if i can make a wish... i think i pass

26 Augusti, 2009 @ 00:04

Jaha, ännu en dag i lingonveckans fantastiska värld... det suuger att vara kvinna. iallafall så har grönt te, lite mer äppelkaka och mina två nya lärare gjort min dag... dom pratar så fruktansvärt ful göteborska!

har även varit inne på tradera och budat på några snygga hattar. JAG MÅSTE HA EN HATT NU! kan inte leva annars... nä, där överdrev jag.. men jag MÅSTE, MÅSTE MÅSTE ha en.

Nu; lite mönsterkonstruktion... sen sova.... godnatt!

jai ho

24 Augusti, 2009 @ 21:33

lyssnar på musik från slumdog millionaire. Jag är helt förälskad! alla låtar är så fantastiska! Indien är ett av mina drömresemål, det är säkert ett av dom coolaste länderna i världen....

idag började ännu en helvetesvecka.. lingonen kom.. eller vad man nu säger. idag har jag stört mig på följande saker bara för det,
- hissen, var allmänt slö på att plocka upp just mej idag av någon konstig anledning
- killen som satt och stenglodde på mig HELA vägen till skolan.... min ipod har aldrig verkat så intressant.. NÅNSIN
- en cyklist som cyklade förbi mig när jag gick från spårvagnen till skolan.. han hade både ful frisyr och ful ryggsäck.
- hyllan som absolut måste vara fastsatt precis över mig, i klassrummet (något jag stör mig på i vanliga fall också)
- allt folk i matsalen under lunchen
- killen som satt och pratade det högsta han kunde i sin telifon på vägen hem, på spårvagnen
- den andra killen som satt och hånglade med sin tjej hela vägen som dessutom satt och glodde på mig samtidigt... han försökte nog göra mig svartsjuk eller något
- tjejen som gick bakom mig från spårvagnen upp till jacobs lägenhet med ett par klackar som lät som om hela jorden gick sönder

Låter det som om jag har haft en dålig dag? Det har jag faktiskt inte. min klasskompis hade bakat äppelkaka till klassfikat. Sen har jag även pratat med rektorn idag.... hon är kul. hon kanske kan bli min nya catarina, anki, biggan, inger?!

Hursom helst, när man bor i göteborg är det viktigt att se cool ut. såhär har jag sett ut idag

inte för att jag lyckades och inte för att jag gick barfota. men man måste ha svarta byxor när man har lingonvecka. punkt slut. *slår med näven i bordet*

Pink is the color of passionnn

23 Augusti, 2009 @ 23:05

idag är det söndag. idag har jag avklarat min första vecka i göteborg. Det har gått relativt fort. imorgon är det måndag, ny vecka - nya tag. d ser jag fram emot:)

så vad har jag gjort min första helg i göteborg?
städa och pysslat iordning lite på mitt rum. så om man kisar lite med ögonen kan man nästan se att det är ett rum som tillhör mig nu. igår åkte jag till järntorget. Jag börjar nog fatta hur man gör för att hitta här. På järntorget fanns det myrorna med fyra(!) våningar. Jag hittade massa fint. Tog säkert med mig 15 galgar med kläder in i provhytten men jag köpte bara två tröjor (en lila body och en jättebig röd stickad tröja) Tur var väl det. Då kan jag ju annvända pengarna till något viktigare istället, mat tex.

ikväll har vi kollat på slumdog millionaire, den var helt fantastisk och fick mig att börja tänka på en hemlig person jag faktiskt saknar ibland.............................


pretty fly for a white guy

17 Augusti, 2009 @ 23:42

idag började jag skolan. jag kom 1 timma försent.. pga att jag åkte åt fel håll med spårvagnen. Jag e verkligen en lantis. Vilken tur att jag har hittat rätt skola iallafall och behöver inte känna mig som en lantis där. Eftersom att jag där kan jag visa att jag kan mina saker. MEN, att börja i en ny klass är inte lika lätt som det var i förskolan. Tänk om jag kunde dra ut första bästa klasskompis ut till sandlådan och efter några minuter är vi helt okrossbara. tänk om det vore så enkelt. nej men det kommer med tiden. i värnamo gick det iallafall fort.
jag ska ha mer koll och ordning iår än någonsin. har köpt en almenacka idag tex., ett fint pennskrin och en matlåda:)

i fredags hade jag hejdåfest för mej. alla som jag ville var där och vi hade nog kul. eller iallafall jag. kommer inte ihåg så mkt. jag vet att jag hackade på emile crona för mkt. att jag låg och simmande på golvet i köket. hade ett grässtrå som drinkpinne. jag höll inte mina två löften jag nämnde i inlägget nedan men jag må ha haft kul. sen somnade jag på det sätt jag ville:)

