my baby just wrote me a letter

27 December, 2009 @ 13:35

god fortsättning på er alla

d händer inte så mkt på mitt lov. har inte råd med så mkt annat än att titta på tv. jag måste ju snåla. för jag vill SÅ GÄRNA vara i gbget över nyår. saknar bosco, saknar spotify, saknar mitt internet. mamma bara somnar ju hela tiden när man titta på tv med henne. igår hade tex hon önskat att se stjärnorna på slottet. jag erbjöd mig att se jag med. men inte för att d inte fanns något annat att kolla på utan för att jag gillar gamlinga. och eftersom jag fick så fina julklappar kunde lika gärna mamma få välja program. mamma somnade efter en fem minuter och jag tänkte nu har jag chansen att se nån bra film på chanal + istället. jag hann inte bläddra förens jag kommit till 2an eller kanske 3an - då mamma utbrister "ska inte jag få kolla på d här?!" kul. nej

nu ska jag börja pyssla med boscos julklapp. den MÅSTE MÅSTE bli färdig tills han kommer hem på tisdag!

ananrs händer inte så mkt.. jag har ångest över min nyårsklänning.

bjällerklang på er alla

25 December, 2009 @ 10:56

idag är d den 25 december. alltså julafton i en del länder. jag bor i sverige och firade julafton igår. iår var vi hos mormor. alla var där. vi var där, mormor var där, kusiner var där och alla barnen var där.

men innan mormor, åt jag julfrukost, ensam och kollade på ducktales.

sen var vi hos mormor. åt middag, kramades och snappsade. d var ont om tid innan kalle anka. så jag och jens snappsade lite under kalle också. kalle var som vanlig.. hela gänget satt och sa replikerna innan nån på tv hann säga dem. men vem bryr sig, d visas en gång om året och d var nu. vilket betyder att om man missar, dör man. eller något liknande.

sen gick hela "kan du vissla johanna" också. ja, titta vilka topp program d går på ettan på julen. varför ska man bråka med att titta på anna ankas jul som går på trean? d är ju bara reklam o skit där.

efter snyggingen per oskarsson delade vi ut julklappar. jag fick som vanligt offra mig att vara tomte. men först skulle jag bara gå o handla tidningen. (fylla på mitt glas) d tog säkert två timmar att dela ut och öppna julklappar för oss. segt. jag sov imellanåt. tilda och emil var väl populärast i år. eftersom dom är barn.
men jag blev glad för mina presenter iaf. fick silvershampoo och en vattenpipa, strumpor, smooth 'n' chic pryls, ett halsband från tilda, en tusenlapp, ett ljus, hårfärg, den nya kenzo parfymen och en guld kandelaber från indiska - passa perfekt i mitt rum.
jag förstår fortfarande inte varför jag ska ha så mkt fina paket. mamma sa att d var för hon älskade mig. lika mkt som syster min. (lite tårar på det)

efter d blev d glögg, fika och mer grogg. d blev ganska stressat också. ingen ville missa svensson! också jätte viktigt tvprogram, som går på ettan. vi knäckte nötter, drack och var liiite glada. d blev en sen och kul jul iår. men bosco var inte med. d var sorligt. lollo var hellre inte med. men vi är bjudna till eksjö på lördag. då är hon där.

när jag kom hem, lekte emma och jag i snön och önskade varandra god jul på vårat sätt :)



hjärter dam

23 December, 2009 @ 16:18

ja whatever om mitt förra inlägg. tyckte väl att tiden gick för sakta så klagade på mig själv. (någon timma på spikmattan gjorde susen) D är ju jul! då ska inte nån som jag deppa! jag älskar min familj.

ikväll kommer lisa, jens och tilda hit. vi ska ha minijul som vi brukar ha. vilket innebär att vi äter tacos, spelar bingolotto och super. Ja, jag vet att alkohol inte ska ha någonting med julen att göra över huvudtaget. men vem orkar egentligen höra på lotta engbergs tjat en hel kväll och natt utan att ha någonting i sig?!?!

bosco är inte med iår. han är ute och reser. vem vill inte göra de på sin 20årsdag? som han har imorgon? saknar iaf honom ikväll. väldigt mkt.

nu ska jag joina pappa och simpsons. d är ganska kul.

godkväll


.

