sing for me

29 Mars, 2010 @ 23:46

fyra saker jag känner att jag behöver
1. roligare matlådor än nudlar
2. assistans och sponsring av min boråssökning.
3. tid
4. d marinblå paljetthotpantsen på HM.

d sista var ju iallafall viktigast.

helgen har varit tröttsam. har haft ångest hela helgen över skola, tid och shit. förträngde ångesten och gick på 30 års fest med mysan på skanska kronan istället. bara massa bankmän och tjejer med beige läppstift. jag kände väl typ två personer där. d var bordsplacering och såklart fick jag inte sitta igemte my. så vi tog med oss tårtan och gick och satte oss på toaletten istället.
vi bestämde utgång också. och för en gångs skull så gick vi inte till excet utan till nivå istället. och herre, jag tänker ALRDIG mer tvingas mig med dit. för d första var d nästan bara tjejer där och för d andra, jag förstår inte hur tjejer kan vara så fruktansvärt elaka mot varandra. jag står och dansar med en kille, en tjej kommer och knuffar bort mig och kallar mig hora för att hon så gärna vill vara med honom. plötsligt blir allt en tävling och man jämnför sig med alla andra brudar där. och d som hände min kompis ska vi inte ens prata om. börjar nästan gråta bara jag tänker på det. trodde aldrig att d fanns sånna här tjejer på riktigt. vi pratar om ordinary tjejer i snygga kläder, (säkert dyra också) som säkert har haft en bra uppväxt med trygghet och dylikt. hur dessa tjejer kan göra något sånt här?! vill inte säga för mkt utan fattar bara ingenting. nej nej, jag känner mig inte hotad av någon tjej med attitydsproblem utan blir bara så ledsen att d finns såna här människor. jag är iallafall glad att jag alltid har haft rätt folk omkring mig som lärt mig att visa respekt och att oftast vara en god människa.

har varit i skolan idag. vi har haft eget arbete idag. d var skönt så nu känner jag mig inte så jättestressad längre.

ska sova... typ nu


in the hall of the mountain king

26 Mars, 2010 @ 02:30

nu är jag färdig med teckningsprojektet som ska vara färdigt tills... idag :) jag är faktiskt nöjd. om jag hade batteri i kameran skulle jag så gärna vilja ta lite bilder och lägga upp. men d får bli en annan gång. nu är d bara redovisningen imorgon kvar. vad ska jag säga om mitt? jag har inte inspirerats av något till mitt tryck. jag ritade av en brutta från en av jacobs slitztidningar, som jag tryckte på min trikåklänning. ville inte att min moodboard skulle bli för p*rrig så skrev ut lite bilder på allt möjligt som jag kan tänkas ha blivit inspirerad av. Bla. några bilder på betty boop, lite manga och lite marilyn monroe. vad flummig min redovisning kommer bli. förstår fortfarande inte varför vi måste köra redovisningen med den andra klassen. också?

ska snart hoppa in i duschen. fyndade lite roliga saker på öb igår. bla kokosshampoo, kokostvål och kokos body butter. hela jag kommer lukta kokos. HÄRLIGT!

sen får jag väl städa undan efter mig i köket också. har ju ingen lampa på mitt rum och orkar inte köpa nån glödlampa nu när solen är framme till sju och när lägenheten är fullproppad med lampor i tak och fönster.

idag har jag tagit mått på min första kund här i livet. en allmänt trevlig och mogen tjej för att gå i nian.

trött är jag. men tror jag ska dygna inatt. annars kommer jag väl aldrig upp till skolan.


vem varre som kasta?

