life is for the alive, so let's keep living it

31 Maj, 2008 @ 11:57

Var på Rix FM festival igår.  i Linköping. Det var hur kul som helst. Amy Diamond såg ut som en tjejvariant av Karlsson på taket. Men hon var bäst endå. Jag stod och låtsades som om jag kunde takidas låtar. Det gick asdåligt. Efter Takida åkte vi Karusell, det är jättekul att åka karusell när man är full.. ehm. Speciellt Tivollikaruseller som man mår extra illa i och så. Vi var inte där så många timmar och jag fick ingen kram av Amy. Men jag fick kramar av tjejerna istället. Puss på er.

Nu ska jag dra på mig bikinin och lägga mig på en solsäng i solen med ipoden på högsta volym. Ska fjeska för mamma också. Så jag får åka till Adams grillfest ikväll. Det kommer inte funka. Jag börjar jobba 7 imorron. JAAY ME. *såndär fjantig SP-klapp*

Later,


So I cry, and I pray and I beg

28 Maj, 2008 @ 10:19

åki, det här är lite pinsamt men jag sitter och laddar ner Hela sweeney todd soundtracket. då jag tycker Johnny depp har en fantastisk sångröst.

ibland förstår jag inte vad man måste göra för att få lite uppmärkasamhet. "Att här är jag, jag mår dåligt." Ska jag skära mig i handlederna, och få en emo stämpel för livet? Ska jag sluta andas, och vara död förjäves? eller ska jag bara låtsas som om jag inte bryr mig, vilket kan få svåra konsekvenser för andra?

Idag åker jag in till Eksjö och övningskör. Sen ska jag träffa gullungen Emelie :)

Och Syrran också :)

Pooor thing

26 Maj, 2008 @ 19:43

har precis vart ute och övningskört. Jaja, mitt tjat hit och tjat dit om min övningskörning, men det är det enda jag är fokuserad på just nu. och att bli smal.

jag och Carina har varit ute och gått kilarrundan i eftermiddag. Jag med stavar. efteråt bjöd hon på middag. och fika.. tyvärr.

igår var vi hos mormor och firade morsdag. Men jag hade julafton. Mormor tog fram massa gammla kläder. Jag fick med mig en baddräkt, en klänning och en mössa som var utvald just för mig sa mormor - hem. Fidde och hans tjej var med också men dom tog inga kläder. Fidde såg ut att må bra efter omständigheterna. om två veckor tar han studenten ju! lillen.

Ha en god närvarande kväll. (Jag hoppas Älskling ringer mig ikväll.) Puss.

it's you, all over my brain. <3 love ya

24 Maj, 2008 @ 21:15

Är hos syrran nu. Ska sova här ikväll igen. För att få tiden att rinna iväg. Har även jobbat idag också. Då har tiden gått ännu fortare.

Nu sitter vi och käkar chips och halvsuper, kan man säga - tittar på eurovision. ikväll hejar jag på Frankrike. Lisa påverkade mig. Emelie är här ikväll också, vi sover i samma säng i natt :)

imorgon är det morsdag. jag och syrran har investerat en jätte fin blomma till mamma. med rosa stenar och rosor.

Återkommer imorgon igen.

Ha en god närvarande kväll. folk.

i love u bebe

22 Maj, 2008 @ 21:12

Jag håller på att bli GALEN. dom här dagarna har gått i snigelfart. Det känns som om det är JAG som sitter i den där skräckkällaren.. Åki, där överdrev jag. Meeen, finns det inte typ en sömntablett som man kan ta och sova fram tills om ungefär 4 veckor?  Neehe, tänkte väl det. Måste ju endå köra. Kanske är bättre på att köra när jag sover? Jag förstår inte varför jag inbillar mig själv att jag är bra på att köra. Jag är ju inte ens det. Jag är kass!!!!11ONEONE

Jag skyller på att jag har sovit dåligt i natt.

Mamma och pappa tittar på eurovision, jag ska också kolla. Samtidigt som jag trampar på den där trampmaskinen. min GREAT SELF-CONFIDENCE 2008 har börjat bra iallafall. idag har jag tex. gått 5 km med stavar.

Sover hos syrran och Jens i helgen. Dom är kämpegreat <3

Don't let no small frustration, ever bring you down

20 Maj, 2008 @ 21:44

försöker kolla på eurovision. funkar inte. lyssnar hellre istället. Jag orkar inte avgöra nått.

Var på körskolan en stund innan. Gick bra, tyckte iallafall jag. Ska dit imorgon också.

Glömde ringa den där syon idag också. fixar det imorgon. påmin mig igen!