22 December, 2009 @ 13:54

ho ho

snart är d jul. jag är lite depp depp.

jag är hemma och är fattig.

tyck lite synd om mig..




uppdaterar när jag har något bättre att kläcka ur mig.

god hjul och sånt

.

17 December, 2009 @ 14:36

FASA! FASA! FASA! FASA! FASA!

d har ju aldrig! aldrig! aldrig! aldrig! någonsin hänt mig! ALDRIG NÅGONSIN!!

jaha... näähä..
hur ska du ta dig ur det här nu då, Stina?!
hur dum är du egentligen, Stina?!







mindmappar lite över saken..... eller ringer till my


give me a ticket for an airplane

15 December, 2009 @ 15:53

våran klass måste vara sämst i världen. idag, började vi klockan nio. vi skulle ha stilhistoria tillsammans med den andra klassen, A klassen. jag dyker in fem över halv nio. hela A klassen sitter och antecknar. endast två st från våran klass sitter längst fram. en stickar och en ritar. jag sätter mig brevid den som ritar. klockan nio har 4 st till från våran klass kommit. d sitter längst bak och koncentrerar sig för kunna hålla sig vakna. klockan halv tio är d fika. då har yttligare 2 st till från klassen kommit. Några från A klassen stannar kvar för att disskutera med lärarn om ämnet hon drog upp idag. Våran klass, tävlar ner till kaffeautomaten. fikatimen är slut. vi degar oss och småpratar upp till aulan. när vi kommer upp, sitter redan hela A klassen och antecknar så att pennan ryker. våran klass, eller den halvan som har varit här idag - ritar, sover eller smsar. På lunchen sitter vi och garvar åt oss själva pga den sämsta depp och segklassen vi verkligen är. LENA!! KOM TILLBAKA!!

hade mönsterkonstruktion sista timmen. vi skulle göra en ovrall. jag och vår lärare kom inte direkt överens. utan bråkade och sånt där.

har ritat en teckning idag, så lite grejer har jag fått gjorda iallafall.

snart ska jag gå hem. jag är hungrig as hell

i follow you until you love me

14 December, 2009 @ 17:02

sitter i skolan och orkar inte åka hem. har varit kvar i skolan fär att pyssla med julklapparna till bosco. d e tur att han uppskattar saker man gör istället för köper.

hungrig är jag också. inte så konstigt åt bara en halv låda av min kaninmat idag. jag suger på att göra matlådor. A! DÄR HAR VI NYÅRSLÖFTE NUMMER 1. lära mig göra goda, nyttiga och roliga matlådor på sportlovet

veckan är inte så noga planerad. ska försöka bli färdigt med så mkt skolarbete som möjligt + en liten gratis julkonsert på onsdag. såklart måste jag ha ett socialt liv också såhär innan jul.

förövrigt är jag pank och min önskelista blir bara tråkigare och tråkigare. Just nu:
Önskelista
1. pengar som jag kan betala mina räkningar med






..

kommer bli en spännande jul i år :)

snor en ful gran, börjar sedan rimma

13 December, 2009 @ 10:40

har hängt upp lite julkulor i fönstret. ser ganska överdrivet fjantigt ut men ganska fint. gillar att hänga upp saker. bosco dansar till min julmusik jag spelar. vi ska snart äta frukost och jag ska sy färdigt d där gardinerna till köket.

d snöade igår när vi gick på liseberg. eller hagla som vi skulle kalla d i bruzaholm. den snön är far away idag. undra om d någonsin ser snö i göteborg? jag förväntar mig snö när jag kommer hem nästa vecka!

