and then i'm gonna love you, completely

27 Juli, 2008 @ 14:02 (sjusovare, inget regn idag = inget regn på sju veckor :)

är hemma hos mormor några timmar. Har delad tur på jobbet idag. Men pallar inte att sitta i solen.. har ingen bikini med mig och vägrar sitta i underkläder. Då de består av minsta bhn och stringtrosor. Det hade gått an hemma, men inte på mormors gata då den kallas änkagatan. Det bor BARA massa änkor här.. typ. Hemma får man höra bilarna tuta istället. det är trevligare.

Om några timmar är min sista jobbhelg slut, efter det här ska jag bara leva som en drottning. Ska bara städa mitt rum först efter hänger Jag med på det mesta, bara så just du vet.

Imorgon vill jag hämta mina brillor nummer 2. Dom är guuurlsnygga. Dom jag har på mig nu har jag snart tröttnat på. Har beställt en ny kamera också, en canon. den är fedt snygg. Jag vill, hoppas och ska ha den innan jag åker till bebe.

Annars så är allt bra, jag är jätteglad hela tiden - lycklig hela tiden, inte arg på någon.... Förutom på halebop vill säga. klockan 8 igår kväll fyllde jag på min mobil med 200 från internet. Men varken något sms om pengar eller pengar dök upp. Efter några timmar slog det mig att jag kanske hade skrivit i fel nummer.. Så jag fyllde på med 200 igen. Samma sak denna gång, inget sms - inga pengar. Gick in på deras hemsida och kollade där det stog att det kan ta några timmar om man fyller på från internet. Nu klockan 2 dagen efter har jag fortfarande inte fått några pengar. Ska det ta 24 timmar eller 4 att få sin jävla nalle fylld med pengar?!?!?!?!!  Kul det blir sen när jag får 400 spänn direkt till nallen. Det blir som julafton mitt i sommaren.. Om jag inte får pengarna efter jul då. man vet aldrig när det gäller halebop.

skulle försöka få ut mitt löshår igår. jag av misstag råkade sprätta bort en hel fläta av mitt hår. tur för mig att det var en väldigt smal fläta.. Så så avskalad är jag inte.

Nu ska jag gå ut och prata med min mormor som själv tycker att hon är en bitch ibland :)


All about us med Tatu är nog den mest fantasilöst och sämsta skrivna låten ever.
if they hurt you
they hurt me too

Le vieux rock au mambo bidon

24 Juli, 2008 @ 01:52

Jag ska tydligen ha namnsdag idag, enligt hitta.se

har ingen aning om vad min rubrik betyder.. men den kommer från en bra låt iallafall..
Sitter hemma vid datorn hos Emelie. Hon somnade på några sekunder när vi bytte plats för ungefär en halvtimme sen. Jag själv, sitter och tittar på olika frisyrer. För jag har tänkt springa in på en drop in när jag fått min lön. Då jag inte vill gå tillbaka till min ordinarie frisör, då jag förstört mitt hår med blekning enligt henne.. Men jag vet inte, jag blir bara förbannad varje gång jag jag byter sida. Det finns inget jag vill ha! Men jag hittar nog något á la christina aguilera eller ashlee simpson.. dom brukar se bra ut i huvudet,

annars.. vad har hänt? ja, jag har hämtat mina första brillor idag. Vilket var kul för när jag fick på mig dom kändes det som en helt ny värld öppnades för mig, då mitt högra ögat försämrats med 50%. HURRAY! I CAN SEEE!
Helt plötsligt blev alfons mycket sötare, mina vänner mycket sötare, mina föräldrar mycket sötare.. JAG MYCKET SÖTARE! imorgon - eller senare idag, hoppas jag att jag får hämta mina brillor nummer 2.

Mer som hänt? tja, inget särskillt, syrran har fått mc-kort, jag har jobbat och fortsätter med det. Ska jobba min sista helg nu till helgen. Nästa helg åker jag till danmark - skagen och träffar my guy.

Nu ska jag snart väcka emelie och fråga fall hon vill följa mig till toan. Jag är fruktansvärt mörkrädd....

later, (maybe)

you never say you're beautiful

11 Juli, 2008 @ 02:33

idag började jag jobba vid klockan halv 9. Men sängen följde med till jobbet idag. Vaknade inte förens jag fick en dörr i skallen vid klockan 11. Då jag som zombie försökte packa in i diskmaskinen. Marie välkommnade mig till livet. Tack Marie.

