You´re mine, all of the time

29 April, 2009 @ 07:45

Idag har jag hasat mig upp till skolan redan vid klockan 6. Idag börjar min skolsökning number 2. Igår blev jag färdig med min skolsökning number 1 i sista sekund. Fick i princip springa ikapp vaktis när han skulle gå med alla brev till posten. Idag är jag iallafall ute i god tid. Har skrivit ut lite bilder och hoppas att Inger eller Biggan tillåter mig att jobba med dom på sömnadslektionen. Egentligen behöver jag inte hoppas för jag vet att dom tillåter mig - det behöver jag liksom inte fråga om (tja, ni vet hur dom låter)
En så länge är det väldigt tyst här i skolan. Det är jag och städtanten som verkar vägra gå in och städa i salen jag sitter i, förens jag har gått. Rolig är hon också, sjunger högt till sin mp3 H A H A, men snart ska hon bli av med mig. för snart vankas det frukost.

Gårdagens portfolio blev underbar. Idag har jag bara problem. Har ingen aning om hur den ska monteras/hur den ska byggas upp osv. osv
Nu: Fundera över saken under frukost
Sen: Börja pyssla
Ikväll: Åka till Sam med ett leende på läpparna - nöjd över dagens arbete

Ses där!


just kidding

21 April, 2009 @ 17:20

jag bara skojade. JAG ÄLSKAR ATT VARA SJUK I VÄRNAMO! just nyss kom linnea med en hel påse hon hade handlat till mig på Willys. Påsen innhöll; en stor coca cola, en påse med daim kolor, två pajer, nästan tusen clementiner, honung och några vitamin c tabletter. hon önskade att jag skulle blir frisk. Tack Linnea! du är ju min extra mamma. ♥

you sux

21 April, 2009 @ 11:57

idag är det jag som är sjuk. d suger, för jag vågar inte gå nånstans utan sitter bara i mitt rum. Otur har jag också eftersom jag inte har någon fungerande dvdspelare på min laptop. d suger ännu mer. och inte har jag någon som tar hand om mig heller - jag menar, ingen som går och värmer te åt mig. d suger att vara sjuk i värnamo.

har hittat jätte enkla arbetsprover till en skola som jag kan tänka mig söka till. Så lätta arbetsprover som jag säkert kan göra på en dag. Så istället för att sitta och sura över min icke fungerande dvdspelare kan jag göra lite nytta.

sees daa

They try to find the milky way

19 April, 2009 @ 17:12

söndag, segaste dagen. jättetrött är jag. bosco har varit hos mej i helgen. i fredags hade vi kalas för sarah med lite tårta och utgång. på lördagen skulle bosco åka hem. men stannade istället. vi gick till stan, satte oss på en bänk och solade. underbart har vi haft det, han och jag. lite nostralgisk helg sådär. som bara han och jag kan ha. ♥

idag är det som sagt söndag och det blir havregrynsgröt (det enda jag har råd med) till mat. proppa i sig lite energi och sedan gått upp och sy, som jag som vanligt har skjutit upp till sista dagen. men jag behöver inte känna någon ångest över att sitta inne idag.. det är inte så vackert väder idag faktiskt.

och föresten så förtjänar jag att sitta här en stund eftersom jag har kämpat som en galning med modeskisserna enda fram till klockan 2 varje natt tills dom skulle lämnas in i torsdagseftermiddag. jag blev färdig och fick gå på en halvseg tillställning som kallades maskerad på kvällen. jag var sailor moon. en snygg sådan. en seriös sådan. men bara för några timmar. tur att jag sparar dräkten till nån annan tillställning, nån annan gång.

det är föresten pimps and hoes fest i jönköping, på torsdag, på sir simon's pub nere på öster. Sam bjöd mig. men jag får nog inte gå. bara för vi har öppet hus här i skolan på fredagen. tidigt på fredag morgon. jag vill gå eftersom det också är fest på lördag. och snäll som jag är håller jag min syster sälskap och inte dricker heller. jag antar att jag bara kan skriva hej villt om hur glad jag är för min systers skull och hur glad jag är att jag ska bli moster. eftersom hon själv skriver om det. ♥

jag som sailor moon  sitt på mitt långfinger!

sista bilden var till alla de som sa att jag en gång inte passade i huvudbonader. här har jag lånat crispys hat. och hon har sagt att jag passa riktigt bra i den. och då borde hon har rätt eftersom hon går i min klass och borde veta något om smak. hennes kille har också sagt att jag passar i den och han säger alltid vad han tycker. SUCK ON THAT ONE!

ciao bella, för nu ska jag gå upp och rita mönster

säljer min kropp för högst bjudande

13 April, 2009 @ 11:53

måndag, sista lediga dagen. idag åker jag tillbaka till värnamo. har inte kommit på hur det känns än. det känns som om det var så länge sen jag var där. saknar sarah.