dagens jul spellista
amy diamond - julen är här
dora the explorer - deck the halls
andy williams - it's the most wonderful time of the year
the refreshments - jingle bell rock
thomas lindahl - sunes jul

helgens sanning: p-ordet kan göra någon väldigt ledsen

sunshine in the rain

12 December, 2009 @ 22:39

nepp d är ingen hägring. jag lyssnar faktiskt på bwo. länge sen ju. ligger på golvet i mitt rum. dricker stark glögg. bosco snarkar. vi har gjort massor idag. först  till stan för att titta på mig när jag köper julklappar.  sen hem för att äta snabb middag och sen jul på liseberg en hel kväll. just nu vill jag kolla på film. han vill inte. han strejkar eller något eller så är han bara trött. fick en ros av han på stan innan. han smög inne i en affär. bad mig att blunda när vi kom ut, gav mig en puss och en ros? hans sätt och säga tack för att jag finns eller något. dvs typ d gulligaste nån någon gjort till mig.

liseberg var en höjdare förståss. eller nej, inte för oss fattiga barnlös ungdommar som fryser och inte vill tåga genom liseberg som ett slags begravningståg. japp så sakta gick en del. vi hade råd med varsin åkbiljett. på d kunde vi antingen åka sagoslottet, åka lilla lots eller ponnykarusell? vi valde ingen. vi valde spegelhuset istället. (minst kö dit) vi skrattade, tog lite bilder och gick hem. fast först gick vi förbi kaninhuset, "snackade" med kaninerna och SEN gick vi hem.

jag börjar också känna mig ganska utslagen.

när vodkan gjort oss vackra

10 december, 2009 @ 21:30

sitter och lyssnar på the hives och mår vääääldigt gött. får jag väl lov och erkänna. jag har 700 kronor som jag ska leva på tills i början av januari och har inte köpt en enda paket än. har haft en hård lingonvecka med förmycket försovningar. jag har missat en helveckas julkalender avsnitt. jag ligger efter i skolan och har fruktansvärt ont i ögonen. men vem vill deppa?
d är torsdag, imorgon fredag! jag och jacob ska julmysa, baka och sånt. sen kommer bosco hit. d blir ännu mer julmys - då jag ska tvinga med mig honom på jul på liseberg. fattiglapp är jag. men d är väl kul att se men inte röra? eller som björn gustafsson säger; det är väl kul när d går bra för andra?

har haft en liten vision om att jag skulle städa idag. inget har hänt än. bara i köket och tvrummet. lite duktig har jag varit. för en gångs skull

nu upptäckte jag något väldigt roligt. d är den tioende idag. och inte alls den nionde! vilket betyder att jag får öppna en lucka till i chokladkalendern. JAG ÄLSKAR JULEN!


du betyder ungefär lika mycket som en sten

9 December, 2009 @ 23:12

har suttit med teckningsdeadlinen hela kvällen. började slummra till i mina papper så bestämde mig för att gå och lägga mig och gå upp tidigt istället. lovade mamma att skicka min önskelista till henne - skulle bara sätta igång datorn "en liten stund". drar igång spotify för att ha något att lyssna på när jag skickar ett mejl som kanske tar tio sekunder. är iallafall fast nu, hela natten. hard.

hur som helst så har jag en deadline i teckning tills imorgon. har valt ut några halvtaskiga krokibilder, gjort en tråkig collage art och fula plaggskisser. plaggskisser är SÅÅÅ tråkigt!

tur att jag har sovmorgon till halv ett imorgon då jag har försovit mig varje dag denna veckan. idag kom jag faktiskt bara tio minuter försent. d var värre i tisdags. då kom jag en och en halv timma försent. egentligen kunde jag ju röra på påkarna lite. men jag är så fruktansvärt seg på morgonen. behöver minst en och en halv timma på mig och då räknar vi inte med sminktiden och fixing av matlåda. men jag tänkte att om jag endå har sovit över tiden jag började varför ska jag ha så bråttom? japp, rätt inställning, jag vet.

