Lemonade <3

21 Maj, 2010 @ 00:10

jag vet att jag tjatade om det i förra inlägget men cocorosie är så jävla underbara! ville bara försäkra alla på den punkten.

gick till affären och handlade lite allt möjligt som jag snackade om innan. träffade klasskompis på vägen. chansen är inte så stor att jag skulle göra det. hon var vilse. och jag var inte så mkt till hjälp för henne att hitta. eftersom jag inte kan någonting om området där jag bor.

ikväll har iaf jag och åsa varit på promenix. hon har visat mig ramberget bland annat. ligger precis bakom där jag bor. vi gick upp och inte var det bara vi där. folk satt där och kollade på solnedgången. folk körde runt i sina bilar. och vi fick en hel utsikt över nästan hela göteborg. tänk att jag har missat det? jag har bott här i nästan ett år.. iaf ska jag besöka ramberget så snart som möjligt igen :)
 
nu ska jag sova men först..

mer, mer, mer underbara coco

the moon asked the crow

20 Maj, 2010 @ 18:41

sitter på balkongen hemma på hisingen med utsikt över ett dagis. det har regnat så det är alldels kladdigt i luften. jag blir hög på cocorosie's nya platta. underbara. är dom. fantastiska. är dom. jag är full av gåshud på hela armarna. jag skakar i hela benen. mitt hjärta far runt i ett enda stort kaos. min öron är i total chocktillstånd och bör läggas in snart.. min hjärna vet nog inte riktigt vart den ska ta vägen.
tänk er att jag nästan har som en sexuell attraktion till detta band och dess musik.

solen börjar titta fram snart. då ska jag handla grejer tills imorgon. imorgon ska vi till brännö med klassen och grilla. jag har hur mkt korvbröd i frusen som helst. så jag tänkte tänka ekonomisk och grillar tjockkorv från lidl med bröd och vitlökssås. har nog råd med en banan också. och en liten karl fazer så jag kan grilla en banan med choklad. sen har vi läsk.. och snapps. tror jag ska koka ihop något av det. sen får jag inte glömma baddräkten också. och hatt ifall vi skulle råka få sol. inget paraply iaf.. äger inget sånt...

igår var jag hos my efter skolan. det var stekhett ute. vi satt på balkongen. my gjorde is-te med någon blandning i + lite paraply och sugrör på det. vi låtsades om att vi var utomlands. sen kom mysans micke. han hade med sig en snygg kompis till mig. det var fortfarande stekhett ute. vi drack bira och åt spagetti med köttbullar. inte så glamouröst och utomlandskänsla längre kanske. men vi hade ju förhelvete ingen grill! sen spelade vi simpsons monopol. alltså det var säkert 100 år sedan jag spelade det. dom andra fick hjälpa mig igenom spelets gång. dom skulle hela tiden skratta åt mig. jag önskade mig bort.

åh nu är solen tillbaka igen. jag älskar att sitta på den här balkongen. i detta kladdväder. ska nog sitta här hela natten :men först ska jag handla


all you ever got to do

18 Maj, 2010 @ 07:33

idag är jag liiiiiiiiiite trött. dygnade igår natt. satt uppe HELA nattten för att jobba med redovisningen som skulle redovisas igår. jag blev inte färdig och tänkte att jag inte kunde inte redovisa ett halvfärdigt projekt. idag ska jag ljuga ihop nån vit lögn om varför jag var hemma och hoppas på att min lärare inte blir sur för att jag ska redovisa på onsdag istället för måndag när det var bestämt. frågade en kille på msn fall han kunde agera min bror och ringa till min lärare och ljuga ihop nån grej om att jag var överarbetad och ligger i fosterställning i min säng. det kunde han. men då ville inte jag det helt plötsligt. för alla i min klass vet att jag inte har nån bror. iaf så hade jag en fruktansvärd natt i söndags. ingen att snacka med. ont i magen pga för mkt kaffe och gjorde säkert av med 20 liter blod.

har varit hemma hos föräldrarna i helgen. gjort ingenting. sovit mest. finns inte så mkt mer att göra i bruza.

tog med mi g massa sommarskor tillbaka till göteeborget. undrar bara när jag ska annvända dem. det bara regnar ju hela tiden.

nu ska jag klä mig och försöka vara först på plats i skolan idag.


a teenage prayer

9 Maj, 2010 @ 23:54

har ett problem..
är inbjuden till stor fest på borås mode/design högskola med mat och visning. det är en privat inbjudan som har skickats privat till mig med O.S.A och sånt.
mitt problem är: ska jag gå eller inte?

+ sidan
det är en stor chans för mig. att skapa kontakter. att få ännu fler vänner med samma intresse som mig själv. att få insperation genom att se vad högskole eleverna har skapat till sin visning och att äta förståss.