När jag kom hem, åkte jag med syrran och dom till eksjö. Egentligen bara pga bleknings köp. Men det dök med lite annat också. Som tex. en jätte dålig tidning och ett hårmousse som kommer sluta fungera efter två användningar. Men vadå? jag hade ju kontanter.. (min värsta ovän) jag handlar ALLTID med kort annars.

Efter eksjö, och misslyckade racningar - åkte jag till min vän Emelie i Hjältevad. Hon ville ha hjälp att ta ut sin hårförläning och... och så ville hon nog träffa mig. Jag, miss dumbass hade glömt mina glasögon. Eller glömt och glömt, det var sol när jag åkte till eksjö så jag brydde mig bara om att ta med mina solglas med styrka i. Hemma hos Emelie fick jag hjälpa henne med hårförläningningsuttagning, äta mat med hennes familj, gå på en buss vid solnedgång - i solglasögon för att jag ska ha möjlighet att se vad sjutton jag sysslar med. pretty hard.
Hos Emelie var det kul. Ännu fler helgplaner sprack. Men den första var sämst. För sen när blev en middag med familjen viktigare än mig? bara undrar... bara skojar...

Väl hemma i Bruza stod Emelie och Linnea och väntade på mig. Nu har Linnea gått hem. Emelie är kvar. Hon ska hålla mig sällan i natt :)

Föresten! i tisdagskväll ringer Lisa och frågar om jag har halkbana dagen efter. Förvånad jag, säger nej men tittar endå i min kalender. Inte förens i Augusti står det där. Syrran ger sig inte, utan säger att hon har sett mitt namn på whiteboarden och att jag ska köra halkbana imorron. Jag får panik. Tvingar syrran komma till Bruza för att sen skjutsa mig till eksjö. Så jag kan kika på whiteboarden genom dörrarna. Väl där, har syrran (fan) rätt. Jag ska köra halkbana dagen efter klockan kvart i åtta står det. Dagen efter är jag beredd på halkbana. Och kul var det. även om jag körde på älgen (tre koner nedsatta i marken). Efter fick vi sitta fastspända i bilen medans Lasse tyckte på några knappar. Vi fick ta en tur runt,.. uppochned). Så en bil ungefär brukar göra när den kultar. Jag fick spykänslor men nu är jag taggad för liseberg!

Detta inlägg har tagit 3 timmar att skrivar..... Nu däckar jag i tangentbordet.... Godnatt älskling

You make me feel like im in heaven

6 Juli, 2008 @ 19:19

helgen har varit kinda nice. i torsdags fick jag träffa min man. Det var som vanligt, jättespännande och jättehäftigt. För om jag skulle beskriva min kärlek till Bosco, skulle den beskrivas som spännande och/eller häftig.

På fredagen kom Robin från nyhem och besökte oss. Han bestämde sig för att stanna hela helgen.
Första dagen, fredag kan beskrivas ungefär like this; crazy, crazy, crazy i följd av a lot of no comments, no comments, no comments, no comments. hih.

Dag två, lördag, Tanguis 10årsdag. Vi for till Lysingsbadet i Västervik med syrran som chafför. Vi hade faktiskt tur med vädret. Det regnade i Bruzaholm medans jag lyckades bränna upp hela mig i Västervik.
Efter drog jag och Edoa upp till Tangui för att gratulera honom. Men tyvärr när vi kom dit hade hans kompisgäng åkt hem. Han svamlade något om att vi hade missat årets fest. Efter mat, svengleska pratstunder med Hortense, tusen kramar från svärmor, tusen pussar från lilla maria - så var det dags att gå hem.
Linnea hade lovat mig hjälpa mig med blekning, av min inte allt för snygga utväxt. Helt plötsligt vet hon inte hur man gör. Jag, PMS-barnet no.1 börjar lipa. Franck hjälper mig att lugna ner mig och hjälper sedan mig med min blekning. Första blekningen han någonsin gjort. Och resultatet blev VÄLDIGT lyckat. Ibland ser jag lite Bosco i honom. ♥

Idag, dag 3 - Robin åkte hem tidigt, för jag stack tidigt. Som avslutning på helgen fixade Svärmor hårförlägning på mig. Så nu har jag långt hår. JÄTTElångt.

