every breath we drew was hallelujah

30 Juli, 2009 @ 23:46

torsdag, idag jobbade jag till ett. När jag kom hem var mamma och pappa hemma på en kort visit. jag brydde mig inte så mycket om dom så jag satte på en film och somnade på 1, 2, 3, 4, 5 sekunder. jag borde verkligen lära mig att sova bättre. jag sover ju aldrig. också är jag fortfarande förkyld också. mamma får för sig i vissa sammanhang att jag har svininfluensan. jag önskar det också vissa morgonar när jag börjar vid klockan 7. men endå går jag till jobbet varje morgon i allafall.

Har två ganska riktiga nyheter. men behåller dem för mig själv ett tag. älskar att överraska och förvåna människor:)

Jag har insett att min senaste kyss: var nog iallafall den bästa hithills
Jag pratar: som en karrl
Jag avskyr när folk: när folk tar en förgivet eller inte fattar att stina minnsan är kapabell till att göra en del grejer hon också
Min bästa vän är: allt från en katt till en mamma
Min första vän heter: linda
Kärlek är: ingenting för mig just nu
När jag borstar tänderna: så brukar jag få köpa ny tandborste rätt snabbt.. suger på att borsta tänderna
När jag lagar mat: blir det oftast havregrynsgröt
Jag tänder på: HÅR! på huvudet..
Jag är rädd för: de flesta människor
Den värsta känslan är: pengar alla gånger
Den bästa känslan är: måste nog säga fylla eftersom det var så länge sen jag var kär
Jag är bäst på: att göra slut på mina pengar. helt slut då alltså!
Jag är sämst på: att sova
Om jag va ett djur skulle jag vara: en snigel eller sengångare
Min mobiltelefon är: är inte röd utan orange!
När jag vaknar på morgonen: letar jag upp mobilen, den senaste tiden har jag fått ringa upp den
Just nu tänker jag på: massor av materiella saker. bleh
Bebisar är: söta när som soverPS. jag är helt såld på paljettbyxor. det e hur snyggt som helst! jag måste ha ett par sådanna.

it's a cold, it's a broken hallelujah

27 Juli, 2009 @ 15:17

här står det bra. min förkykdning börjar rinna ut i sanden. det känns härligt. ny vecka igen. idag har jag jobbat. 7 till halv 1. världens mest meningslösa pass.. men jag är kreativ så jag hinner göra massor av saker den tiden.
nu sitter jag och lyssnar på jeff buckley och mår allmänt gött. emma var här för en stund sedan. jag har pratat om min helg och hon om sin.

i helgen har jag varit på mc dagarna. vilket betyder 3 dagar med bara gamla människor. i fredags skulle vi gå och se sahara hotnights. jag snoffsade upp mig med kjol, strumpebyxor och pumps. gamlingarna tog på sig typ fleecejacka. Pappa berättade för mig att medelålderna var 47 år. det struntade jag i. Jag menar hallå, fleecejacka e ju bara så 2008. iallafall fick jag se sahara hotnights, träffa alla dessa 47åringar och köpa ett halsband med ett körsbär på. mamma berätta då att det var inne med körsbär. det visste jag redan innan henne. H A H A. dagen efter var baksmällan långt borta och inte på väg tillbaka. Jag mådde alltså bra. Då gick vi allihopp och tittade på den där motorcykelparaden. Syrran och jag kom fram till att trehjulingar är coolast. jag ska nog ha en sån när jag går i penision. På kvällen gick vi till harrys efter många om och men. men jag hade någon slags tröttfylla.. vilket verkar betyda att ju mer jag dricker desto mer kraft tappar jag. då har jag tur att någon håller om mig när jag dansar. sedan blev jag följd hem vid klockan 4. d var super.

igår var det över. nu har jag inte en ledig helg förens om tre veckor. d suger.

Så ge dig nu, ge med dig nu och kom till mig

5 Juli, 2009 @ 23:07

magad, det var länge sen jag uppdaterade. men nu har jag sommarlov och kan tänkas hinna med detta med blogg igen. Radar upp lite grejer som har hänt sedan sist.

Studenter
Min kusin tog studenten. John heter han. han var helt ärligt jättefull. Men väldigt roande. trots att han aldrig fattade att vi inte skrattade med honom utan åt honom.
Emma tog också studenten. det var trevligt det också. trots plaskväder.

Nyhem
Vi hade jätte roligt där ifjol. då vi var där i nästan en vecka. denna gång var bara jag och emma där i ynka 24 h. Det var mindre roligt. Men vi fick iallafall se nyhemshallen och några folk som vi träffade förra året. annars så somnade vi nästan bara överallt.