Älskling och jag har pratat två gånger i telifon ikväll. Först ringde jag, sen han. Vi är nog på samma saknadlängd, tror jag. (säger man ens så?) ♥

Dagens gulligaste:
Edoa sa att jag luktade jättegott in front of all his friends :)

If your gonna treat me that way, then I'm out.

20 Maj, 2008 @ 10:04

vaknade kl 1 i natt av nån galning som ringer mitt i natten. När jag svarade var det ingen galning längre. det var älskling :)

hoppas på fint väder idag, vill gärna sola. ska städa mitt rum också. Ska till körskolan vid halv 4. Så jag har egentligen hela dagen på mig att fixa och dona här hemma.

Later,


Feels like i'm falling, better strap me in

19 Maj, 2008 @ 21:34

har varit ute och övningskört med mamma nu ikväll. Älskar att köra bil. det är så kul.

har även varit ute och gått en lång promenad med mamma. i hennes fart då förstås. FAT CAMP 2008, börjar här och nu. eller åki, jag är inte fet. GREAT SELF-CONFIDENCE 2008 börjar här och nu.

har lekt med paint ikväll. har ingen aning om vad det blev. det blev en blondie med solbränna, randig miniklänning och rosa ballerinas. Rätt söt. Flickan är kär också. Kolla ögonen! :)
image39
imorgon måste jag ringa till värnamo folkhögskola och prata med syon. Påmin mig om det!

Det har bara gått en dag och jag saknar redan Bosco. Jag är ledsen, men ni kommer få läsa mitt nedräknade ända tills detta är över.

Ska göra mig en kopp te, krypa ner under täcket i Boscos kalsonger som jag snodde av honom (måste ju ha nån bild över hur stor..ne) och börja läsa min bok.
Ha en god, närvarande kväll.


goodbye my lover

19 Maj, 2008 @ 12:28

igår var jag en sväng till Göteborg. Jag och svärföräldrarna körde älskling till hamnen. och då skulle han inte bada om man säger så. Han har fått sommarjobb i Danmark, så nu är han borta i hela 6 veckor. Jag är stolt. men hur ska det gå? Liksom det längsta vi har varit ifrån varandra har varit en vecka. Ni tycker säkert jag är helkonstig som bara tänker på mig själv och vad som är bäst för mig. Det tycker jag också. Så därför har jag lånat en bok av Anneli som handlar om hur man ska hantera situtationer och inte hetsa upp sig över småsaker. Jag hoppas den hjälper mig.
Han tog båten vid klockan 16. Så vi hann en tur på stan. Göteborg är så fint. min absoluta drömstad. faktiskt. Tiden rann iväg. VÄLDIGT fort. och snart skulle han iväg med båten. vi tog farväl. LÄNGE. Svärmor grät, typ min-lilla-pojke-har-blivit-stor-gråt. Jag höll emot och tröstade svärmor istället. Ni tycker säkert vi är jätte töntiga men 6 veckor är för mycket för oss som tycker om honom.
Men jag vet att älskling kommer klara sig bra i Danmark, han är en stark och lugn kille och förtjänar detta. Jag hoppas på körkort tills han kommer hem. Så jag kan hämta honom i Göteborg. Jag hoppas han klarar sig bra, för Bosco är ibland det bästa som hänt mig. ♥ Några bilder, på mannen jag älskar under..

image36   image35

Festen för pappa vi hade i lördags var jätte lyckad. Det var trevligt att träffa alla igen. Gammla vänner, kusiner som man aldrig sett, osv. Pappa blev rörd. och grät en skvätt när han såg att så många hade kommit. Det var det bästa av allt. En gammal vän pratade allvar med Bosco om att han aldrig får lämna mig, för att jag är guldvärd och så. Jag blev så glad, och menade likadant tillbaka. till Bosco då alltså. Och oj, vad mycket bilder det blev sen. Bosco tog några åt mig, då jag var mitt upptagen med att hjälpa morbror med kareoken, vilket också blev en succé! Det blir dock inte så mycket bilder här. kolla gärna min Bd istället http://fagbag.bilddagboken.se/ där finns det mesta från festen. En oväntad fylla dök upp också. Men det blir så när det är "gratis alkohol" och man får servera i baren. Faktiskt var det inte så farligt. Jag trivdes hela kvällen lång. Pappa blev glad över sina presenter. Maten var JÄTTEGOD, sa många. Och de flesta stannade iallafall till halv 2! Bosco och Tangui dansade, Bosco sa att det var den sämsta dansen han gjort någonsin. Men det var ingen som märkte, då alla efteråt kom och sa att dom var bra. Jag hann inte dansa med Geza då det fanns för lite tid. Men Geza sa att han var ensam hemma i 2 veckor framöver, så jag var välkommen att fortsätta festa hos honom. Men min far och hans släkt och gammla vänner var höjdpunkten. då dom lovade varandra att börja umgås mer och mer igen. Jag lovade även mina kusiner från pappas håll att bjuda dom på min 20års fest. om det blir någon. Jag på pappas fest nedan.

image38

____________________________________________________________

Långt inlägg, jag vet. den som orkar får läsa. jag tvingar aldrig någon. Puss.