behöver lite uppfräshning av min ipod nu iallafall.

hörs nån annan dag och så.

får man överdoser utav bjällerklang

7 December, 2009 @ 18:56

sitter och tuggar tuggummi - tjurar lite för jag har perioden. men snart ska jag städa. men först lite julmusik och tuggummi. jag tuggar ju aldrig tuggummi annars. har iallafall kommit på världens roligaste och billigaste julklapp till bosco. han kommer bli glad av att få matcha mig. super.

skolan går framåt förövrigt. har bara en big deadline tills på torsdag. i teckning. en presentation av ett plagg vi gjort under terminen. d är inte så svårt. d blir lätt. d tar typ ett andra avenyn avsnitt. d andra som vi ska lämna in är allt vi har gjort i teckning under året. jag får ångest!! tycker jag inte har åstakommit så mycket. jag vägrar lämna in mina krokibilder tex. d var mycket roligare med kroki i värnamo. aja, sjukanmäla sig på torsdag kanske?

i mönster och sömnad ska vi bara sy på våra byxor. hurra! d behöver jag. ska egentligen börja sy imorgon. men jag ligger efter med mönstret. har slagit min linjal i bordet säkert tusen gånger idag. trodde inte att d var så svårt att konstruera ett par byxor med lucka. har varit nära till gråt hela dagen för att min lärare inte har förstått och för att jag själv inte har förstått. men jag ska ha en lucka på mina byxor om d så ska ta hela mitt liv.


alla vill till himmlen

6 December, 2009 @ 23:05

hittade en otroligt bra låt med pimme, som jag lyssnade på mycket förr. och kolla en video också. han måste vara sveriges snyggaste karl. och äldst. VERKLIGEN!!



har inga stora planer för veckan. plugga mycket. äta normalt. sova normalt osv osv. men först på tisdag ska jag till heaven23. ser jag fram emot :)

nu slocknar tusen människoliv

6 December, 2099 @ 12: 48

ingen kan sjunga julsånger som amy diamond. bättre än alla andra. bättre än carola, christer sjögren och nästan hela världen. men bäst är endå, juligen med just d. d är underbara.

sista dagen på helgen är här. och jag har fortfarande på mig partyoutfiten från i fredags och har fortfarande inte tagit badet jag har tänkt på i evigheter. detta börjar bli äckligt.

you think u are a movie

5 December, 2009 @ 23:34

sitter fortfarande i min partyoutfit från igår. jag luktar sprit och annat äckligt. jag ser ut som om jag har varit med om ett slagsmål i ansiktet. då jag i morse smetade på rött läppstift för att se "fräsch" ut på mc donalds med J.

hård kväll igår. men fan va roligt!! först hade my inflyttningsfest för bara söta människor! hon bjöd på massa farliga saker, typ chips, popcorn och sånt.

vi skulle såklart till excet. my och jag hade jättekul. minns inte så mycket av vad vi gjorde d timmar vi var där. vi kom, vi gick, vi segrade iallafall.. förutom jag som drack lite för mycket och fick åka gratistaxi hem till J. Ja d handlar ju om att känna sig trygg.

vaknade med solen i ögonen. gick upp när solen var påväg ner. jag, mitt dumbass hade lämnat mina nycklar hos My. Så hade varit tvungen att först ta mig till henne och sen till mig, i stilettklackar!! d hade blivit en låååååååång resa alltså. Men då är jag glad att jag valde sovplatsen jag valde. J har bil och älskar att köra runt på mig. och att bjuda mig på mat. tack och bock. för världens mest härligaste bakfylledag.

