SHE BOP

18 Januari, 2010 @ 16:17

var så stolt över mig själv idag när jag kom till skolan kvart i nio då vi börjar nio. men då jag öppnar dörren märker jag att vi inte alls började vid klockan nio utan halv nio. damn. jag som var så stolt över mig själv att jag var i tid för en gångs skull. d var någon som hade stulit min plats så jag fick sitta längst bak - vilket var skönt för då kunde jag sova lite. jag tycker stilhistoria är jätteintressant, men d är inget roligt att lyssna på när läraren bara öööh-ar sig och tystnar i mellanåt.

nu har jag slutat, har tragit mig nedåt datorn i källaren. har börjat med en grej för att minska på mitt datasittande. jag stänger ju alltid av min dator när jag går och lägger mig. så jag brukar försöka sätta mig vid datorn i skolan när jag slutar, på så sätt behöver jag inte kolla om allting igen när jag kommer hem.. smart va?
om d funkar? njaaa.. men jag ger d ett gott försök.. d funkar ju med städning liksom. jag städar alltid undan mina saker i skolan innan jag går hem så när jag kommer hem behöver jag inte städa mitt rum....
tööööönt stina

lördagens bravader började hos Mats. han bjöd på god mat och sånt där. sen fick vi skjuts till excet vid halv tolv. jag vet inte riktigt vad jag vill avslöja i från kvällen. men jag hade roligt. ramlade ute på balkongen. ingen såg mig så satt en stund. "upp med dig småland!" var d nån som sa. vem vet jag inte. borde sluta gå till excet alltså. träffade nån som jag inte har träffat på länge. d var ganska pinsamt. typiskt. excet stängde vid 5. då åkte vi hem. jag, stupade i någon annans säng.
dagen efter, vaknade med ett stort rivsår på rygg, armar och en stor värk i bakhuvudet. hade nästan glömt att jag hade slagit i bakhuvudet i en glas fönsterbräda och ramlat ihop längst tegelväggen. men endå, jag valde rätt sovplats och fick en värd bakisdag. igen. hih. kom hem till mig och jacob vid 13. till min förvåning hade nån ställt in ett såndär stort ljuspalats i badrummet. jag blev sugen.. på ett bad alltså. tände palatset. fyllde upp badkaret med bubblor och satt där i några timmar och sov.
kvällen var chockerande. d var många som hörde av sig som jag inte pratat med på evigheter. spec. en som jag har var hyperdyperorolig över vissa stunder. nu behöver jag inte vara det mer. tack och lov! ♥

föresten har jag fått ett samtal idag som jag har väntat på i evigheternas evigheter. så började tycka att d skulle börja bli lite jobbigt att börja ta kontakt med massa personer själv... nu slipper jag d också.

en läxa från helgen: ja stina, du får faktiskt allt du pekar på.


don't wanna have your number, i dont wanna have your name

16 Januari, 2010 @ 16:18

som sagt blev jag klar med byxprojektet i tid. jag är stolt över mig själv. Lena var också stolt. så struntar i skolan över helgen och skaffar mig ett liv istället :)

igår var jag på bio. med en kille.. Fish tank såg vi. en brittisk film. lite skum men fantastiskt bra! hade lite blandade känslor efter filmen. lite skakig och tanksprid. killen som spelar Connor är så fruktansvärt snygg!!

när jag kom hem runt halv ett, satt jacob och pysslade med sina flyggrejer - jag gick på jakt efter något att dricka. jacob blandade ihop en drink till mig gjord på mjölk, kakao, vodka och socker. ja, man tag vad man haver. så att säga. sen sjöng vi lite singstar. vi sjöng säkert alla låtar han hade. började leta efter lite andra låtar man kunde köpa för en 15 pix. jag däckade. vi halv fyra tyckte jacob att d var dags för törnrosa att vakna nu.

ikväll ska jag besöka excet!! hurray! d var länge sen jag var där..men först ska vi bli bjudna på middag. jag har lite ångest över vad jag ska ha på mig. slank in på cubus innan när jag skulle till systemet på backaplan. hittade ett par assnygga skinnbralls på rean som jag köpte. vill ha på mig dom, men har ingenting att ha till. J tyckte toppless.. d tyckte inte jag. ska till my sen och leta i hennes garderob. men försäkerhets skull tar jag med mig en klänning också. så att säga.

ha en hur kul som helst lördag kväll ! jag ska, jag har ju köpt martiniiiiix


lemme see

15 Januari, 2010 @ 02:09

klockan är två. klockan är redan fredag. jag är färdig med byxprojektet. i tid för en gång skull. tack choklad. tack folköl. tack rederiet. mina tre bästa vänner just nu.


