get mine, get yours

22 November, 2009 @ 13:44

helt lost natt. 
kl 21 förferren hemma hos my var myspys. vi drack vin, åt pepparkakor och lussekatter.
kl 23 dock tog den slut för fort eftersom vi drog tidigt till excet
kl 24 går varv efter varv och letar efter nån liten generös kille som kan bjuda på nån av oss söta damer på en drink
kl 02 fortfarande ingenting på drink och killfronten. under tiden har vi bara blivit bjudna på vatten. och ölslattar. bleh. var är alla killar idag? har också hunnit önska bad romance hundra gånger för alla mina cigg som djn fick.
kl 04 påväg ut. kebab och grillrestaurangen med två pojkar vi känner från förut. snåläter lite av dem.
kl 04:15 ut från restaurangen. sura och trötta. my har ramlat. jag har ramlat. my vill sova hos mig. den ena pojken vill att jag ska sova hos honom. det blir en slags konflikt. jag väljer att fråga publiken. vilket får mig att fatta att d inte var ett svårt val. jag väljer förståss my. pojken blir sur. tar med sig sin kompis och lämnar oss ensamma.

kl 04:30 ingen spårvagn än på några timmar. försöker hitta en taxi för en femtiolapp. istället dyker två killar upp och säger snällt att dom ska köra oss hem for free. men vi måste gå en gata bara till deras bil.
kl 04:55 oj d var visst bara en gata?

kl 05:40 blä äckliga pojkar som ljög. dom skulle inte alls skjutsa hem oss och dom skulle inte alls betala en taxi åt oss. nä vi skulle lyssna på dålig musik och dricka billigt vin. så vi rymde därifrån. my hade den aggresivas körkort. också ljög vi också ganska bra. för vi var ju bara i göteborg över helgen? hahaha
kl 06:43 äntligen åkt spårvagn hem. nu går vi i ösregnet med heelsen i händerna och blir sjuka. den senaste timmen har vi suttit på lite olika stationer, tjatat om att aldrig mer gå ut igen. vi har också rivit sönder ett körkort och slängt d i vattnet vid brunnsparken. *roligast på hela natten*
kl 06:50 ramlar in i längenheten. skrattar åt oss själva och pekar finger åt alla pojkar. jacobs förra inneboende är på besök. han tycker vi är konstiga. 
kl 09:00 vaknar. pekar fortfarande finger åt alla pojkar. sen går my hem.

Läxa nummer 1!
gå aldrig mer till excet en lördag. välj fredagar istället
Läxa nummer 2!
om en kille på andra sidan baren blinkar åt dig. varför går du inte fram?
Läxa nummer 3!
säg aldrig till en kille att du är törstig för du kommer endå inte få nån drink. utan du kommer bara få d äckliga i botten på hans öl flaska
Läxa nummer 4!
bjud inte dit en kille som du träffar privat. han kan göra dig riktigt förbannad
Läxa nummer 5!
gå aldrig mer ut. kvällar kan vara roliga. men d kan sluta som den här. varför inte ligga på den säkra sidan liksom?


vet inte vad d var för fel på excet och alla pojkar igår. för oss var d inget fel på. jacob blev jätteshockad iinnan när han hörde om min kväll. ja, för han trodde ju inte att jag kunde ha en kväll som denna. han trodde ju att jag fick allt jag pekar på för att jag är snygg. tack jacob, jättegulligt. men ingen annan förstod d igår. buhu :'(


im your biggest fan

20 November, 2009 @ 22:13

har varit i skolan idag. vi har börjat med byxor nu. jag är jättepepp på att sy ett par byxor. ett par mönsterpassade, snygga byxor. man lärde ju sig ingenting på mönsterkonstruktionen i värnamo. d var nog därför mina byxor blev oanvändbara. snygga! men satt konstigt.

slutade vid tolv. kom hem vid tre. däckade i sängen. sov tills för en timma sedan. jag känner mig tragisk. känns som om jag har sovit bort hela mitt liv bara för d.

imorgon ska jag gå upp tidigt till skolan för att jobba. tror skolan öppnar vid tio. ska jobba enda tills fyra. då den stänger. tror jag. på kvällen är d utgång. yippiej. d var så länge sen jag var ut på excet. bästa stället på jorden. nästan. min kompis bad mig att vila lite efter skolan imorgon så jag är riktigt taggad för kvällen eftersom jag är förkyld o så. eh no. jag har sovit bort hela mitt liv ikväll så jag sover inte mer nu.

förövrigt är jacob förbannand på brudar. så han går o muttrar för sig själv. jag är också lite förbannand på brudar. d därför jag oftast söker bekräftelse hos killar. mkt bättre att öppna sig för sådanna.

nu ska jag rosta några mackor som får bli min lunch. sedan ska jag vara lite kreativ. sy något eller nått. pusshaj


springer utan keps och skor

19 November, 2009 @ 18.35

jag och en klasskompis håller på att gå igenom en konstig fas. den kallas typ 13 årsåldern. d är som om vi precis har upptäckt att killbaciller inte alls är farliga, då de enda vi pratar om är pojkar. killar. män. d är så facinerande. i mitt yrke som singel träffar man många knäppgökar men en del är sötnosar.

