granit <3

29 April, 2010 @ 08:20

- kul att min granne alltid ska envisas med att börja borra klockan 6 på morgonen. jag hade tänkt ta sovmorgon idag eftersom mitt samtal med min teckningslärare inte börjar förens typ elva.

- kul att jag har blivit förkyld igen. har ju inte varit det varannan vecka detta året eller så.

- kul att modevisningen är nästa vecka, lördag och att jag har sytt klart 1 av 6 plagg. det blir en spännande vecka nästa vecka

- kul att jacob kommer hem idag och ja har lovat honom att damsuga hela veckan.

- JÄTTEkul att d är valborg imorgon!! :D

annars så är jag jättekär i alexander rybak såhär på morgonen. oklart varför. också tror jag att d ser ut att bli sol idag.


cryin all the time

27 April, 2010 @ 19:30

har fått order från syster att d var dags att uppdat. min blogg. är i skolan nu har funderat sedan lunch på att gå hem. d har inte varit min dag idag alltså. jag har fått damp ett antal gånger och skriker hora rakt ut i luften. min lärare har skrattat åt mig likaså klassisarna. kul att jag snart dör av svält. går väl hem istället.

men gah gah gah vilken awesome helg jag har haft! fredag = afterwork på lounge. idag bjöd dom på världens starkaste wook. jag dissade och handlade en billys panpizza på konsum istället. sen gick vi hem till thez och drack cider och kollade på talang. vid halv tio bjöd några pojkar in oss på fest på linnégatan. då hade vi redan druckit upp allt vi hade. när vi kom dit ljög vi och sa att vi glömde våran spritpåse på spårvagnen. men d gjorde ingenting för dom hade massor att bjuda på. idag, typ för första gången fick jag med thez att köra "jag-har-aldrig" och så försökte jag lära de andra ölspelet. Ja, för sånt gör ju vi i småland. vi gick ut vid typ ett till excet som vanligt. faktiskt så var d länge sen jag var där. vi hade hur kul som helst när vi dansade på bardisken osv. osv. en "fotograf" ville fota oss. så vi satte oss posande i trappan och han tog fram en kanon digitalkamera. fotograf, yeah right. excet stänger fem, då har spårvagnarna alltid slutat gå (att vi aldrig lär oss) så vi gick hem till pojken som hade förfest och sov över där till typ nio. då åkte vi hem till my. och sov, åt frukost och sov igen.

jag tyckte att vi hade haft så kul dagen innan så jag bönade och bad om att vi skulle gå ut igen, lördag. hon var inte jättepepp men vi köpte korv med bröd och åkte hem till mig. då blev hon pepp. ikväll gick vi ut på excet igen i hopp om en söting som jobbar i baren skulle jobba där idag igen. (så skriva mitt nummer på kvittot ännu en gång) excet var roligt igen. denna gången fick vi inte dansa på bardisken. my blev ganska upprörd. men jag hade kul igen. excet stängde vid fem. igen. då ville vi hem. igen. men spårvagnarna hade slutat gå. igen. på söndagen vaknade jag i min egen säng. med eller utan sälskap kvittar. jag hade iallafall haft en great partyhelg. jag firade med att först ringa till my för att fråga ifall vi kunde gå ut på söndagen också. hon ville inte. så jag gick till skolan och firade istället.

snart är d valborg... på fredag ju! :)

my har föresten anmält mig till vårruset. mot min vilja.. nej då, man fick visst en picknickkorg med allt möjligt i. då är d väl värt att spring eller för min del att gå fem kilometer som jag aldrig skulle få för mig att göra annars.

