fuck the millennium

29 November, 2010 @ 10:48 Dag 06 - Min dag

mitt internet har strejkat över helgen utan att jag har vetat varför. idag, måndag är d igång igen. tack och lov.
har jobbat i helgen. lite everywhere. nu tänker jag ta "semester" i två veckor i göteborg. bara för att jag tycker jag förtjänar det. hade egentligen tänkt åka till göteborg idag men har lite grejer att fixa innan jag åker. städa rummet, skriva ut lite papper och sånt. igårkväll när jag kom hem från jobbet kände jag mig lite peppad på att städa rummet hela natten så jag sedan kunde åka till göteborg idag. när jag skulle beställa biljett blev jag arg pga långsamheten till sj's hemsida så jag struntade i biljetten och gick och la mig och sov istället. förstår inte hur surhet kan komma så fort? trötthet berodde väl mitt fall mest på. igår kväll på jobbet sa en tant till mig att hon tyckte att jag var så söt för att jag hade ett ständigt vackert leende på läpparna. tack gumman, men tyvärr förändrades d på bara några två sekunder.
idag vet jag inte vad jag har vaknat med för humör. har drömt en mardröm inatt. lär väl märke vilket humör jag har vaknat med när jag pratar med någon. någon som vill prova? tror att jag har skrivit mitt mobilnummer här nånstans? ;)
okej, har ingen aning om vart jag vill komma med detta inlägg........

så nära får ingen gå

25 november, 2010 @ 22:45

har suttit och försökt i snart en halv timma att logga in på publishme. var nära att ringa polisen och säga att nån har knäckt mitt lösen och gjort inbrott i min dagbok. efter en halvtimma (som sagt) läste jag att jag försökte logga in med adressen silla_88an@hormail.com. jag orkar inte.

Dag 05 – Vad är kärlek?
mamma, pappa, lisa, mormor, morfar, tilda, alfons och mina vänner (där ingår bosco)
DE ÄR KÄRLEK FÖR MIG!
men den viktigaste kärleken för mig (utan att låta egoistisk) är faktiskt kärleken till mig själv. nån sa en gång till mig att man måste älska sig själv för att kunna älska någon annan. kunde inte vara mer sant faktiskt.

one way ticket

24 november, 2010 @ 23:14

sitter och lyssnar på ronny och ragge och tycker att jag är världens coolaste i hela världen. typ. happypankaka är så himla kul! mycket roligt att mitt liv består endast av youtube och happypancake. verkligen. + lite my på telefon också. förstår inte hur vi kan ha så mkt att prata om hela tiden.
- jaha, vad hänt sen sist då? (10 minuter)
- jo, jag har varit på toaletten, också är d nån som har uppdaterat en väldigt rolig status på facebook här. annars inte så mkt.. hos dig då?
- jag har bara hunnit gå på toa än så länge..

i helgen ska jag jobba iaf. sen ska jag åka till göteborg på måndag och stanna där HUR LÄNGE JAG VILL!

mamma har bjudit på glögg ikväll.. stark glögg.. tror jag är liiiiiite full.

Dag 04 – Det här åt jag i dag 
frukost: kaffe (kl 14)
middag: en morot (kl 17)
kvällsmat: en pepparkaka och massor av glögg (kl 20)

jag har så fantastiska matvanor alltså...

kollade på bonde söker fru för första gången med mamma och pappa innan. och då slog d mig att...

är inte bonden johan väldigt lik långbenen från monstars (space jam)

i dont wanna have your number

21 November @ 00:59

den här hösten suger! har sjunkigt så lågt att jag har skaffat mig en happypancake bara för att jag saknar uppvaktning och social kontakt med världen. känner mig inte direkt sexig här hemma. morgonrock hela veckorna och tunikorna vi använder på jobbet är ju inte direkt attraktiva. inte heller vaktmästarna. ikväll har jag snackat med snyggingar och fått tillbaka lite självförtroende iaf. bli medlem i happypancake om du vill snacka med snygga killar! finns fullt av dem!
men måste endå komma på vad som ska komma härnäst i mitt liv. kom på lite grejer när ja var på damgympan. ska gå till arbetsförmedlingen och fråga om råd (gråta) på fredag.