J: jag tänkte jag skulle ta en bild på dig för att bevisa att jag också får vara med snygga tjejer. så. krama mej nu.
Jag: ....?

E: nu går vi hem till dig!
Jag: nej!! glöm!!
E: ja, vi kan ju förståss gå hem till mig. men jag är orolig.
Jag: för?
E: dina öronhängen. du kommer lägga dem på min fönsterbräda och glömma dem imorgon. men d gör inget. jag kommer endå sälja dom på tradera sen.

Jacob: stina! kom hit lite!
Jacob: kan jag skriva till henne? *pekar på dataskärmen*
Jag: kan du väl
Jag: åh va kul med nätdejting!! sån ska jag med skaffa bara för att
Jacob: d kan du ju inte! d här är en seriös sida. kostar pengar och så. du är ju hur oseriös som helst.
Jag: vad menar du?
Jacob: ja, här hänger man om man verkligen VILL hitta någon
Jag: *sur* jaha, DÅ FÅR JAG VÄL BLI MEDLEM I EN GRATIS SÅDAN DÅ!!
Jacob: men.. jag trodde du redan var medlem på lunarstorm?
Jag: ....?

okej jacob är väl inte så facinerande. mest knäpp. fast trots mina trettonårsfasoner så har jag ju en favorit som alltid kommer vara min favorit. mitt eget hjärta och räddare i nöden. bosco. nu fick jag sagt d också.

idag, helt oväntat var d faktiskt kul på teckningen. vi fick pyssla lite med collage. d andra satt och pustade och stönade - kollade på klockan var 3.E minut och plockade ihop en halvtimma innan vi slutade. jag själv var jättekreativ o hade jätte roligt.

annars så känner jag mig som en säck potatis med hals, huvud och näsa som har gett upp. hoppas inte svinet kommer o tar mig snart! jag har inte råd att var sjuk.


en del faller vackert - en del faller hårt

18 November, 2009 @ 00:21

japp, hittade en av mina favoritlåtar med thåström för en stund sen. lyssnade mkt på den under min gymnasietid. då d mesta var ganska depp. när jag spelade upp den den här gången blev jag inte så depp utan mest glad och galen.

har varit ett riktigt mensmonster idag. i mina tankar har jag bett de flesta klasskompisar och d flesta lärare att dra åt helvete. men snäll som jag är så var d bara tankar. detaljsömnaden gick fel. jag grät. min lärare fick ta över. vår stilhistoria lärare är patriot. jag sjönk ner på min stol och halvsov. d var skönt ända tills jag märkte att lone inte garvade åt något som våran lärare sa, utan åt mig.

tog ingen spruta idag. vaccinet var slut. just nu, verkar d som om ingen här är seriös när d gäller den där sprutan. här skickar dom liksom inte ut inbjudningskort till d som ska vaccineras - som d gör i typ eksjö.

ringde mamma ikväll och frågade fall jag fick byta några ord med alfons.. d fick jag inte. så jag fortsatte att städa mitt rum. för imorgon ska jag få nattligt besök. grr.

come little sunshine

17 Novemeber, 2009 @ 00:19

2012 var grym. mest för d coola effekterna tills den sedan flippade ut till någon töntig superhjälte movie. men men jag hade trevligt sälskap, massor av godis och allt var gratis. se trailern här. den hade varit cool att se i 3D.

har varit lycklig hela kvällen. fått upp lite bilder på väggarna igen. hängde beatles planchen upp och ner. tyckte d skulle bli snyggare så. snart kan jag till och med bjuda hem folk hit utan att skämmas. men och så var de d med den där 90 sängen.......

imorgon ska jag skolka för att ta den där sprutan mot svininfluensan. så att mamma bli tyst nån gång. d är d enda hon har ringt om sedan en månad tillbaka.

nu ska jag gå och lägga mig. jag har inte råd att försova mig fler gånger. godnatt och så

cuz im a free bitch baby

14 November, 2009 @ 12:46

just nu sitter jag och rensar chipsskålen. dunk musiken jag lyssnar på dunkar i takt med min hjärna. vaknade redan vid åtta av mitt mobillarm som gick igång. då satt jag med datorn i knät - gårdagens kläder med linser i ögonen. nu några timmar senare vaknar jag igen. denna gång fortfarande sittandes med datorn i knät och med linser i ögonen. fast denna gång utan kläder. ja, jag var ute o festade igår.