 


kissin alone in the back of my car

14 Januari, 2010 @ 01:45

mitt första inlägg för 2tusentio! känner att detta kommer bli ett långt inlägg. men jag älskar ju onödiga detaljer. d är ju så himla kul?

30 december kom bosco hem från sin resa. han hade köpt present till mig, ett halsband. och en prydnadsak till päronen mina. jag vet att päronen gillade sin grej, men jag älskar mitt halsband! jag ska ha på mig den för evigt. den ska bli min lyckoamulett, jag ska alltid bära den med mig. vi två hand i hand ska vandra genom livet tillsammans. den ska stå next to me och alltid vara min partner, min guide, min vän.
ja, jag pratar fortfaranade om mitt halsband och inte någon annat. bosco blev förövrigt glad över västen jag sydde till honom. jag vet inte hur d e med er,  men några "wow", stora ögon, gapande mun som om han inte inte trodde sina ögon + miljontalspussar - måste väl betyda att han blev glad? jag älskar västar. och honom. två slag i ett, varför inte?

31 december åkte jag tillbaka till göteborg. tog med mig några sötisar. bla hanna, issa och emilie. vi kom fram sent med bussen. kastade på kläder, löshår och smink. men endå hann vi inte till fryverkerierna och operan. sen skulle vi försöka hitta hem till jonny eftersom d var han som hade bjudit in oss till fest. vi blev bjudna på god mat. har jag för mig. jacob tittade in vid 10 tiden. han var lite sen. men han var där, och d gjorde mkt! :)
d blev många gamlingar. många nyårslöften. många dansomgångar. många foton. många sånger och många många drinkar. vet inte vad jag ska säga, mer än att jag vet att d var värt att åka tillbaka till göteborg och fira nyår där. och jag tackar gudarna för att jag valde att göra om min nyårsklänning istället för att göra en ny. så ingen ångest där inte. dock har jag lite ångest över att jag köpte en martini som jag knappt öppnade och lämnade kvar. men men, vad gör man, köper en ny antar jag.
jacob och mina brudar åkte hem ganska mkt tidigare än mig. vid 5 tiden begav jag och my oss in till stan, skulle vi egentligen. alltså vi var verkligen påväg till stan. men efter nån halvtimmes gående kom vi på att d är alldels för kallt att åka till stan. så vi bytte mål. och hamnade hos mig tillslut.
dagen efter ska vi inte prata om.

tjejerna stannade till söndagen. vi hade inte gjort allt för mkt. ätit mest. och tittat på tv. bosco kom på söndagkvällen. vi gjorde inte heller allt för mkt. panka som vi var. hittade bla lidl stormarknad för en gång skull. har försökt att hitta d så länge jag har bott här. men har aldrig lyckats. så shoppa-på-lidl-glada som vi var köpte vi med oss lite mat hem och lagade en mysig middag tillsammans. och hade still lika mysigt enda tills han åkte hem på onsdagen.

för en vecka sedan, torsdag började jag skolan. först två temadagar. upp tidigt, dagen då skolan började för jag såg verkligen fram emot att få drapera i två dagar...
om d var kul?
nej, idétorka. på riktigt. kändes bara som om jag slängde på tyg efter tyg på provdockan tills d liknade, ingenting. då hela planeringen av just dessa två dagar såg ut ungefär såhär; gör vad du vill bara du producerar något... skulle ha valt något annat istället. ska tänka på d till nästa gång.

i måndags började våra riktiga lektioner med vår RIKTIGA lärare. är så glad att hon är tillbaka. jag är jättepeppad och fit for fight igen. men då var d ju d där med den där deadlinen av projekt byxa som ska vara färdigt tills på fredag. trodde d sista skulle gå easy. men icke. vet inte om jag kan få d att fungera eller om jag kan få d att bli färdigt. men jag får väl helt enkelt make it work.
typ nu. har laddat upp med vin och choklad, mina två bästa vänner när jag försöker få saker att make it work sent på nätterna.
to be continued...

ett stort plus är att jag har fått pengar från csn denna veckan. 26tusen rakt in på kontot. tackar och bockar. jag ÄLSKAR att få pengar som jag måste betala tillbaka sedan.. ;)

RSS 2.0