life in plastic, its fantastic

22 Mars, 2009 @ 19:40

sitter och dricker ett glas rött och lyssnar på still loving you med scorpions.det är helt otroligt vad mkt fina ballader det finns som pojkar sjunger. eller män, de är inte pojkar längre pga av att det sjunger ut sina känslor. det kan bara vara män om de hanterar sina känslor på detta sätt.. alltså är det männen som sjunger balladerna. nu när jag är singel kanske en riktigt "man" vore något att satsa på.. en man, som är otroligt barnslig men kan skärpa sig i vuxna situationer. en man, som inte önskar att han vore man utan fortfarande går hem till morsan och ber henne knyta slipsknuten - men som alla andra endå vet att han fortfarande är  en man. en man, som utrycker sina känslor genom att starta ett band, skriver en lipfärdig låt till den enda tjejen han någonsin älskat (alltså jag) + några grönsaker (blommor) och en chokladask på det. jag tror jag vet, vem detta stämmer in på. han sjunger, han leker, han växer upp OCH han ringer alltid sin mamma. han är perfekt. bara två ynka problem..
1. jag ska inte ha nån kille..
2. jag är inte kär i denna man
faaaan dåå...

bytte låt för att inte börja lipa. hittade en pinsam en, som kommer i slutet av inlägget. det är ju tur att utvecklingen går framåt.
min helg har varit lajbans. åkte hem för att hinna ifatt med skolarbete med min hjälpade hand och räddare i nöden som hjälp - mamma. nu har jag kommit någorlunda ifatt igen. vi har även haft en oändlig, underbar kväll framför tvn, hon, jag och alfons. även om jag lyckades somna. men ikväll, ska jag inte somna. ikväll är det bara hon, jag och alfons igen. ikväll ska vi mysa, sticka och sy på knappar på mina byxor. pappa joinar oss senare. han ringde innan. det är så gulligt när han ringer, jag svarar och han försöker prata om allt möjligt, om saker han redan vet svaret på tex. det tycker jag är gulligt. i lördags var syrran här. hon testade mammas motorcykel som har ett dödskönt ljud. jag åkte med. det var kul med en tripp i solen bara hon och jag. efter kom jens och solen försvann. hah, nej bara skojar. det var lika kul när han var med. efter trippen åkte vi hem, bosco stod och väntade på mig. vi umgick länge. ända tills jag somnade i hans armar.

vilket gulligt familje inlägg jag har skrivet ikväll. men det är ju faktiskt de jag älskar mest. imorgon åker jag till värnamo... vill inteeeeeee... för en gångs skull...


här är låten jag berättade om.

there's nothing left so take the rest

FREDAGEN DEN 13:E mars, 2009 @ 02:23

nu börjar klockan närma sig halv 3. har precis varit uppe i skolan, har pysslat och tillverkat lite. nu har jag borstat tänderna och bäddat ner mig.

ikväll har vi också haft vernissage för de där jävla klännigarna. vi hade plockat fram mashmallows,chips, cider och andra mingelsnacks. för att vara extra förberedda liksom. tur att det liksom kom 5 personer och stöttade oss. en kvinna som gick ett en sekunders varv - åt chips - gick ett en sekunders varv och åt chips igen.  där var också 3 snorungar. eller vi kan kalla dom för 3 pojkar på 10 år. de var "in heaven" när de såg alla snygga brudar från vår klass. så när dom hade kollat färdigt på klänningarna ställde dom sig utanför vårat fönster - kasta snöbollar på fönstret i hopp om att få vår uppmärksamhet. den femte personen som var där, som alltid är där var thor, vår rektor. han ställer upp för oss, kommer på våra tillställningar, har oss som sina guldstjärne-elever och allra minst vad mycket han ställer upp för vår lärare catarina. men iallafall tiden gick, pojkarna utanför fönstret gick hem för att se bolibompa och vi andra stack till harrys. tog varsin bira och gick hem.

lyckades hamna som vanligt förlänge i sysalen ikväll. helt ensam var jag i några timmar men tack s och b för långa mysiga samtal. och vilket projekt jag har hållit på med ikväll sen!


dagens fem bästa
1. catarina tyckte att jag var duktig på att sätta upp väven
2. jag och min barbie börjar komma överns nu
3. att det inte längre är torsdag utan fredag. och idag ska jag åka hem
4. den långa varma, entimmesduschen jag tog idag
5. den där ölen på harrys som gjorde så att jag fick överskottsenergi och klarade mig denna kväll


dagens fem värsta
1. snö idag :(
2. industrioverlocker.... dom är farliga när man bara råkar titta bort en kortis
3. att jag är svinhungrig. har en torr fralla men inget smör. så det smakar rätt så.. torrt.
4. sarah fyllde 20 idag.. men eftersom hon inte är här, fick jag inte jag följa med henne på hennes första dag på systemet
5. lunchen och kvällsmaten var inget att jubla för ikväll


dagens värsta men kan tänkas att ändra till bästa
1. det står på mitt veckoschema att jag ska städa mitt rum. det har jag inte gjort än
men jag har ju söndag på mig :)