På tisdag ska jag äntligen till karvik. Jag längtar. x1ooooooooooooooooo!!

Ha en fortsatt närvarande söndag. Det är det söndagar är till för, att umgås med folk. (Ligga med folk.) Puss

Everyone smiles as you drift past the flowers,

3 Juli, 2008 @ 00:57

idag har jag tagit mitt första dopp med bästa vännerna. Ett sent kvällsdopp blev det. Men det var rätt skönt i vattnet. faktiskt. Trots, solens nedgång och allt. Men jag trivdes tydligen bättre bland myggen?!?!

idag har jag även varit Jkpg. Med de näst bästa systrarna Anneli och Emelie. Jag köpte för mycket som vanligt. 3 par skor tillexempel. Men jag ångrar ingenting. Faktiskt, bra.
ikväll har jag haft det trevligt på msn. Kan man säga.

Imorron blir det en rätt händelserik dag. Marknad på morgonen, hem snabbt och städa rummet efter (dagens tråkigaste), jobba på kvällen och efter får jag ÄNTLIGEN träffa min älskade. Han är hemma tills fredag. Det ska bli mys, för jag har köpt massa fina underkläder idag :)

På fredag när jag ska följa Bosco till Nässjö. Ska jag även titta om jag hittar några nya brillor. För i Nässjö har dom karvik och där får man två för ett par. Jag är så FRUKTANSVÄRT trött på dessa brillor jag har nu. Totalt förstörda är vad dom är, går sönder stup i kvarten osv.

Nu ska jag strax gå och sova. Är inte trött än egentligen. Men jag måste nog. strax.

Dagens underbaraste låt: Lucy in the sky with diamonds, the Beatles.. Gåshud, hundra gånger om!!!!!


you gonna be the man who's working hard for me

1Juli, 2008 @ 01:53

Livet rullar vidare. Kanske för snabbt. Eftersom jag aldrig hinner med att skriva här.

Jag har sovit hos mormor i helgen. För jag har jobbat. Jag har liksom cyklat. Det är lite snålt med bussar på helgerna. Men iallafall, jag har cyklat fram och tillbaka från fredag till söndag. Jag märker egentligen ingen större skillnad. Jag tycker bara jag blivit ännu större.. Fan, det är dom där fikapauserna på jobbet hela tiden. När jag blir statsminister (typ imorgon) ska jag förbjuda alla former av försäljning och tillverkning när det gäller kakor, tårtor, glass och sånt. För JAG blir inte snyggare av dom helt enkelt!

Idag var jag en sväng i Borås. Egentligen skulle jag handla tygg. Men väl inne i affären, hade jag ingen insperation, ingen ork, ingen nyfikenhet av att ens välja något. Det fanns så mycket fint. Men ingenting jag visste att jag skulle behöva. Så jag fick med mig ett par kloningar av syrrans fest skor, en tröja för 50pix, ett par mjukisbyxor som jag för tillfället har flyttat in i och en bratzsminkdocka (ÄNTLIGEN!!!!!) hem.

Inatt är Emelie C här. Hon sover nog nu. Vi har mest bara tramsat medans jag har testat alla möjliga frisyrer på sminkdockan jag köpte. Om nån undrar så tänker jag inte annvända sminkdockan att sminka. Sminket är värdelöst. Iallafall på dockan. På mig själv som människa funkade det ganska bra. Nej MEN, jag annvänder dockan att testa frisyrer på. Sånt tycker jag är kul.

- imorgon jobbar jag. Kväll.
- På onsdag ska jag försöka komma iväg till jkpg. Jag vill ha yttligare ett par skor. Som jag (som vanligt) ångrar att jag inte köpte,
- På torsdag kommer Bosco hem:) Också en anledning till varför jag vill komma iväg till jkpg.

Nu ska jag klunka i mig dom sista dropparna av mitt vin. Sen ska jag borsta mina gaddar, be en bön, göra 200 situps och sen somna mjukt utan några oroligheter.
Puss och Godnatt.


RSS 2.0