detta lov har gått så sakta. känns inte som jag gjort någonting. men guuuuuuu va mkt jag har producerat. nu är jag duktig och vet att detta är min passion. jag är en konstmänniska. alltså på riktigt.

idag har jag bara lite saker att pyssla med. har bara ett ben kvar att sticka på hotpantsen. så dom kan nog bli färdiga på tåget. mamma och jag är ensamma hemma idag. vi har firat det lite genom att plåga på mig blekningsmedel i min utväxt. ska man va fin får man lida pin. klassiker.

sesss da,


dissa-stina-veckan har bara börjat

9 April, 2009 @ 16:46

mitt lov suger

samma visa varje dag - aldrig sova längre än till 9 (kan aldrig längre) - äta frukost - sitta helt ensam och sy enda fram tills någon kommer hem - när den väl kommer  hem går jag hack i häl med den någon hela kvällen - sam ringer - sen somnar jag vid 2.

jaja skolarbetet måste göras... men va fan, inte i fyra dar!!! om jag hade haft några pengar, kunde jag varit i malmö nu, med sarah som blev jätteledsen när jag sa att jag inte kunde komma pga pengar. tack gode gud! det finns nån som vill umgås med mig iallafall! haha?!

vart tog alla dom där påskfesterna vägen? och alla vänner? det vore ju kul om nån nån gång kunde fråga ifall man vill vara med?! nej stina glöm det. gå och gräv ner dig istället så lever du längre.......

och här ska jag sitta, helt ensam en hel helg med min enda vän... alfons. haha?!

ser inget hopp om någonting... o inga pengar har jag heller.

OBS! kommer få massor av skit för detta inlägg, men alla andra skriver om hur dåliga dagar dom har, så varför får inte jag?
OBS 2! jag är inte schizofren.. bara arg! då brukar jag skriva om mig själv i tredje person.


black dog

8 April, 2009 @ 00:46

nu är klockan lite över 00 och redan onsdag. sitter och stickar på mina jävla hotpants och lyssnar på led zeppelin.

det händer inte så mkt på mitt lov. jag gör mest skolarbete hela dagarna. det är så mkt som ska bli färdigt och som det ser ut nu, blir jag nog färdig också. bara ett problem som jag inte kan komma fram till - den där låten..... jävla låt. säg en bra låt! en raffig låt! som handlar om attityd!! (ingen pink-style)

idag har jag och min father haft some kvantitetstid. det innebär att vi åker med hans hoj till nån mcbutik i vetlanda, han köper något till sig själv, sen åker vi till mc d där jag får låna pengar till mat och sen första bästa väg hem. (oftast i regn)
d var typ super.

syrran var här, vi rotade bland massa gammla prylar. jag hittade en gammal nalle jag fick när jag föddes.
glad blev jag - trodde att den vart död.. eller som mamma så fint kallade det - kaserad.

bedtime. tack för du förgyllde min kväll kära zeppelin

me is like, hurray

2 April, 2009 @ 18:13

Sitter i bibblan. snackar med mister X. Ja, det gör jag faktiskt linnea! snackar med mister X!! ni andra som inte vet vem mister X är. Så är han killen jag snackade om i ett tidigare inlägg. Ni vet den barnsliga killen med musiktalanger. 

så stör mig inte nu när jag snackar med honom.......

i never promised you a rosegarden

1 April, 2009 @ 12:15

exucuse moa, för försenad uppdat.

sitter i skolan - inväntar en lång kö som ska bli mindre - satte mig vid en dator i bibblan.

har inte mkt att säga, jobbar för fullt med modevisningen. den kommer bli super. vill inte avslöja något. om nån är nyfiken, kan den pallra sig hit den 29, 30 maj. det är nästan så man borde förbjuda kameror inne i salen. för en stor modevisning är inget att se på bild, utan ska upplevas. men eftersom mina föräldrar inte kommer vara där, så borde det inte förbjudas. jag har nästan valt mina modeller. det är två helt underbara tjejer, normalbyggda men vet verkligen hur man bjuder på sig själv på en scen. det fick jag svar på, på julmiddagen. det är min högsta dröm att ha med dom. annars, får jag göra något kort och drastiskt.

I skolan annars håller vi på med tovning och brodering ialla dess slag. jag torrtovade en nåldyna i form av en älg igår. det är som avslappning att göra något annat än kläder för en gångs skull. för min pysseltarm kommer alltid fram innan påsk.
efter lunch ska jag torrtova en vodoodocka av mitt ex.
nu är nog kön mindre - och dags för lunch.

muuuuuuuuuuah (K)


RSS 2.0