Sommarjobbet
iår är jag på en ny avdelning. Jag älskar, helt kort och gott älskar min nya avdelning. nästa år tänker jag inte spendera sommaren här nere i varje fall.. det känns tomt pga detta sommarjobb jag har haft i många år (fyra) men hitills har jag haft så jätteroligt.

Midsommar
det var härligt att träffa alla goa gubbar före. Men festen mitt ute i skogen kan vi kalla mardröm. den tänker jag inte heller besöka nästa år. (nyårslöfte) Jag drack snaps direkt ur flaskan för det skulle bli lite fart i mig. jag lyckades inte. så jag och linnea åkte hem istället och hade det roligare hemma hos mej:)

Oslo
Bosco sommarjobbar som väktare i norge. Jag var och hälsade på honom för någon vecka sedan. Oslo är en underbar stad. där ska jag någon gång, bo. Med bosco då förståss. (han är ju min drömman) o i slutet av sommaren ska jag dit igen.

Ekonomi/nöjen
Tycker inte om att prata om pengar... eftersom jag inte har några

Familj 
Nu när jag inte har några pengar får jag lov att umgås mycket med min familj. Det som är bra med det är att det inte går åt så mycket pengar, det enda vi lägger pengar på är jordgubbar i princip. Eller också gör vi småutflykter till en annan familjemedlems jobb. sånt kan också vara ganska intressant. Idag har jag tillexempel varit hos mormor. vi har hälsat på hennes moster, vi har ätit tillsammans och gråtit tillsammans. och kolla inte gick det åt pengar åt det.
Sedan får vi inte glömma min extra familj också. Familjen franklin (boscos familj) har flyttat. igår var jag och hälsade på dem i deras nya hus. idag fyllde minsta killen år. tyvärr kunde jag inte vara med och fira:(

Michael Jackson
Han dog, tragiskt. För att jag ska kunna visa vilken kung han var gör jag en liten "minilista" av favorit låtarna med honom.
1. they dont care about us
2. you are not alone
3. smooth criminal
4. beat it
5. leave me alone
6. bad
7. black or white
8. we are the world
9. blame it on the boogie
10. billie jean
11. thriller
12. can you feel it
13. say say say (ft. paul mc cartney)
14. the way you make me feel
15. ghost (varning! läskig video)
16. don't stop 'til you get enough
17. you rock my world
ja kolla, listan kan göras lång.. det här var de jag kom på för stunden...

Skolavslutning
Ja det var ett tag sen nu. Vi slutade från värnamo. Vi började med en hejdundrande fest på tisdagkvällen efter sommarshow+sommarmiddag. Eftersom harrys inte var öppet denna dag var vi på blåmuggen istället (skolans fritidsgård) denna gången stod det ingen polis utanför, ingen lärare och inte rektor. Vi drack som bara den. istället för att gå runt med vin i kaffekoppar för att dölja drickandet sprang folk runt med hela flaskorna i handen istället. Minns inte så mkt av kvällen, minns bara att jag hade roligt, och att efterfesten avslutades i bara stringtrosor. Typsikt våran skola. men jag kommer sakna våra nakenfester.

Hejdå Värnamo
Det blev onsdag. som tur var försov jag mig inte. Så jag hann lagom till skolan innan alla flu1or hade ätit upp all vattenmelon. det fick bli min bakisfrukost. Vi hade lite avslutning i aulan. Paul martin sjöng oboy med peps för att lätta upp den deppiga stämningen. det regnade ute. Efter gick vi upp till vårat klassrum. i fortfarande deppig stämmning. När vi skulle få våra intyg och få säga hejdå till lärarna gick vi i ordningen klasslistan. tur för mig att jag heter åhlander i efternamn och får gå sist. Då jag har gråtit tillräckligt så mina tårar tagit slut. Iallafall var det ett fruktansvärt avsked. Jag har aldrig någonsin gråtit på detta sätt, inte när jag tog studenten, inte när jag slutade nian osv. Men detta var ett tårbad. bara någon sa något, bara någon kramade någon - grät hela klassen. sedan pallrade jag mig ner till mitt rum. det regnade fortfarande. med rödsprängda ögon städade jag upp det sista på mitt rum. sedan beställde jag en taxi till stationen. det regnade fortfarande. den dagen grät Gud riktigt mycket. bara för han hade förlorat några av sina finaste änglar.
fånigt avslut. jag vet. nu jobbar jag och städar mitt rum hela veckan. avslutar med en utflykt till emma på helgen. då har hon bjudit hem några vänner och jag får träffa hennes nya kille. sedan går vi ut på hotellet.

nu ska jag sova. ha´de


RSS 2.0