VOLUMASTER VOLUMASTER

24 december, 2008 @ 23:24 JULAFTON

julaftonen är snart över. Jag och Bosco sitter och myser i min säng, jag i min XL morgonrock och BOsco i sin tröja som är ut och in. fortfarande.Men han får se ut så, han fyller ju faktiskt år idag.

dagen i all ära har varit underbar. Det har snöat idag. Det satte igång medans jag, Lisa och Lollo hjälpte till att dubba kalle anka - på avstånd förstås. Det hände inget nytt. Jag grät igenom hela Kalle anka  och djungelns pajas.... precis som alla andra år.

efter kalle anka hade syrran myror i fingrarna så vi började dela ut julklappar. Jag och syrran var minitomtar - utan kläder, fast med kläder... tja ni fattar.
årets nya grej var att vi alla satt i en ring och fick öppna paketen en efter en. På det sättet fick vi njuta mer av gemenskapen.

Njut av den du också. det är endå det som är meningen med julen.
HA EN GOD NÄRVARANDE JUL


a dream is a wish your heart makes

23 december, 2008 @ 17:03

idag har jag sytt en kjol till mig själv som jag kan ha på mej imorgon. Jag vill gärna visa för mina släktingar att textilakademin har lärt mig lite iallafall.

städat mitt rum har jag också gjort.

slagit in mina julklappar.... har jag inte gjort.. Då måste jag ställa klockan på 7 imorgon - jag kommer upp utan problem för det blir endå ingen whiskey för mig ikväll.. Jag ska köra.
Men det är lungt för mej. MAN SKA INTE SUPA PÅ JULAFTON!

Syrran bjuder på tacos ikväll.. Skönt! jag eeeee sååå hungrig.
undrar vad jag vinner ikväll? en bil kanske? eller en cdskiva med lotta engberg kanske?

nu svamlar jag = nu måste jag klä på mig!
ha en god närvarande kväll

santa, that´s my only wish this year

23 December @ 10:21

Julmiddagen + julshow var faktiskt en succé. Jag gnäller jämt - så jag hade mina klagomål. Men jag klagade inte till gruppen utan till andra människor, som inte hade något med julshowen att göra. Jag blev ovän på avstånd med min julshows grupp. Men faktiskt blev det riktigt bra. Jag ursäktar mig och säger att jag hade fel. vilket jag aldrig gör annars...... nåja, det är ju bara jul en gång om året.

Idag är det måndag, dagen innan julafton. iår firar vi jul här - här i Bruza. Det mesta är färdigt. Jag och Alfons klädde julgranen igår tex. ikväll hamnar vi hos Lisa , Jens och gör det vi alltid gör dagen innan julafton - spelar bingolotto. Förra året satte pappa igång en annan tradition - spela poker på hans pokerbord. Bosco ville iallafall inte följa med om vi inte skulle spela poker.

Nu ska jag duscha, (K)

hosianna davids son

11 December, 2008 16:09

torsdagar, gillar jag.. ibland.
Speciellt denna torsdagen kan jag tänka mig att tycka om. För imorgon ska jag, mina päron, min syrra och hennes karl till ullared. Vi ska köpa julklappar och sånt. Jag fick iallafall ledigt av min klassföreståndare, då jag skrev att jag ville vara ledig pga familjeangelägenheter. Det var mammas idé. Hon snackade något om att jag kunde tänkas vara skillsmässobarn och att vi skulle åka till ullared på en liten familjesemester för att finna familjeron igen. 

 Här är min inköpslista till mej,
- något att ha på mej på julmiddagen i skolan
- billigt jävla hårspray
- vinterjacka
- underkläder säger jag varje år. men det blir nog inte några, iår heller
- något nytt, typ i sminkväg
- blekning, MOOOD <3333333
- INTE skor, men det blir nog ett par iallafall
- strumpebyxor... typ 100tusen

imorgon missar jag lucian i skolan.... buhu :'(


live and let die

10 December, 2008 @ 21:23

pardon, för att du inte har funnits i mitt senare liv blogg. tänk vilken aktiv bloggare jag var när jag var arbetslös. Men det har hänt en del things - som jag har försökt bearbeta så gott jag kan - det  fanns liksom ingen tid för bloggandet
och pardon, för mina självmordsbrev jag alltid skriver i början av inläggen. Där jag alltid ursäktar mig för att jag skriver så sällan och att jag ska bli bättre på det. Fast egentligen vet jag inte vem jag ska be om ursäkt till.. ingen antagligen. eller kanske till publishme.se - eller jag vet inte.. Här sitter jag och ber om ursäkt till en dator.. hur paranoid får man bli?!

ikväll skulle jag önskat att det hade varit teater iallafall. Men tack vare att vår lärare inte var där så klättrar jag på väggarna i mitt rum ikväll. Jag har suttit i mitt rum sedan klockan halv 6. Egentligen har jag inte vetat överhuvudtaget varför.  Jag hade många andra saker som jag kunde gjort. Jag kunde gått till bokullen, jag kunde ha varit med sarah eller kunde jag har gått till sysalarna. Nej istället har jag haft musikkrig med mina grannar och inte visat mig ute på många timmar nu. Jag var ute för en kvart sedan för toalettbesök. Jag träffade en människa därute. En människa man inte behöver säga mer en hej till. Människan hälsade på mig, jag glodde säkert tillbaka helt vettförskrämt. Det kändes liksom som om jag inte träffat människor på sådär 9 år...Like you know..... you know............ Whatever
Mina grannar vinner oftast krigen eftersom dom har extra högtalare och lyssnar på typ hårdrock.

Satte detta inlägg i kategorin "typ andra aktiviteter" egentligen borde jag ha satt den i kategorin "typ inga aktiviteter alls". Men once upon a time var jag en riktig datanörd, jag satt vi datorn dygnet runt.. Det var min sysselsättning - min aktivitet.


RSS 2.0