pretty good looking

31 januari, 2011 @ 18:07

nu är jag tillbaka igen efter lite äventyr! är i göteborg hos bosco just nu.

i helgen har jag och my varit i oslo. det var en intressant resa trots att vi bara festade. träffade så många shyssta dudes. och då menar jag inte liggvänliga dudes utan helt enkelt trevliga dudes. har kommit hem med lite nya tankar och råd. vi bodde hos robin där ett tag. han hade en så himla shysst kompis. Trond på trettiotre. har aldrig träffat nån som jag har så mkt in common med. en gammal kille som tycker att jag är cool och tror på mig som människa. nej, jag är inte kär utan jag är bara så mållös. nu vet jag att jag kan hitta nånting annat att leva för än bara kärlek och fest. har några mål som jag ska ha utfört tills jag åker hem till bruza igen. jag ska klara det om jag så ska leva på varmt vatten och nudlar tills d är klart.
förutom att helgen var grymt djup så var den också kul, galen och vi gick bara på + hela tiden. gratis mat, gratis dricka, gratis boende, gratis utgång och gratis taxi. till råga på det kom jag också hem med 7 friis and company väskor i gott skick från robins soppsäck. jag är snäll och ger bort några men iaf 3 st ska jag behålla BARA för mig själv.

nu kommer bosco snart hem från skolan. vi ska äta blodpudding för att järn är bra och för att det är billigt. bosco har också en ny inneboende som är så himla snygg att hela jag skakar när han talar till mig.


5 minuter senare..
glad och lycklig! har fått en rosa ros av bosco och god, lyxig choklad.! d ser ut att bli en fin kväll ikväll ;)

http://www.youtube.com/watch?v=3PiQOb6cPvw älskar the white stripes

the middle of the road

10 december, 2011 @ 10:32

Dissar att skriva om min nyårsafton för den var ganska booring. jag hade gjort en kalas klänning som skulle passa för nobelfesten och hamnade i olofstorp... förstår ingenting. nästa gång dissar jag allt och sitter istället hemma i mjukis kläder och tittar på ring klockor ring med alfons. låter mer mys än barn och parkalas för en singeltjej på 22 år!!!!!!!!!!!!!!!! dock var d några singelkillar som orkade ta sig ut ända till olofstorp och hänga med oss till tolvslaget. jag paxade en. sen drog dom vidare mot stan efter tolvslaget. jag ville inte följa med och ångrar nu att jag inte gjorde d. ALLA hade visst vart ute på nyårsafton. fick istället stanna kvar och VARA festen i olofstorp. lyckades få igång en snurra flaskan med alla barn, par och my klockan fem på morgonen.
Första dagen på året, var jag inte ett dugg bakis.

Jag har nog inte tackat mina föräldrar tillräckligt för den där vinylspelaren jag fick i julklapp. som jag älskar den. d går skivor här hela tiden. nu har jag även hittat lite egna. i göteborg var jag och rensade myrorna vid järntorget på dess skivor. fast där finns d mest skivor som ingen vill ha. typ orup - inget fan av honom. lite lyckades jag dock hitta. mest soundtracks. billiga och bra, för endast en 10 krona. om jag vill ha riktiga klassiker som typ the beatles så får jag logga in på tradera. där är dom oftast ganska dyra. en led zeppelin som pappa har kostar 499 till fast pris på tradera. dyyyyrt iaf för min plånbok. nä nöjer mig med pappas så länge tills jag hittar ett riktigt kap. har hört på rycktes vägar att d finns en lpstore i jönköping.. men huuur ofta är jag i jönköping liksom. länge sen nu.

Annars har d inte hänt så mkt. bosco har varit här. han är långledig från skolan. han kommer snart tillbaka igen. imorgon kanske?
Linda och linnea var här igår och vi bytte julklappar lite såhär efter jul. fick en flarra rött och en rosa vinmugg som man ska dricka d i. är jämt sugen på rödvin så d kom liksom som från ovan. tack tjejer.
Vi var också på grötfest i folkets hus igår och passade även på att dansa ut granen. vi drog med tilda och syster. tilda fick dansa med mig och blev vääärldens lyckligaste tjej när hon fick en godispåse av tomten, hon också.

Har beställt ett paket från stoff och stil. sugen på att sy hela tiden så d bara kryper i fingrarna på mig. ska sy en egen one piece eftersom jag är sååååå himla fattig. mys att ha den på bussen när jag och my åker till oslo i slutet av januari. vad vi ska göra i oslo? feeeeeeesta!!!!! och hälsa på rob. blir nästan som en ayia naparesa fast mitt i vintern. ska köra waka waka tills folk slänger ut mig. LÄÄÄÄNGTAR! hoppas att mitt paket från stoff och stil kommer i dag. annars dör jag i en kreativ explosion.

HURRA! ser att jag har vunnit the clash - sandinista! lp med 3 skivor för 100 spänn. kaching! där kom kapet.
Känns som om d kommer bli en del lp:s i bloggen nu. d får folk stå ut med. passion ju!

Nyårslöfte: skaffa mig ett liv! eller iaf ett äventyr. ett äventyrligt jobb. have some plans. men undrar om d ens är verklighetstroget..?


RSS 2.0