vila låter som en hägring just nu för mig

15 April, 2010 @ 01:00

hela jag skakar. i tre dagar och nätter har jag varit isolerad i lägenheten. isolerad i köket där jag och min boråsansökan har befunnit oss. jag har varit väldigt fokuserad på detta. pennor och limstift har gått så d bara har rykit om det. idag såhär dagen innan är jag halv färdig. har lite saker kvar i skolan jag behöver. så åker till skolan. ser ljuset för första gången på evigheter ungefär. väl ute bland folk kan jag knappt behärska mig. går in i saker, låter som en senildement tant när jag pratar med någon och pustar ut högt när jag sätter mig ner. efter skolan går jag förbi konsum och då vet jag inte vad jag tar mig till. utan brister ut i gråt. drar ner solglasögonen så d inte syns. står i kassan och betalar. tårar rinner ner från mina kinder. kassörskan frågar om allt är ok.? jag ljuger och säger att jag är pollenallergiker. ringer bebe och får lite pepp och kärlek.

har iallafall aldrig i hela mitt liv mått såhär psykiskt dåligt. inte om nån vän eller kille lämnat mig, eller nått. utan för en jävla ansökan till en skola. har iallafall lärt mig min läxa nu. SKA ALDRIG MER SÖKA TILL BORÅS MODEDESIGN HÖGSKOLA!

nu är jag klar. portfolio, intyg, betyg m.m är inslaget och adresserat. imorgon åker jag till borås och lämnar den.

     

mamma är här. vi har varit och ätit på tildas. skönt att komma bort och tänka på något annat. VERKLIGEN!

tack och hej - helt dödstrött tjej.

Going to california

13 April, 2010 @ 05:20

5 koppar kaffe och säkert tusen avsnitt av tre kronor, senare. har räknat ut att jag har suttit och jobbat med min portfolio i elva timmar nu. nu kopplar jag av en stund. bloggar lite. hade gärna haft lite sälskap. men d finns inte så många som svarar i telifon klockan fem på morgonen. kollade mig i spegeln nyss. ser helt fruktansvärt ut. kan ni tänka er att jag har blivit gammal på ett dygn?

bloggar säkert om några timmar igen när jag har kört fast eller något.

så länge, min favoritlåt med zeppelin


no boy, can make me feel like this

12 April, 2010 @ 07:35

jag hatar att vara sjuk! d har annars varit en extremt bra start på detta år fast jag har varit sjuk så mkt. vaknade svimfärdig. har letat igenom hela lägenheten efter termometern och hittar den inte. likadant med mina ibumetin. så vet inte om jag har feber, jag vet inte om jag blir bättre om jag kommer ut i friska luften. men d skiner jag i. jag går till skolan iallafall.. jag får väl annvända munskydd eller så får jag väl storhandla på apoteket direkt efter skolan. skolan är viktigare än min hälsa idag känner jag. även om jag behöver en mamma idag. fast hon kommer först på onsdag. då ska hon sova hos mig.

på torsdag ska portfolion till borås modedesign högskola vara inne. så nu börjar min dygnsperiod. jag ska inte sova förens på onsdag. kul va? nej, på onsdag kan jag ju inte heller sova för då ska jag fira att denna stressperiod är över.

mitt lov har varit bra. i fredags träffade jag emelie. vi har inte träffats på länge. vi var ute och vandrade i bruzaholms skogar. och jag fick en guidetur av henne. hahaha. emelie är den roligaste människa jag känner.

idag börjar skolan. jag är nervös. jag är inte färdig med ett mönster jag och en klassis ska ha till en kund. kommer säkert få skit för det. men jag får väl hosta lite blod så ordnar sig säkert allt. känner att jag har skyllt på ansökan till borås tillräckligt länge nu.

d var segt att åka tillbaka till göteborget igår, sjuk. men jag hade ett trevligt sällskap från kamerun igemte mig. som jag nös rakt upp i ansiktet på. excuse moaaa.

secret service - oh susie

stressad, överarbetat, undernärd, trött, utan ork, utan känsel, förkyld, kallsvettig, hostar och gråter blod.

men jag kan ju inte bara ge upp allt nu... eeeller??

var i jönköping igår hos emelie, the photographer. kolla här vad duktig hon och mina modeller är. tack tack tack tack! ni är BARA SÅÅÅ suveräna!!