Välkommen till min gammla blogg

10 Mars, 2009 @ 12:18

tack syrran för ditt tips. men nej, inget ohhfackedoh. det var gamla tider. ingen i hela världen kommer någonsin kunna utala det. men tack endå.

jag inspererade mig själv till ett namn. att jag inte hade sett det tidigare. en låt som jag har tjatat om något så otroligt. Lucy in the sky with diamonds. Lucy är ett fint namn, varför inte låna hennes namn? nåja, för ett tag iallafall.

har haft mönsterkonstruktion nu. blir alltid så kreativ på mönsterkonstruktionen. man gör mönster efter mönster. men det blir aldrig någonting av det. idag, efter min forsättning av städning ska jag sy en hoodietoille.. annars, SLÅ MIG!

Min knasiga helg
nja den var inte så knasig. jag åkte hem på fredagkvällen till bruza. träffade emelie med benet och alla andra sötisar. dagen, lördag åkte jag tillbaka till värnamo, vilket visade sig var väldigt bra att jag gjorde. vi hade öppet hus. jag skulle bla. vara guide. Biggan flippade ur och skrek att alla tyger i tygförådet såldes för 20:-/m. Så nu har jag 3 m leopardfuskpäls, 3 m lacktyg (kan tänkas annvändas som tält på nån festival nån gång) + 13 m av annat tyg. På kvällen åkte jag till jönköping för att träffa sötis-sam. jag blir alltid så flum och övertrött när jag är med honom. så vi sitter i princip bara och garvar åt absolut ingenting i minuter efter minuter. men han förstår mina skämt. även om jag bara får snacka engelska med honom. hade faktiskt ingen aning om att man kunde skämta med någon på engelska. Jag åkte hem till värnamo, söndag. låste in mig på rummet. somnade kvart över tre :(
Frågor?!


nu är det lunchtime, baj baj

HELP! i need somebody, HELP!

9 Mars, 2009 @ 16:01

nu har jag slutat skolan. sitter på mitt rum och pysslar med etiketterna. det går relativt bra, bara att jag aldrig kommer på vad mitt företag ska heta. först tänkte jag stina linnea, men att heta sitt första och andra namn som designer är ju bara så förra året liksom. inte vill jag heta bögväska (fagbag) heller.

hjälp mig lite på traven nu! behöver all hjälp jag kan få! eller ge mig lite insperation och tips iallafall? så berättar jag om min knasiga helg sen :)

och nej linnea dahl, därnere i kroatien, jag tänker varken heta stina den trevlige eller stina den bäste. för att jag varken är bäst eller trevlig..
nu fick ni svar på den frågan också

hallo if you like this

4 Mars, 2009 @ 00:40

jag som trodde att dessa två dagar i göteborg och borås skulle ge mig något. men icke. tanken var att vi skulle kolla på skolor. egentligen hade jag i princip planerat upp hur jag vill göra. först gå på tillskärarakademin i ett år, i antingen sthlm. gbg eller malmö. (dom finns på dom ställerna) efter hade jag tänkt att antingen gå på beckmans i sthlm eller mode design i borås. Men vid tillskärarakademin tog det slut. shit my.. vilken omotiverad skola.. skulle ju bara vara onödigt att glida runt där ett år för 40 tusen spänn. ville ju gå på nordisk design också... bleh.. inte ens det står med på min väntlista...... undrar om jag får skyhöga poäng på högskoleprovet så jag kommer in på mode design i borås bara sådär utan massor med arbetsprover som jag inte hinner göra?

ibland önskar jag att livet vore en porrfilm. man går in till rektorn, som måste vara man, ger han ett blowjob och sen får jag en plats direkt. jätte enkelt.

jag är jättestressad ikväll. hade tänkt tråckla ihop mina byxdelar. men miss dumb me, lämnade tråckeltråden i bruza.. och den tråckeltråden är inte ens min!! biggan kommer döda mig imorgon. i så fall, ses vi i nangijala.

men dessa två dagar har gett mig lite iallafall. lite saker från myrorna som en shysst vinterjacka, två små väskor och en playsuit. den sitter som fan. kolla bara.


strunta i che guevara planchen i bakrunden.. den är inte min om några månader. Christoffer ville köpa den. Christoffer har en väldigt fin flickvän by the way. som är en av mina finaste vänner. Sarah heter hon. en av universums underbaraste människor, på riktigt.


RSS 2.0