.

28 Januari, 2009 @ 14:03

jay! det är inte bara jag och snubben här. det är en kvinna med slöja också. wehhho

behöver jag säga att jag har tråkigt?


american jesus

28 Januari, 2009 @ 13:41

nu åkte alla. på studieresa eller något. det är bara jag kvar här.. och en snubbe som läser tidningen. men de andra kommer tillbaka sedan.. till fikat.

vad har jag pysslat med sedan förra inlägget?
som en god vän till mig skulle ha sagt; iiiiiiiiiiingenting

föresten, får jag nog tillbaka min halsduk när som. den har varit på äventyr hos nisse. eller om vi ska vara helt allvarliga, glömde jag den där när jag var på fest där senast. det var säkert mer än en månad sen. shimaa fixar den åt mig. thx , girlfriend <3 min mp3 har jag också glömt där.. men den bryr jag mig inte om.. jag längtar bara efter min halsduk.. den har liksom förändrat mitt liv.

nu ska jag kolla om det finns något liv kvar på skolan.
.
.
.
.
4 sekunder senare...(så långt tid tar det att springa genom hela skolan)
på riktigt, det är helt dött här.. det är bara jag och snubben med tidningen

vi ses sen,

city of angels

28 Januari, 2009 @ 09:27

har börjat på en ny manga. blodsband heter den. eller vampire kisses, välj själv.

nu är jag i skolan igen. för min egen dator har ungefär fortfarande lika mkt damp som den hade igår.

var i jönk igår. handlade som vanligt för mkt. men ångrar defenitivit inga köp. gjorde inga onödiga köp heller.
Jag börjar lära mig det här ju.

igårkväll hade sarah tjejkväll.. även om det inte var mycket till tjejkväll. emmy sminkade mig och sen gick jag till oskar. där var jag länge..

idag åker jag hem.......


here comes the sun

27 Januari, 2009 @ 09:13

snabbt inlägg. min dator har damp nere på rummet. så uppdaterar lite från skolan. på skolan är det i varje fall tomt. utan mina klassisar. men det är andra människor här som tar hand om mig istället. :)

idag iallafall, efter fikat vid typ 10. så ska jag åka till jönk. helt ensam förstås. ska egentligen mest hälsa på hos min praktikplats jag ska börja på nästa vecka. men jag måste handla! har inte handlat sen ullared. jag börjar ungefär må lika dåligt som en som håller på att sluta röka efter sisodär 10 år. jag ska köpa en vinterjacka, ett par skor, eller två par skor, ett par byxor eller två par byxor... ja ni vet, jag har massor med pengar. jag kan köpa hur mkt som helst. glad är jag idag iallafall.

även om det känns som om det ligger bly på mina ögonlock. jag är så trött idag. men en fin dröm har jag drömt inatt.. eller en glad dröm. det tyckte alla andra också. jo jo, så trött är jag inte. jag kan som tur är, snacka med folk.

men bara så ni vet, som en liten extra parantes, jag har en väldigt fin vän. Emma heter hon ♥

på återseende,

i can never be your woman

24 Januari, 2009 @ 16:19

hey there, länge sen - har haft annat för mig. dels saker jag inte vill utala mig om och dels saker jag vill utala mig om. En grej jag vill utala mig om är att jag inte hatar min dramalärare längre. hon har bytt plats med någon annan istället.
ÖH du! Jag vet fortfarande vart din postlåda bor.

men jag har iallafall skaffat en ny praktikplats nu. Jag börjar inte förens vecka 6. Så nästa vecka får jag ha sportlov :)

ikväll är jag mest partysugen. ångrar lite att jag åkte hem. om jag hade varit i värnamo nu, kunde jag ha gått på fest ikväll. Men jag får vara med Bosco istället och nöja mig med en cheseburgare istället för alkohol :(

imorgon kommer min familj hem. dom åkte till fjällen och jag blev ensam kvar. men imorgon får jag träffa dom. har saknat dom.

nu sitter jag här, lyssnar på your woman med whitetown. den är jättegammal men endå är den jätterockig.. och alldels.. alldels .. underbar. tycker jag då. tycker jag förtjänar en rockig outfit pga den låten.


föresten så sa oskar igår att han var jättekär i kikki danielsson när han var liten, bara för hon hade på sig rosa när hon sjöng bra vibrationer när hon var med i melodifestivalen. han är ju helt otrolig ibland. men jättegullig.

trevlig kväll,


i sit right here, i never tell

15 Januari, 2009 @ 23:25

idag har vi varit på utflykt. ulrika skulle köpa tyg. jag och sandra följde mest efter. väl där, kom vi till största tygbutiken jag nånsin varit i iallafall. större än skroten, större än tygrummet i skolan, större än det mesta. jag sprang runt som en förvirrad turist, visste inte vart jag skulle ta vägen. hittade så mycket fint. men en fattig galning fick jag vara där inne. jag hittade ett jätte fint tyg. som jag, helt utan vidare bestämde att jag ska göra en brudklänning. till mig själv då förstås, av. vet inte vart jag fick det ifrån. men har inte tänkt på något annat än hur mitt bröllop ska vara, sen dess. jag kan också tänka vem mig vem min ultimata man är. han kallade mig iallafall för sin fru innan. det bara bubblade i hela mig... det var länge sen jag kände så. tack älskade bosco, jag älskar dig.