Dag 03 – Mina föräldrar
mina föräldrar heter Jan och Anette. dom har varit gifta sedan 86. d träffades på eksjö stadshotell och mamma blev intresserad av pappa för att han dansade så bra. har hon talat om för mig. Dom har två barn. döttrar.
Båda två jobbar med människor. så ska d inte bli för mig! Pappa är intresserad av motorcyklar och mamma är intresserad av att köpa mary kay produkter från blocket. pappas tre bästa vänner är harpan (kortspelet), whiskyflaskan och alla dessa färdigrätter från familjen dafgård eller vad d nu heter. mammas bästa vän är alfons. dom är jättetråkiga att ha fredagsmys med. båda somnar i varsitt hörn. dom äger både husvagn och en säsongsplats på en camping. dit åker dem (OFTA) för att umgås med deras campingvänner, sjunga kareoke och för att titta på tv (och somna i varsitt hörn)
pappa och jag har roligt tillsammans när vi hittar något roligt på tv (läs: galenskaparna)
mamma och jag har roligt tillsammans när d är hon och jag kvar vid matbordet. då delar vi på de sista dropparna från vinflaskan och pratar (läs: skvallrar)


lust for life

21 November, 2010 @ 15:42

Har haft en B-E-Autiful helg med en mkt fin bosco. vi har inte gjort mkt, utan mest bara njutit av varandra. nästan så att jag är kär på nytt.,

Dag 02 – Min första kärlek 
okej, första gången jag var kär var jag fem år. Jag trodde han också var fem år och när hans syster berättade att han var sex år istället för fem, blev jag sur utav helvete och trodde aldrig att det skulle bli någonting med denne kille. Dock visste jag inte då att man kunde vara född samma år men inte fylla år i olika månader. Min första kärlek var olycklig. När jag sedan några år senare (låt oss säga typ 15 år senare) fick reda på att han inte alls var intresserad av tjejer förstod jag att olycklig kärlek inte ALLTID behöver vara så farligt.

cry for me

19 November, 2010 @ 18:37

Liiide dålig på att uppdatera. händer inte så mkt. är sjuk både psykiskt och fysiskt så jag tror att jag håller på att spricka. har fortfarande inte kommit på vad jag vill göra med mitt liv. utan väntar. på att somna in kanske är lite att överdriva. men d känns nästan så. dock finns d några få stjärnor som lyser upp mina vardagar däribland syster och bosco bl.a. syster tvingade mig att göra en grej som hon själv hade lagt upp på sin blogg.

i 30 dagar. ska man använda dessa kategorier och fylla dem med information.
mitt mål är: efter dessa 30 dagar hoppas jag att jag har listat ut vad mitt liv går ut på
Här är de 30 olika kategorierna!

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek 
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag 
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän 
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag? 
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – En första 
Dag 26 – Mina rädslor 
Dag 27 – Min favoritplats 
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Dag 1 Presentera mig sj
Jag heter Stina Linnea Josefine Åhlander. Stina efter nån vän till mamma. Linnea efter gammelfarmor. Åhlander är efternamn efter pappa. Och Josefine, vet ingen egentligen riktigt vem det är. Bara passade in där helt enkelt. känner nog ingen Josefine som jag faktiskt tycker om. förutom jag själv då.
Jag har ett gott självförtroende men för d tar jag inte vilken bullshit som helst. Om du är snäll mot mig är jag snäll mot dig. vet också oftast vilka jag ska prata mer med och vilka jag ska prata mindre med - för att jag ALLTID lider av kvinnlig intuition. dock hatar jag aldrig någon!
Jag har alltid varit lite av en enstöring och älskar att vara ensam i mellanåt. Jag vet hur jag ska roa mig själv. Tackar mina föräldrar för att dom alltid lät mig vara ensam. Jag behöver ett eget place där jag kan göra lite som jag vill (läs: stöka ner)
Jag är snäll, oftast. med ingen ordning någonstans. Varken i hjärnan eller almenackan. 30% av min iq kommer från alla fjantiga kärleksfilmer jag tycker om. Resten har Bosco lärt mig.
Jag är 22 år och väntar på min pang i livet alla redan, men för det älskar jag att vara jag och försöker hitta mitt ständiga leende på läpparna.

