrig - jag menar, jag kan äntligen se utan att något på mig, på tio år!! uppenbarelse!! jag är så snygg.

vi mot världen

Tors, 1 oktober, 2009 @ 21:45

tiden går fort, ibland lite för fort. jag hinner inte riktigt stampa ner foten och stanna upp för några ynka 10 minuter. jag skulle inte ens ha råd att vara sjuk just nu. egentligen skulle jag behöva gå en kvart tidigare imorgon innan vi slutar. men d e lika bra att jag skippar d. för om jag missar den kvarten kommer jag säkert ha missat ett halvårs studier. ja, så fort går d på vår tillskärarakademi. men alles gutt. har haft teckning idag med min extremt tråkiga illustrations lärare. vet inte vad jag ska skriva för att d inte ska bli ett "hej tyck synd om mig för jag har världens mest oinspererande lärare i teckning". d är iallafall hon som är tråket i tråkigaste-i-hela-världen.

imorgon ska jag iallafall åka hem till bruza. men först till bosco i eksjö. vi ska köpa en familjepizza, stänga på filmen slumdog millionaire, han ska kolla och jag kommer väl förståss somna. vi spenderade våran förra fredag vi hade tillsammans så och som jag minns d, så hade vi d mysigt iaf. på lördagen ska jag äntligen få träffa min systerdotter. syrran ska ha våffelkalas för mej, mamma och bosco. jag själv ska få ge alla mina presenter jag har köpt till henne. <3

jacob kom hem idag föresten med hur mkt mustage som helst. han försvann in på toaletten med rakapparaten och ut kom den vanliga jacob så som jag känner igen honom. även om vi inte känner varandra så bra så är d nästan som om vi är syskon, han tar hand om mig och jag tar hand om honom. inget mer med det.

i tisdags var vi på studiebesök på något företag som jag inte riktigt lyckades få kläm på vad d var dom sysslade med. fick med mig en broshyr om företaget hem.. han säkert läst igenom den 100 gånger (!!) och fattar fortfarande inte vad dom sysslar med. iallafall så var det en kille som pratade framför oss. han var så glad och så överenergisk över att få prata om vad dom sysslar med. vi andra brydde oss inte så stort utan var mer glada över kaffemaskinen då vi satt och smakade av varandras olika smaker hela föreläsningen. d pågick även små sändningar av lappar med töntiga meddelande till varandra. d gjorde man typ på högstadiet. men, sen skjutsade emil oss till skolan i sin bil. d e så roligt att åka bil i gbg.. jag gör inte d så ofta..

nä nu är d bara jag, hannah montana, lite choklad och packning som gäller!! en helt fantastisk dejt.


RSS 2.0