nu sitter jag här. har gjort iiiingenting. förutom lite film med jacob och grabbarna. har i evigheter funderat på att ta ett bad. hade en stor vision i morse att jag i timmar skulle sitta i badet, med julmusik i ipoden, med tända ljus, med choklad och ett stort glas.....vatten. nu är d lite försent för d. är fast på msn. låt mig gå!!


om jag inte tar dig nu, så tar nån annan dej, bort från mej

4 december, 2009 @ 15:55

leg hit och leg dit. okej, d blev ingen vodka. alla kollade så konstigt på mig på systemet så jag vågade inte köpa nån vodka. jag köpte passoa istället 74 spänn dyrare men inte lika pinsamt att köpa. förlåt för att jag ser ut som en barnunge då. får ju tillochmed visa leg när jag köper tobak. förutom på pressbyrån då och på 7eleven.. och i eksjö.

förövrigt så sitter jag och lyssnar på freestyle och känner mig allmänt töntig. ska vara hos my vid 7. orkar inte göra mig i ordning. tror jag tar mysbrallan på krogen idag. jag är ju snygg i antingen eller, har jag hört. tänk om d var som förr i tiden. då d fick hjälp med att bli klädda. vart tog de hjälpande händerna vägen? jag vill också bli påklädd av nån annan medans jag sitter vid datorn, äter eller you name it.

risgrynsgröt nu! pusshejjjjjjjj

jag är tjuv i mitt eget hem

4 December, 2009 @ 14:10

ÄNTLIGEN FREDAG!!!

har haft en fruktansvärd vecka. med aggression, depression, olycka och "dåligt immunförsvar". mamma tvingade iväg mig att gå och köpa lite järn i onsdags. så nu är d lite bättre. trots att jag inte ens ha varit 20% i skolan denna vecka. helt sick.

men nu är d fredag och alla är glada och snälla. även jag. sitter över lite i skolan. slutade vid 12. men jag har plockat lite ordning bland mina grejer däruppe. som också var ett måste av mamma. att hålla i ordning på mina grejer annars är inte jag i ordning.

ska iallafall snart hem. men först ska jag förbi systemet och köpa lite vodka. :) japp idag blandas d med pucko. helst ska d vara varmt också. då blir d extra (l)ju(v)ligt. hih. när jag väl är hemkommen ska jag prata lite med jacob först. vi sprang om varandra igår när han kom hem. jag gick precis när han kom hem. jag ska bjuda på risgrynsgröt. han vill nog ha. men jag ska vara lite osocial. när man sover borta missar man oftast julkalendern. ja! jag följer den!

nej jag skäms inte!! nej jag missade den inte pga att jag skäms att säga att jag kollar på julkalendern!! 

vad tror ni om mig egentligen?

känns iallafall skönt att vara tillbaka i skolan igen. har varit peppad hela dagen! d är som att komma tillbaka till jorden efter en lång resa. d är så skönt! ska sy byxor nästa vecka. jag ska sy ett par med en lucka. 


en till



vadå lunch?!!

when you smokin your cigaarrr

1 December, 2009 @ 23:02

känns som om mina rubriker börjar dö ut. ingen insperation till nånting. lazy as hell. min favoritlärare har sjukskrivit sig. iaf terminen ut. tror jag ska göra likadant. ser inte så mycket mening med att gå till skolan. iallafall inte imorgon. börjar dagen med julkalendern och sen lite hemmajobb och sen fika med my. tack o lov att jag nu kan tacka ja till fikatime.

har roat mig lite ikväll. med lite allt möjligt.



HAHA magnus uggla är not so hot

så har ni bara skorstenen kvar...