på hisingen är jag iallafall inneboende hos jens kompis. han är 27 år och jag har ett snart jättefint rum.
skillnaden med att bo med sina föräldrar och en 27 årig kille är ganska stora. jag har kommit på två hitills.
- han skulle visa mig runt i sin lägenhet när jag kom. d första han gjorde var att visa hur man annvänder hans super duper coola tv. jag kände mig verkligen fånig när jag visade upp min minitv med inbyggd... hör och häpna, VHS. fatta VHS! vem annvänder en sån nu förtiden? jag i detta fallet...
- hemma på mamma och pappas toalett har vi 3 olika dassböcker som man kan läsa om man behöver sitta där en längre tid. Dom heter Berts dassbok, dassboken och damrummet. Killen jag bor hos har några slitztidningar man kan ha som toalett läsning. och det pinsamma är,, att jag har snart läst igenom allihoppa!

godnatt..


ain't no sunshine

Torsdag 13 Augusti, 2009 @ 23:58

gå och lägg dig nu stina! du börjar jobba vid 7 imorgon!!

ja, jag ska!!


har hittat massa rolig musik, som jag ska spela imorgon - på min dator, på min fest!

värt att tänka på inför morgondagen: försöka att dansa och springa mycket när du är full.. varför inte ett varv för livet runt huset en gång i kvarten?
värt att undvika: smsa INTE sånna människor du aldrig skulle få för dig att smsa när du e nykter


MAGAD

Söndag, den 9 Augusti, 2009 @ 20:45

endast en vecka kvar! sen blir jag göteborgare! Vilken lycka! Vilken glädje! Som alla andra gånger jag är i Göteborg kommer jag säkert trivas som fisken i vattnet!! Har fixat boende också. denna gången bilr det inte på en soffa i någons tvrum. utan jag får ha mitt eget rum. Tack Jens!

Min moster hade 50årskalas igår. VI mådde gott med okänt sällskap, massa dryck, lite för roliga bilder och allsång. Jag lärde mig två saker. Det är inte så himla jobbigt att gå upp för skylånga 90 graders backar när man är lite full.. kanske funkar att träna när man är lite berusad.? nej nu överdriver jag. min andra lärdom var att facebook är väldigt farligt. bosco var hemma också. det var inte ett dugg farligt. utan alldels underbart....

Nu: sätta på någon film som går lätt att somna till eftersom jag börjar jobba sju imorgon. bjuder på lite klipp jag hittade på youtube med världens bäste revygrupp. Några få låtar som faktiskt nästan kan vara nära till gåshud

abra cadaver

7 Augusti, 2009 @ 00.09

Torsdag, jag har varit i mammas och pappas husvagn, mitt ute i skogen, utanför oskarshamn någonstans och mitt mobila bredband har haft bättre täckning än någonsin!
nu e jag tillbaka hemma och loggas ut och in - framåt och tillbaka. osv osv. d suger.
idag har jag brännt upp min kropp med solsken och gått en lång skogspromenad. det behövdes.
ikväll är jag tillbaka här. njuter av mitt bruzaholm i en endast en vecka till. Sedan flyttar jag till Gbg. Det ser jag ganska mkt fram emot:) Har firat med att sy en klänning till min mosters 50års kalas på lördag. Den ser jag också ganska mkt fram emot..

imorgon har jag en ledig dag. men vad gör det? går ju aldrig och lägger mig innan ett iallafall. Men på lördag jobbar jag... och söndag... morgon. bleh. det blir lagom kul att vara på jobbet kl 7 på morgonen efter ett 50årskalas dagen före... och jag som älskar rödvin.... fan.

Föresten har alfons nog inte haft det så kul nere i mammas och pappas husvagn. den enda vän han har haft har varit en tysktalande flicka som har kastat pinnar som han kunde springa och hämta. jag har säkert sagt tusen gånger att alfons inte är en bebis men han är då rakt inte en hund heller. Låt han vara katt! men ifall nån ska gosa med honom får ni snacka på tyska nu för tiden.. annars fattar han inte vad vi säger..
trött e jag. ska sova nu. för mamma har mannekängat färdigt för mig nu.
första outfiten hon visade var iallafall sämst.. hon såg ut som en borkarövare!! eller föresten mattisrövare såg hon ut som! har kommit på att de flesta mattisrövare i ronja är mörkhåriga och borkarövarna är blond. mamma är mörk.
nu ska jag sluta tjata och gå och lägga mig istället. GODNATT!

RSS 2.0