But on stage, you're a staaaar

16 Maj, 2008 @ 21:42

ikväll är jag trött, hängig och nojjig och känner att jag inte duger. men har ändå lidit in på bloggen för att skriva ett inlägg. Länge sen ju. Det har hänt en del sen sist.

i onsdags var jag på arbetsintevju för Netto. Han som intervjuade var så fruktansvärt snygg och lätt att prata med... Hoppas han tycker likadant om mig, så jag får jobbet.

Bosco berättade en hemlis för mig i Tisdagskväll, återkommer om det på söndag. Vill hålla det så långt borta som möjligt. 6 veckor är ibland bara för mycket för mig. men jag är stolt som en tupp.

Fest för pappa imorgon. Överraskingsfest ska det föreställa. Människor man inte träffar varje dag, människor som man inte träffat på hundra år, människor man kanske aldrig har träffat kommer vara där. festen kostade några kronor, men det är inte varje dag man fyller 60!
och det bästa av allt är.. Jag har hittat en jättefin klänning, som jag kommer var jättefin i och trivas jättebra i.
Kameran hänger med. Denna gång lovar jag mig själv att ta NORMALA bilder. annars kommer jag sitta och sura över det om 50 år.

nu ska jag sova, har en del things att fixa imorgon, Linnea hjälper säkert.
godnatt.

veckans gulligaste (hitills): när Bosco skulle säga hejdå till Edoa. Dom ville kramas, men det blev inte så. Sötaste brodersskapet jag sätt på länge. aw, love


We still have the ingredients, to make this summer sweet

14 Maj, 2008 @ 09:48

- Javisst, det kan man ju hoppas.

idag har jag ett visst möte med en viss människa om ett viss grej.
wish me luck, anyway!

återkommer senare,


.

Jag och Linnea har namnsdag idag också. Säg grattis, annars.....

With diamonds and gold, But that ain't gonna help me now

13 Maj, 2008 @ 13:15

idag känner jag mig som en zombie. min ögonlock känns som bly, mitt hår skulle behöva 4 timmars inpackning och jag som luktar förskräckligt. Åki, det där var nog mer än du behövde veta. men det struntar jag i.

Ska hoppa in i duschen, och försöka få i väg ett samtal till Anneli, hon vill nog umgås med mig idag. Behöver komma ut också. det ser rätt fint ut därute.

ikväll jobbar jag. och imorgon händer det grejer.

PS. hatar min klänning jag har köpt till pappas fest. den passar inte dit. *ledsen i ögat*

Jisses vad omogen jag är.

och du har så mjuka läppar

11 Maj, 2008 @ 20:56

bakis dag idag. men det har jag förträngt. beacause jag har levt som en kung idag. när jag vaknade imorse av edoas tjat så hyssade svärmor åt honom och sa "edoa! du kan inte prata så högt! min lilla stina ligger där inne och kom hem sent i natt för hon har varit på fest. hon måste sova!"
Efter, tog jag och Bosco våran efterlängtade dusch tillsammans. och åt därefter deras hembakade bröd till frukost. det smakade mums.
Sedan tog jag på mig bikinin och lade mig på en filt i solen, Bosco pluggade så länge. Tills jag äntligen fick se scary movie 4. Jaja, jag vet den kom för länge sen. men jag har faktiskt aldrig sett den. den var dålig såklart. 3:an tycker iallafall jag är roligast. (Jag bryr mig inte om vilken du tycker är roligast.)
vi åt grillad kyckling till middag. sen dess har jag och Bosco tagit hand om varandra väl (myst, pratat och dylikt). 
Min bästa bakis dag ever! Måste säga att jag borde vara hemma hos Bosco mer. Jag älskar familjen Franklin och att vara hemma hos dom. ♥

PS syrrans fest var kul, har inga kommentarer, (dvs kommer inte ens ihåg hälfen) men den var hur kul som helst. PUNKT.
 