annars är det jävligt kallt idag

hey! hey! you! you! i can be your girlfriend!... eller i detta fall wife


i watch you burn in human hell

15 Januari, 2009 @ 00:01

äänu deppigare rubrik.. men det är en jack off jill.. gillar ju dom också.. lite

glömde egentligen bara säga att jag bearbetar på mina nyårslöften för fullt. jag kan dela med mig av ett nyårslöfte. där jag jobbar stenhårt på att återigen ta hand om mina tänder lika bra som jag gjorde förra året. mitt tandkött är helt rött.. min tandläkare kommer skjuta mig nästa gång jag går dit om jag inte fixar detta nu. så nu är det åter igen dags med flourskjöljning efter varje måltid och tandtråd efter både morgonborstning och kvällsborstning.
knäpp är jag.
jag vet.


all my friends are murders

14 Januari, 2009 @ 23:17

deppig rubrik.. men det är en distillers.. gillar ju dom. lite

idag iaf har vi virrat runt i stan hela förmiddagen. vi skulle gå lite ärenden. det var skoj, fick se sergelstorg och halva stureplan. men ont i knäskålarna fick jag.. och inga pengar har jag heller.. så så skoj var det inte..

efter ulrika vid typ halv 6. träffade jag min kusin Jonas. han är 34. men jag pratar med han som jag gör med mina kompisar. vi fikade.. och han visade mig, slussen och gamla stan. dvs alltså mer promenad.. med mina knäskålar. men Jonas är snäll, jag känner mig nästan som hans lillasyster när jag är med honom. han tar hand om mig på något sätt. tänk att för ett år sedan visste inte jag ens hur han såg ut.

nu sitter jag här, död som vanligt efter en lång dag. men jag har fått massor av idéer. egna idéer till modevisningen.

föresten! ikväll hade jag ett låååångt samtal med en spec. person. vill inte prata för mycket. vill egentligen bara bevisa för människor att jag också kan bli vuxen, göra mogna val och förändras... nu är jag helt plötsligt en ny männsika bara så ni vet.

imorgon ska jag åka pendeltåg... även om jag har körkort.. det var en markoolio.. sweet dreams, ladies and gentlemen

when i grow up to be a woman

12 Januari, 2009 @ 23:45

då sitter jag här igen. med datorn i knät. med nallen brevid mig. med tv påslagen. ungefär som jag har suttit hela jullovet. bara en liten ändring. jag sitter inte i bruzaholm längre utan denna gång sitter jag i stockholm.

jag är på praktik här under några veckors tid.. vi har knappt snackat om hur länge jag ska stanna här uppe.. jag kanske får åka hem när jag inte orkar mera. i så fall.. skulle det vara ikväll.. jag är så slut, efter bara första dagen. alltså det tar verkligen på krafterna att vara kreativ. det har jag egentligen märkt innan. men från kl 9-6... jag brukar inte kunna vara uppe på textilakademin mer än till kl 3. efter 3 brukar jag bli helt galen. men duktig har jag varit idag. sytt en klänning. en avancerad klänning. en klasskompis har jag med mig också. sandra från göteborg. det är tur att hon är hos ulrika med mig. så vi kan stå där och skämmas tillsammans då vi märker att vi inte är lika noggranna som hon. trött är jag iallafall.. dagarna är långa.. men det är värre för ulrika när hon är där ensam. då praktiskt taget bor hon i studion.

man kan säga att mamma och bosco kom på min rubrik. de har fått för sig att jag kommer växa jätte mkt nu under dessa veckor. jag hoppas de har rätt.. båda säger oftast bra saker.
jag har iallafall tänkt de senaste dagarna.. massor. jag har nästan kommit på vad jag vill göra efter textilakademin. jag hoppas bara det går vägen.. jag ska prata om det med min kusin jonas imorgon. vi ska träffas och fika... och han ee relativt vuxen :)

nu MÅSTE jag sova. imorgon ska jag och sandra ut på äventyr i stan. shit, jag som trodde att medborgarplatsen/götgatan var stan...... jag kommer verkligen från landet asså.

goodnight my lovely (bosco)

lycklig för att du finns till

9 Januari, 2009 @ 23:06

nu är det mesta klart. jag har pratat med mitt boende, jag har pratat med jonas, jag har pratat med min lärare, mamma har också hjälpt till att prata och jag har städat mitt rum.. det mesta är alltså klart.. bara ett problem.. JAG ÄR INTE KLAR ÄN! behöver en hel vecka till att säga hejdå till alla, och berätta för dom hur mkt jag tycker om dom för dom tycker om mig.  
jag kommer sakna mamma som jag vill ge alla mina pengar, all min tacksamhet och all min kärlek till. jag kommer sakna pappa. jag kommer sakna syrran. jag kommer sakna alfons. jag kommer sakna min mormor och jag kommer sakna mina vänner. ♥
också kommer jag sakna bosco. som försökt att få umgås med mig hela jullovet medans jag har gjort onödiga saker. jag ångrar mig. ibland vet jag inte vad jag tänker med. ♥
ibland vet jag inte vad jag skriver ens. gråter gör jag iallafall. enda fram tills jag kommer hem igen.