egentligen tycker jag inte om att festa på fredagar. men jag kunde tänka mig en liten förändring eftersom jag var ledig från skolan igår. först var åsa här. vi hade lite sy och idol kväll. hon broderade. jacob drack 3,5or. o jag satte upp mitt hår i pappiljotter och bjöd på sherry förståss!! satte på mig min 50tals baddräck från myrorna, en svart hög kjol och rött läppstift. jag var het som fan. eh ja.

sen drog vi till spårvagnen. klockan hade hunnit bli halv ett. d regnade som fan ute. men vi bestämde oss för sticky fingers. jag har aldrig varit där innan. d var ett okej ställe även fast inte "discodansgolvet" var öppet. de var ett enkelt ställe med enkla människor. dit går jag gärna igen! kvällen slutade med lite hångel och att min jacka gick sönder när jag stände taxi dörren. okej, d där lät hur konstigt som helst.

Uppdat. 15 November 2009 19:10
en pojke hämtade upp mig hos mig igår kväll. vi åkte hem till honom. jag sov där. ikväll ska vi gå på bio. 2012. spännande.

i want your love

13 November, 2009 @ 00:03

idag är d torsdag eller snart fredag. idag har jag hjälpt my att flytta. då blev hon glad och jag fick motion ialla de där trapporna. sen fick jag träffa thezz också. länge sen.

var sugen på att sy en klänning idag. är fruktansvärt snål när d gäller tyg eftersom tyg är så jävla dyrt i göteborg. så jag fick ta något jag hade hemma. hittade ett leopard fuskpälstyg som kunde stämplas som duga. varmt kommer d bli. men jag kommer iallafall bli den snyggaste på festen.... och den svettigaste.

imorgon är jag ledig men jag ska till skolan iallafall. har lite för mycket grejer att göra. imorgon kommer åsa hit. hon ska ha sy och idol kväll med mej. jacob joinar säkert också. eller han är ju så illa tvungen eftersom vi ska vara här. men först innan myskvällen så ska jag köpa en tavla och lite sherry från systemet. nam nam.

vet du föresten lisa att skopunkten visst fanns vid hjalmarb.? thezz visade mig vart den låg.


GAGA OH LALA

11 November, 2009 @ 16:07

ja. jag vet. länge sen. vet inte vad jag ska skriva. min klänning är under uppbyggnad. jag är också under uppbyggnad. (ganska förkyld) min hörlurar har svikit mig. igår hade jag pojkbesök av en gammal vän. mitt rum ser förjävligt ut igen. jag köpte nya grejer igår på myrorna. en baddräkt. ett par skor. d är min bak och städvecka denna veckan i skolan. på fredag ska jag och åsa ha sy och idolkväll. på lördag ska jag festa. eller på lördag vill jag festa. nu ska jag handla. jordnötssmör + skrattande kon ost + vanilj yoghurt + linfrön = mixas!! annvände min mixer för första gången i helgen. bara så ni vet.

mary jane

Söndag, 1 November, 2009 @ 20:46

kom fram till götet för ungefär en o en halv timma sedan. möts av en stor massa, bestående av fulla och galna grabbar som skriker "göteborgs änglar". vadå göteborgs änglar? stora polisbussar fullsmockade med poliser dyker upp därefter och följer alla d galna pojkarna. jag själv står o gömmer mig bakom en lyktstolpe. men min väska är alldels för stor och sabbar mitt gömställe. därefter kommer svarta stora bussar, också fullsmockade med poliser som rusar ut. nu är jag livrädd. även fast jag inte är ensam så vet jag att d är en galning här nånstans och jag vet att jag går inte levande här ifrån ikväll. efter lite gömnade bakom en lyktstolpe ringer jacob och säger att han o hans bil står precis framför mig. fan, mitt gömställe lyckades verkligen inte. jag hoppar in i bilen snabb som en blixt. hysteriskt galskriker jag att han ska gasa på - köra d fortaste han kan. jacob frågar om allt e ok. jag rabblar upp hela historian, om polisbussarna - d svarta, d galna pojkarna som skriker göteborgs änglar och om galningen som står lite längre fram som ska skjuta hela göteborg i luften. jacob berättar för mig vad göteborgs änglar betyder och till min stora förvåning är inte d någon farlig ganstergrupp. nä. vet ni vad d är?

jo, d har visst varit match idag mellan ifk göteborg och aik på ullevi.

va?!!

välkommen hem till göteborg lantis-stina.

till mitt försvar får jag faktiskt erkänna att jag hade en dålig resa. gammla tåg, busschafförer som inte visar medlidande, killen på bussen som luktade för mkt svett och alla fjortisar från huskvarna - skjut dom, någon!

imorgon börjar jag skolan igen. upp tidigt igen. ja!!:D


RSS 2.0