23 Mars, 2010 @ 07:49

vilket vackert väder vi har i göteborget idag. regn..

inget inlägg på en hel vecka. men skolan går faktiskt före. jag var säkert upp till minst tre varje natt förra veckan. och försov mig varje gång. inte bra. men glad är jag, för jag blev färdig med min kavaj till slut. ja, den blev snygg.

på fredagen tog jag en paus från kavaj och från allt som har med skolan att göra. gick på afterwork med tjejerna. Babar. första gången jag är där. men oj så god gratis buffé dom hade. ska börja köra Babar som en fredagsrutin. efter Babar gick vi hem till thez för att förfesta lite. (och kolla på tv.. huh?) ikväll hade vi bestämt oss för att inte gå ut på excet. men tyvärr blev d så iallafall. för d var där allt folk va. fast inte var pojkarna så mkt direkt att hurra för. nä bara pojkar i korpsvartfärgat hår, tonårsfinnar och som my så fint skulle kalla det, utan axlar..
sov hos my den natten. dagen efter drog hon upp mig och drog med mig till nordstan. lördagar är ingen rolig dag för shopping på nordstan. d är massor med folk och alla är galna. får inte en lugn stund nånstans.. inte ens på ett café eller på toaletten. handlade iaf lite allt möjligt. lite partyklänningar och lite vårkläder. INGA SKOR! den här gången.
på lördag kvällen satt jag som en nattuggla vi datorn enda till klockan 5. ja, d fanns ju SÅ många att prata med.
söndagen gjorde jag ingenting. vad tänkt att jag skulle till skolan men hoppade den. har ingen annan förklaring än lathet. pluggade iaf lite hemma istället.

igår var d måndag. en tjej i min klass fyllde år. så vi blev bjudna på kalas på 14-rasten med tågtårta. d var nam nam. jag har aldrig fått en så fin tårta. :(

idag är d tisdag och jag har vaknat med någon ful 80-talsfrilla. drar nog på mig mössan idag för jag tror inte jag kan göra något åt denna frisyr. och som sagt så regnar d ju.

ha e trevlig dag!

sitting down here

14 Mars, 2010 @ 21:30

ja, jag har haft en kul helg. Bosco kom till mig i fredags. då gjorde vi ingenting åt på mc d och tog hand om varandra. lördagen var vi uppe tidigt. först ett besök på nordstan. ville hitta en svart partyklänning. hittade ingenting så köpte ett svart nattlinne som kunde tänkas annvändas som partyklänning. vid ett var vi på bio på filmstaden. vi satt längst bak och hade utsikt över ett helt hav av människor i 3Dglasögon. Alice i underlandet var jättebra. ja, jag är ju förälskad i Johnny D och hela filmen dessutom. 3D kanske var onödigt men filmen var hur bra som helst. tim burton är verkligen ett fullkomligt geni. alla gånger.
efter filmen och mörkret var d sol ute. vi åkte hem i solbrillor för att göra oss halvklara för modellab. vi kom dit nån timme innan vi skulle vara där för att vara i god tid liksom. när vi kom dit så tjejen i reseptionen att d är försenade tre timmar och att d tar minst tre timmar för dom att sätta igång med oss. tre timmar. i ett väntrum? kul. nej. vi hade ett kalas att gå på. så vi gick därifrån. inget modellabbande. vi gick hem och gjorde oss iordning för fest. nattlinne, lockar och mina nya high heels. d var åsa som hade födelsedagskalas. hon bjöd på tårta och välkommstdrink. jag bjöd på en billigare variant av tequila rose. d var en trevlig fest. jag och my hade parkerat oss i åsa säng för att umgås med nallarna. molly, igge och allt vad dom hette. jag försökte lära my några sånger jag lärde mig när jag var liten. en låt om nån som gillar att äta mask och en om alla våra kroppsdelar. syrran minns dom nog från semsterkursen vi var på en sommar för några år sedan. iallafall så planerade jag och my hela kvällen att vi skulle gå ut. ända fram tills vi gick hem vid typ två. iallafall så var d en kul fest. tack åsa!