Noskapin

6 April, 2010 @ 19:15

dåligt med insperation till rubrik. hittade rubriktexten på en medicinflaska i i rummet jag är. har lov nu. d är skönt. har inte hittat på så mkt än. utan mest ätit. d är ju påsk fi fan.

i torsdags kom jag till bruzaholm. åkte med mamma och pappa från jkpg.  vi plockade upp bosco på vägen också.
på fredagen hade vi släktträff allihoppa. ALLA och då menar jag ALLA var där. alla bebisar och alla kusiner. vi åt, åt och åt. sen var d slut. då åkte vi hem.

på lördagen var jag först o hälsa d på hos linda, linnea och kollade i lindas garderob. på kvällen gick vi ut på hotellet. jag, bosco med syster, jessica, erika, sanna och boscos bästisar. för en gångs skull, var d faktiskt kul.

söndagen, drog bosco med mig hem till sina föräldrar i sjunnen. där bjöds d på.. mat. förståss. sen permanentade jag boscos hår. för första gången nånsin. ganska spännande.

idag. är d måndag. bosco har väckt mig hela morgonen från ett flertal mardrömmar. bla från en där jag gick naken med bara handväska på köpenhamns gator. lisa, jens och tilda kom hit vid 16. mamma bjöd på.. mat.. och snaps. nu ser vi hockey och dricker grogg. tildis sover. världens sötaste.

kortfattat om vad som hänt på mitt lov. inget mer märkvärdigt ska väl egentligen hända. förutom the photoshot i jkpg på onsdag. då är d äntligen dags för fotografering inför min skolsökningen. jag har mina modeller och jag har min fotograf. men endå är jag hur nervös som helst. MEN VAD KUL DETTA SKA BLI. OCH OJ VAD KUL D SKA BLI ATT FÅ DETTA GJORT.

wish me luck. and happy easter. typ


make over

1 April, 2010 @ 00:54

första april idag. jag har sagt ett aprilskämt hitills.. märkte d inte själv förens Karlkusin (jacobs kusin) påpekade d. tänker inte förtälja skämtet för d kan anses som dirrrrrtyyy

har satt upp täcket som ett tält över huvudet på mig och datorn. låtsas om att jag sover in front of jacob.

har varit i skolan och jobbat idag. känner mig duktig. vi var ju faktiskt ledig idag. går dit imorgon också pga stress och arbete som måste göras också. fan.. jag som hade tänkt gå påskakärring............

har varit på två roliga affärer idag. först på knapp karlsson där personalen är hur pratsam och trevlig som helst och sen på i en teaffär. där personalen är ännu trevligare. var där och köpte en påskpresent till mysan. okej, jag kan ingenting om te. men personalen var vänlig nog att hjälpa mig. fick göra en egen påse i guld med rött champange te, ett annat exclusivet te, malibuchokladkaka och en annan chokladkaka med saffran i. om mysan blev glad? ja hon blev JÄTTEglad! nej jag brukar inte köpa mina vänner. tyckte bara att d passade in eftersom hon skulle bjuda mig på mat och för att hon har gjort så mkt annat för mig.

imorgon ska jag åka hem också. till småland som jag brukar säga i skolan. d känns konstigt.. i värnamo åkte jag hem nästan varje helg. nu åker jag inte hem lika ofta. och d är inte pga någon oense med min familj eller något sånt dumt. utan antagligen för att jag känner mig mer självständig. okej, jag har varit självständig vad d gäller känslor och shit sen jag började gymnasiet. nu menar jag att jag känner mig mer vuxen. imorgon ska jag iallafall åka hem. då får jag äntligen träffa mamma, pappa, syster, tilda, bosco och några andra sötisar.

nu ska jag sätta på en lånad beck film och försöka somna till den. kanske bloggar innan jag går påskakärring imorogn.. ironi...

RSS 2.0