Because i got high

9 Maj, 2008 @ 21:24

Nu är jag hos Lisa. Emelie springer runt och är galen. Vi hämtar Bosco sen, för jag och han ska sova här. Imorgon åker vi nog rätt tidigt till Figeholm. Pappa och syrran fyller iår imorgon. Pappa, 60 och syrran, 22. så vi åker till mammas och pappas husvagn i Figeholm, så vi kan grilla, sola och dylikt. På  kvällen är det fest, Jag är dötaggad! alltså inte dödtaggad utan jättetaggad.

Nu fjantar jag bara och vet knappt vad jag skriver, det är Emelie som har smittat av sig av sin trötthet. Så man känner sig nästan hög. vill gärna blogga imorgon!

I natt får jag sova med min man, det var evigheter sen. tur att det blir i natt. :)

Lose my breath

9 Maj, 2008 @ 09:14

idag ringde min moster och väckte mig. Hon sa att fidde mådde mycket bättre. Skönt. Så jag, uppe med tuppen har redan duschat och snart ätit frukost.

dagens planer;
försöka få nån kontakt med csn.
fixa färdigt mitt hår.
maila mamma.
låt Alfons vara ute det mesta av dagen.
.. sen avsluta kvällen med tv och snacks, hemma hos syrran, med Bosco och med syrran.

har hittat en klänning till pappas fest. Röd, och jätte enkel. Men jag "klär ut/upp" den med accesoarer och svarta pumps.

Later,


Nej, du kan inte få nån märkeströja

5 Maj, 2008 @ 22:53

Jag och mamma har varit och shoppat i jönk enda tills 8 nu ikväll. Nu är jag trött i fötterna. Jag har handlat massor! spontanköp mest. Men nöjd är jag. Det är så det brukar vara med spontanköp, man är oftast nöjd efteråt. Bara att man har sån ångest. Jag vågar liksom inte ens titta på hur mycket pengar jag har kvar. Och endå har jag inte inhandlat nått till pappas fest. Hittade en sån underbar klänning, rosa och grann, och den var inte dyrar än nån annan. Bara ett problem, den var för fin. därför köpte jag den inte.

Dagens: En tjej som trodde jag jobbade som frisör. tack girliie.

Nu vill jag gå och lägga mig, men först ska jag äta.

Har fått en blåsa under foten. Är det för att jag har gått i klackar för länge idag, eller är jag helt ute och cyklar?


Breathe Stina, breathe

2 Maj, 2008 @ 16:34

GLAD! Fick glada nyheter med posten idag! Efter bara en vecka, vet jag redan att jag blivit antagen till den där textilakademin i Värnamo som jag gått och tjurat över. För jag inte trott att jag skulle platsa på. Jaja, det är Värnamo men jag vill verkligen gå där. om du får chansen nån gång, åk dit och titta så får du se varför jag så gärna vill gå där. Men Just jag! av över 70 pers! det är helt otroligt.. fattar ingenting..
Tack Mamma, tack Pappa, tack Lisa, tack Alfons, tack Mormor,
tack Bosco, tack Vänner, tack Malin, tack Petra, tack Andra referenser
och tack Stina, tack Stina, tack Stina, tack Stina Åhlander, du är bäst. :)

Nu längtar jag något fruktansvärt till sommaren, för på sommaren har jag något annat att längta till.

ikväll ska jag mest sitta och titta på Tv med Alfons, utan chips, utan människor, utan sol. Men det kommer bli kul iallafall. och imorgon ska jag jobba 9 timmar på en lördag, kommer också bli kul iallafall :)
ingenting kan nånsin gå fel längre, känner jag just nu.

Realisera bort våra hjärtan

1 Maj, 2008 @ 15:30

igår var det valborg. kinda mys. Emelie och Emma har kommit hem. Träffade dom igår, och ikväll kommer dom hit.

Bosco var med också, vi tog ett glas vin senare på kvällen och lät oss göra det som vuxna gör. men nu har han lämnat mig över helgen.. För Malmö.

Mamma och pappa har också lämnat mig, och Alfons hemma. Så om nån ska komma och göra inbrott här tycker jag ni ska strunta i det. För dom har tagit med all kosing och all öl.. Och tyvärr har vi ingen plasmaTV. Ledsen.

Mamma och jag var i Eksjö innan. Jag skulle egentligen bara handla bodylotion. Men det åkte med mer, så som ett halsband, ett diadem och sånna vantar som annvänder när man duschar.
För att citera mamma: "du skiter i vad du kostar på dig"

Nu ska jag fixa lite mat till mig,


RSS 2.0