idag åkte bosco hem. men först gick jag, bosco och jacob och åt på tildas krog. jacob pratar alltid om tildas krog och hur god och billig mat dom har där. så vi gav dom ett försök och tack att vi gjorde d. jag ska besöka den krog flera gånger :) sen åkte vi och handlade på coop, jag köpte nya matlådor i rosa. jacob körde även ner bosco till centralen. d var på håret att han hann med. busschaffören höll precis på att stänga dörrarna när bosco kom springades.

ikväll gör jag ingenting. lyssnar på beethoven och sitter på kamrat. känner mig allmänt töntig. ska nog gå och sova snart. för jag får ju endå ingenting gjort. så då kan jag lika gärna gå och lägga mig och vakna tidigt istället.. typ fyra. när jacob ska gå upp.
gjorde en fail grej ikväll. råkade trycka på nån knapp på datorn som gjorde att jag råkade rotera hela skärmbilden så den hamnade på sniskan. så ikväll har jacob haft en snabb lektion i datakunskap för mig. behövdes.

förövrigt så har elvis och marilyn monroe flyttat in i mitt rum. :)

alla mina älsklingar har också flyttat in i mitt rum och mina nya high heels

Jag älskar doften av nya skor

10 Mars, 2010 @ 23:46

Jag har gjort det igen. nya skor. jag tror jag börjar bli galen. först funderade jag på ett par pumps från shock som jag har drömt om nästan varje natt sen jag var där inne sist. ställde undan ett par 37or för att fundera på saken. drog vidare med tjejgänget till nordstan. hittade två bodys på Gina. (ja, d är ju SÅ roligt med bodys) och en klänning. Gick in en snabbis för att bara kika på min favoritskoaffär scorett. Tackar Gudarna för att jag gick in där. Hittade mina favoritskor som jag har kollat in hur länge som helst - på REA och i min storlek. TACK! Dissade shock och älskade scorett (ska tacka dem i något tal nån gång) Ska sova med skorna på mej inatt. :)

i skolan flyter d på. Vi ska vara färdiga med kavajen nästa vecka. PANIK!! eller nått. Modevisningen ska påbörjas. Håller också på med portfolion till Borås också. Om jag blir färdig? d vet jag inte. men jag kan verkligen inte ge upp nu. då blir jag besviken på mig själv. Men som d ser ut nu så måste jag prioritera penna, linjal, promarkers, symaskin och kreativitet framför sängen. Men först ska jag ha en kul helg. Bosco kommer hit. Vi ska posa för Modellab, gå och se alice i underlandet i 3D och gå på födelsedagsfest. Helgen efter blir kreativitet, kreativitet och kreativitet. ska väl flytta in i skolan då.

Har kommit på ett namn till min utgång till modevisningen med hjälp av några sötisar och Sam. skönt.

imorgon ska vi trycka. vill inte. teckning är tråkigt. d händer inget där. funderar på att skolka och göra något vettigt istället.

föresten är rederiet för mig klart. ska kolla om igen. men först kör jag tre kronor. d är också ganska roligt.

nu ska jag måla av en tjej från slitz som jag ska annvända när jag trycker imorgon. sen är d läggdags för mig.

nothin compares 2 u

6 Mars, 2010 @ 19:19

idag var d lördag. veckan började dåligt. men jag kom igen på tisdagen igen efter lite uppfräshning av mig själv. :) har hittat två snygga tjejer som ska modella för mig till modevisningen. dom går inte i min klass utan i någon annan klass. vi har precis börjat med tryck på teckningen. jag ska trycka siluetter av naked girls på min trikåklänning jag ska göra, kommer bli bra. jag vet. ogillar tryck igentligen så ville göra d enkelt för mig. vi har också lärt oss göra mönster till underkläder. d var hur kul som helst. igår på teckningen var vi och besökte massa museér och galleri. rikard lindqvist ställer ut på röhsska just nu. men jag var sjuk så jag gick mest och letade efter något att sitta på. jag bad min lärare om att få gå hem. jag gick hem men jag var inte då klar för sängen. jag drog med mig jacob till backaplan. för att köpa solglasögon. jag köpte ett par grymma på cubus. fast hem kom jag med ett par skor och två tröjor rikare. jag gillade skorna.