PS. det vackraste som finns är att vara någon nära
PS. igen! fina är ni också. allihoppa! (de som jag har nämt)

no worries

Fredag, 9 Januari @ 15:03

okej, jag har varit duktig. jag har fixat min studieförsäkran, jag har fixat boende och jag har pratat med min lärare. eller jag har inte fixat boende. anneli har gjort det åt mig. det är så kul att någon är villig att hjälpa mig med det här. kalla vad man vill om bruzaholm, vi hjälper varandra iallafall. det har jag vetat enda sedan jag var hos anneli och hälsade på i hennes nya affär som hon har startat. det var typ igår.

men någon som skulle höra av sig som har glömt som vanligt, det är ulrika. jag har ringt henne hela dagen. inget svar. börjar bli orolig. inte för henne utan för att jag inte ska få vara på min praktikplats. men men, hon kanske hör av sig imorgon, hon kanske är helgjobbare. om det nu ens heter så.

städat har jag inte heller gjort. men det gör jag ikväll. bosco får komma hit och sova ikväll. det vill han säkert :)


i make a wish for u

Torsdag, 8 Januari @ 12:06

nu har jag duschat. Jättevarmt och Jätteskönt. Kom hem från Bosco vid 10. träffade elin på tåget också. hon önskade mig lycka till... det kan jag behöva... är så jävla nervös inför sthlm.

nu ska jag bara äta frukost, slå in en present och bege mig till anneli. hon fyller år idag.

Morgonens låt: strength of a woman med Shaggy. Jag älskar faktiskt shaggy. och reggae också för den delen. tänk om man skulle åka på nån sån riktig reggaefestival nån gång. det finns säkert helskön människor där.. troligtvis höga.. kul. nej. hur eller hur tänker iallafall jag åka på en i sommar.. det har jag bestämt helt by myself

this is how we do it over here

Onsdag, 7 Januari @ 22:28

nu sitter jag i boscos lägenhet. han städar och jag tittar på. vi ska snart se förortsungar. sen får vi sova tillsammans. men han går upp tidigt för han går till skolan. och jag går också upp tidigt för jag vägrar sova själv.

ikväll har jag pratat med min kusin Jonas också. det var typ kul :)

see ya,

magiskt men tragiskt

Onsdag, 7 Januari @ 19:25

nu har jag och alfons varit ute och lekt i snön. men det var inge kul. han märkte nog att jag tyckte det. så han sprang in rätt fort. nu har han slutat prata med mig också. som vanligt.. kul. nej.



hoppas inte alla tror att min enda vän är en katt.
för de ee inte sant. ikväll tex. ska jag åka till min man och sova med honom. har saknat honom. lite.


föralltid ska vi tillhöra varandra

Onsdag, 7 Januari @ 13:52

just nu sitter jag och alfons i min säng. vi har sovit dåligt inatt.. mamma och pappa åkte sin väg innan. jag fick inte göra dem sälskap, för jag måste städa mitt rum.

jag måste städa. måste hitta min 5:e strumpsticka.
men jag städar inte, utan jag sitter och kollar på svenska disney intros. darkwing duck har bästa introlåten hitills.

dagens fråga:
vad gör dig lycklig?
presenter, nästan jämt :)


beds are burnin

Onsdag, 7 Januari @ 03:37

här är en anledning till varför jag fortfarande är uppe;


en värld full av liv

Tisdag, 6 Januari @ 20:10

sitter här, förkyld och ensam. - så då får jag för mig att det är okej att tycka synd om sig själv.
men snart, får jag, besök av 3 söta girls. en linnea, en isabelle och en emilie. emilie fyller år imorgon. vi fyra ska iallafall gosa jätte mkt :)
- för snart är det bye bye småflickor, bye bye bosco, bye bye mamma och pappa, bye bye lisa, bye bye bruza och bye bye värnamo - jag åker till sthlm och är borta någorlunda länge. jag kan säga att det var länge sen jag var full av sån nervositet som jag är nu.

Men denna praktiken är min chans. min dröm. OCH jag, sitter och tjurar över att jag inte hinner spela titania i en teater på skolan pga min praktik. Jag hade nästan glömt varför jag sökte till denna skolan överhuvudtaget..

ville egentligen bara säga att jag hade en underbar nyårsafton. förutom bosco, som saknades :(

är dålig på att ta kort men inte på att leka i paint. här är min dagens önske-outfit



nästan lite isprinsessa...


RSS 2.0