1 December, 2009 @ 10:34

Nu är jag i skolan. har sprungit ifrån. vår lärare är sjuk så därför sitter jag här o tjurar istället.

jag var hemma igår. tyckte d behövdes. dock gjorde jag iiiiiiiingenting. johnny tyckte att d gjorde jag rätt i. jag själv hade världens ångest när jag vaknade. så jag satte mig o kolla på julkalendern. jag ska se den varje dag. både morgon och kväll. sen ska jag investera glögg också. som jag kan dricka till kvällskalendern. Måste ha kalendern också. så jag kan vara med när dom öppna luckorna! och glöm inte en chokladkalender också! ja, här slår vi på stort.

skulle sätta upp min julstjärna igår. tryckte upp den i fönstret med tejp och häftmassa. fast tog ner den lika fort igen. jacob hade skrattat ihjäl sig om han hade sett den hänga sådär med tejp och sånt. så han får fixa d. när han kommer hem. han är ju elektriker så han SKA vara bra på sånt.

ska på jul på liseberg nån dag i veckan. myspys. nu fattas bara snö. och sånt.


make it work

29 November, 2009 @ 12:45

har lånat min fars dator idag. var tvungen att köpa biljett hem. klockan 14 åker jag härifrån. måste packa också. men d är sååå tråkigt.

har i allafall varit hemma i småland över helgen. mamma saknade sin dotter. och bosco saknade sin... ehm.. mej. så jag åkte hem. har haft en tragisk vecka. med tusentals deadlines, för lite sömn, för lite mat och för mycket gråt. fast d värsta av allt. inget sociallt liv överhuvudtaget. jag suger på att säga nej till folk. jag har fått säga nej till fika, fika, fika, fika och fika. har fått säga nej till fika med fem pers. varför? för att jag måste plugga. låter som en tråkmåns. eller så har jag inga kompisar kvar nu. men jag hade en klänning att göra klar, några mönster som ska passa, lite illustationer som måste göras osv. osv. om jag blev klar? nja. vi kan säga så gott som. redovisningen gick bra endå. alla hade döpt sina klänningar till så fina namn. jag själv hade döpt min till satan. för d var ungefär d jag hade kallat den d senaste dagarna. alla skrattade. jag suckade. dock tyckte alla den blev fin. då tyckte jag också d. hi.

i fredags anlände jag till jönköping vid fyra, fem snåret. syster och mamma välkommnade mig. vi åkte till ikea. jag köpte en liten tvättkorg, en rosa ram och lite vita korgar som jag ska hänga upp i taket. (saker som man kan hänga i taket är grejen!) fast jag köpte inga julkulor. d dom hade var så fula. d finns fina på åhlens. rosa med änglar på som skulle passa på mitt rum. 50 spänn för en kula. DYRRRRT!

på hemvägen hämtade vi bosco. han följde med hem. han hade tagit ut sina flätor. så hans hår låg i sidbena och sådär fint som jag tycker om. så han fick sova hos mig:)

lördag, mamma drog upp mig tidigt och skickade iväg mig till mariannelund för att jag skulle vaccinera mig. d tog 2 sekunder. sen placerade vi oss hemma hos syrran. syster och jens skulle ut och springa så jag och bosco var barnvakt åt tilda. hon sov, bosco och jag skulle kolla på harry potter. d gjorde vi också. fast inte båda två. bosco frågade mig om jag tycker att d är kul när någon petar på mig när jag sover. d tycker jag förståss inte, så jag lät tilda va och satt mig ner. sedan kom d hem. syster klippte min lugg.

på kvällen var vi hemma hos bosco. förfest för sedan utgång på hotellet. d flesta borde väl veta vad jag tycker om hotellet och utställen runt omkring. men faktiskt så var d kul. mest för ett fantastiskt sälskap! jag o bosco gick hem och sov tidigt. min tidigaste utekväll på typ..... veckor.. månader.. år!!

idag är d söndag och jag sitter helt plötsligt här. mamma tjatar på mig att jag ska packa. jag sitter på cafe world o spelar istället. kul.

har tusentals grejer med mig som vanligt. får ta "väskan-som-är-större-än-mig" igen. orkaaa. men jag älskar alla mina prylar.

RSS 2.0