på kvällen åkte jag och jacob hem till åsa. så ingen vila än. åsa bjöd oss på dip, gurka, kaka och allt vad hon hade att bjuda på. vi kollade på tv. då var jag helt som nerslagen. jag somnade. när jag vaknade övertalade jacob mig att vi skulle slagga (varför annvänder jag d ordet?) över. Åsa bäddade ner mig i hennes gästrum och jag fick hostmedicin. upp nästa dag klockan sex och drog med mig jacob hem.

idag har jag varit på utflykt med annika. tidigt åkte vi. klockan nio var vi redan på bussen påväg till kinna. idag skulle vi till skroten och köpa tyg. förståss var d mkt folk som alltid. alla sprang runt och yra som hönor också som vanligt. kom iallafall hem med 20 meter tyg i olika färger och material. detta kostade hela 1200. inte farligt ett dugg. tillskillnad från gårda där jag varje gång blir rånad. nu sitter jag i min säng, fortfarande sjuk men ack så lycklig över mina 20 meter tyg. tar då och då upp och känner på dem. jag = lycklig flicka. när som ska jag gå och sova. struntar blanka fan i andra chanser ikväll. bryr mig inte.. nånstans. godnatt

breakin it up

1 Mars, 2010 @ 06:57

måndag morgon, jag är uppe med tuppen. gick upp vid fem för att duscha eftersom jag sagt tidigare att jag är så långsam på morgonen. jag satte mig vid datorn för att fundera vad jag ska ha på mig idag.

helgen har varit bra. i fredags hade jacob bjudit hem några vänner. han bjöd på förrätt, varmrätt, efterrätt och ett en välkommstdrink gjord på vodka och is. ja, d var trevligt fast jag satt och sov i med huvudet ner i tallriken. så jag bad om att få gå och sova istället.

lördag, uppe med tuppen igen. gick till skolan och sydde lite på min kavaj. d gick ganska flott. åkte hem från skolan klockan 2, kände mg ganska stolt över mig själv. kom hem, började fixa mig inför kvällen bravader. cuttade bla. min lugg. ser ut som en svamp. kul. nej. men whatever jag har andra egenskaper som hjälper mig. så inget hemma sittandes och tjura för mig pga detta. hade lovar my att dyka upp hos henne när d fortfarande var ljust ute. d gjorde jag inte. kom nån minut innan melodifestivalen började. thez var på G ikväll. jag var d inte. och inte my heller för den delen. efter lite mintu gick vi ut iallafall. excet denna gång igen. herre, alltså... de var lönehelg denna helg men jag har aldrig varit med om maken till snåljåpar!! vi brukar få drink, efter drink, efter drink, efter drink. tror folk känner igen oss.. borde börja gå nån annan stans. träffade en snyggig kille som såg ut som Jared Leto. men jag gick ifrån honom. varför vet jag inte fortfarande. satt hela dagen igår och letade igenom eniro för att hitta honom. jag har fortfarande inte hittat honom. spännande. sov hos my lördagsnatten. spenderade hela söndagen med henne också. vi bakade lite. drack te. och sånt. kom hem vid 9. var ensam här. d var läskigt. vattenkokarn sattes på och stängdes av, av sig själv. stängde in mig på mitt rum. köpte två filmer igår. cry baby  och fantomen på operan. My har hemköp där hon bor. där har dom jättebra filmer som man kan köpa två för 99. ska köpa fler där nån annan gång. vi har ju bara konsum där jag bor. där har dom dåliga filmer.. typ tecknade pippi.

idag börjar min bak och städvecka. jag och mysan har bakat morotskaka tills idag som jag ska bjuda på. fast först börjar jag med lite måndagspepp och en mkt mkt bra låt


RSS 2.0