Lemonade <3

21 Maj, 2010 @ 00:10

jag vet att jag tjatade om det i förra inlägget men cocorosie är så jävla underbara! ville bara försäkra alla på den punkten.

gick till affären och handlade lite allt möjligt som jag snackade om innan. träffade klasskompis på vägen. chansen är inte så stor att jag skulle göra det. hon var vilse. och jag var inte så mkt till hjälp för henne att hitta. eftersom jag inte kan någonting om området där jag bor.

ikväll har iaf jag och åsa varit på promenix. hon har visat mig ramberget bland annat. ligger precis bakom där jag bor. vi gick upp och inte var det bara vi där. folk satt där och kollade på solnedgången. folk körde runt i sina bilar. och vi fick en hel utsikt över nästan hela göteborg. tänk att jag har missat det? jag har bott här i nästan ett år.. iaf ska jag besöka ramberget så snart som möjligt igen :)
 
nu ska jag sova men först..

mer, mer, mer underbara coco

Kommentarer
Postat av: andreas

Bästa bloggerska,hockeyonline.se är ett nystartat forum med inriktning mot ishockey. Vårt mål är att inom kort vara det största svenska hockeyforumet med en god framtidssikt. Antalet besökare som blir medlemmar växer på daglig basis, och vi beräknar att uppnå hundratals aktiva medlemmar inom två veckor.Vi snittar ungefär 300-400 unika besökare om dagen (statistiken kommer att öka drastiskt) med ungefär 1000 besök dagligen. Din blogg kommer alltså att synas för hundratals besökare varje dag.Just nu har vi även en tävling som pågår fram till den 13 juni, där du kan vara med och tävla om ett Premium-konto på Spotify. Väljer du att länka till oss, och/eller bli medlem på sidan, är du automatiskt med i tävlingen!Vi söker för tillfället publicitet på svenska bloggar och i gengäld länkar vi din blogg från forumet. Skriv om forumet i ett inlägg, som du sedan visar oss för att bekräfta, så får du genast en länk tillbaka.Finns det intresse för, så har vi även möjlighet för bannerbyte i storleken 250x150 pixlar. Vill du, kan du själv designa denna banner, annars hjälper vi mer än gärna till med detta. Skicka i sådana fall oss en skärmdump av din bloggstatistik (antal unika besökare samt besök) så återkommer vi!Hör gärna av dig om du är intresserad av ett litet länkbyte oss emellan!Ha en fortsatt trevlig dag,

Andreas

www.hockeyonline.se

info@hockeyonline.se

2010-06-01 @ 22:50:51
URL: http://hockeyonline.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0