- sidan
inget sällskap. hur cool är man när man minglar runt själv? vad ska jag ha på mig? galaklänning? något jag gjort själv? converse? nerd glasses? high heels? inte kan jag ringa och fråga vad jag ska ha på mig.

vad gör jag?

imorgon är det dags för vår ruset. just nu känner jag helst för att stanna hemma. tänker då rakt inte springa. då jag aldrig ens har tid för att promenera. efter vårruset får vi sex tjejer en picknick korg att dela på. med allt möjligt i. philadelphiaost och kalkon bl.a :) hoppas på fint väder imorgon!

nu tänkte jag ta en nattmacka och sedan trycka igång en film.

when love takes over

9 Maj, 2010 @ 10:38

lyckliga jag!

modevisning är över. och snart är allt vad det gäller tillskärarakademin över också. känns tungt. ska njuta sista tiden av tillskärarakademin så gott jag kan. inga försovningar och mycket övertidsarbete.

modevisningen gick topp. var lite opepp innan. pga mitt halsband som hade gått sönder på morgonen. pepp blev jag efter lite energy-dryck och när jag satte på mig mina 10 centimeters lösögonfransar. första visningen var vid kl 13. jag visste att ingen jag kände skulle vara där. jag har gått catwalk innan så jag var lugn. mer stressad för att my var stressad. övade sig på att gå framochtillbaka backstage. calm down sa jag. egentligen var den här catwalken 3 meter högre än den vi hade i värnamo förstås. men ögonkontakt med publik är viktigt. på riktigt. andra visningen/sista visningen var roligare förstås. föräldrarna och bosco hade pakerat sig längst fram. thez hade också pakerat sig längst fram. tur för mej. har massor med bilder nu. fick blommor av familjen och en present av jacob. hårprodukter. efter visningen åkte jag och åt på restaurang med föräldrar och bosco. tildas igen - kyckling igen. vi älskar med stort ä den restaurangen. sen skjutsade dom hem mig. det var lite folk hemma hos mig och jacob. vi öppnade lite mousserande och skålade för moá. sen bytte jag om till något av mina alster och drog ut.

nu ligger jag med datorn under täcket (kan misstolkas) väntar på att mc d ska sluta servera frukost. annars ska jag nog bara dö i sängen hela dagen idag. kanske städar sen när jag piggnat till lite.

en bild jag hittade på face som min klassis tog igår
  


Parklife

7 Maj, 2010 @ 21:29

blandade känslor. imorgon är det modevisning på Brewhouse för oss på tillskärarakademin. två visningar varav varje är 2 timmar!! idag har vi haft genrep. det gick bra. kände mig lite opepp. gillar inte genrep. min lärare peppade upp mig. sen åkte jag och my in till stan. jag köpte världens längsta lösögonfransar och lite bubbel. sen tog vi oss till babar på after work (efter en del make it work stuff) jag tog en stor stark.

nu är jag hemma. inte ett dugg nervös. pärlar på ett halsband som my ska ha på sig om det går som jag vill. första halsbandet jag någonsin tillverkat föresten. det är nog det jag ska göra istället. jag ska inte sy. har jag lärt mig själv idag.

bilder från visningen är jag osäker på om jag tänker lägga upp. en modevisning kan inte ses i bilder... MÅSTE UPPLEVAS!

wish me luck and enjoy the riiiiiiiiiiiiide!!!! bye bye

kärlek är för dom.. dom som har tur

3 Maj, 2010 @ 07:27

min helg,

fredag - köpte med mig mauro, rött vin och åkte till my - hon bjöd på mat och efterrätt - vi sminkade oss - drog till stan och kollade på Chalmers Cortège/parad - åkte tillbaka hem - drack - fick besök - drack - spelade uno - drack och gav oss av mot avenyn - vi var veliga och kunde inte bestämma vilket ställe vi ville spendera våran natt på - jag var kissnödig så jag åkte hem - googlade hela natten

lördag - vaknade tidigt - gick till skolan - fick inget gjort utan ipod - åkte hem till my, hämtade mina saker och ipod - kom hem till my own - jacob och hans vänner bjöd på mat - drack - åkte hem till carl kusin - stort gäng/kul gäng - jag och jacob gick ut och rökte vattenpipa - drack - Jag tvingade med mig alla ut - gick till excet - drack - mitt gäng ville bara stå och dansa tills dom tillslut inte orkade mer - jag fick mingla runt själv för att jag inte hade med mig my denna gång - smsade några personer jag aldrig skulle få för mig att smsa annars för att se upptagen ut - på så sätt hittade jag många kompisar - drack - hängde med den söta bartendern i nedre baren - så nu har han fått mitt nummer ännu en gång - och jag har nu helt plötsligt blivit stalker. går ALDRIG NÅNSIN mer dit. på riktigt.

söndag - vaknade tidigt - gick till skolan - fick inget gjort med ipod heller - åkte hem och grät ensam till ps. i love you. SLUT.

RSS 2.0