frågor?!!!!

sunshine of our love

13 November, 2010 @ 14:26

är slö idag. sitter som en vampyr i rummet med persiennerna nerdragna och ljuset släckt. är förkyld. som fan. ikväll ska jag jobba. på en annan avdelning. har inte varit där på ett helt år. så jag är lite nervös. men d ska väl gå bra. hoppas.
 
imorgon är d farsdag. då kommer systers familj och mormor hit. iår har jag inte köpt vin till pappa utan kallsipper från family house istället. family house är kul. och billig. den affären finns ju inte i Göteborg. ska handla lite partykläder där i slutet av månaden.

annars har inget alls hänt. bosco har varit mer kärleksfull än vanligt. han vet att jag är depp av att bo såhär. han är snäll kille han.

en kväll, en vår när man är ung och kär

11 November, 2010 @ 10:27

lite urusel på det där med p-piller. glömmer ju hela tiden. förstod först inte hur man kunde glömma när man satte larm på mobilen. ska jobba på det. att bli bättre på att komma ihåg pillerna. alltså.

har klippit lugg på mig själv. satt och kollade på bilder från ifjol och märkte att jag var sötare i det helt enkelt.

på onsdag ska jag och bella se nya Harry Potter filmen  på bio. premiär och allt. har längtat som fan efter denna. bör väl fixa mantel och trollstav som den harry-nörd jag är.

idag är planerna inga. ska väl plocka lite. göra lite mönster på en julklänning. äta nyponsoppa (drycker är det enda jag har fått i mig d sista dagarna)

men först kaffäääääää

let's stick together

10 November, 2010 @ 11:11 (!!)

snö i bruza. helt vitt. helt underbart. har varit lite depp d senaste dagarna. men igår när jag gick till linda i en lite lättare "snöstorm" bara njöt jag av de vita och ljusa. d dröjer inte långt till jul nu. julkänslan är ju faktiskt den bästa känslan tycker jag.

har haft en bra helg. jobbade lördagmorgon och var i Göteborg på kvällen. maskeradfest. jag var snövit. alla hade klätt ut sg. kul. dock kanske inte alla var lika seriösa som mig och seglar larsson. han hade HYRT sin maffiakostym och jag, jag hade ju sytt ihjäl mig på fredagkvällen. tog lite bilder, men min mobilkamera har ju fått damp och vill inte lägga in mina bilder i datorn längre. depp på sprit. lär tar ett tag innan jag dricker igen iaf.

nu dricker jag kaffe. försöker lägga in lite julmusik i ipoden. ska leta fram termobyxorna för en promenad i snön och bara va. liksom.

har fått ett mail om min fuskpäls som jag vann på tradera för nån månad sedan. trodde den var long gone. nu är den betalad och snart hos mig. bruzaholm suger så varför kan man inte få unna sig lite roliga grejer.?

lånad bild av kristian. javi, jag, thez

sleeping beauty

5 November, 2010 @ 14:33

har sovit tills nu. kul. nu sover jag INTE inatt. har fått samtal från solis. imorgon ska jag jobba. 8-11. inget kalmar ikväll då alltså. men imorgon blir det GÖÖÖTEEEBOOOORGGG!

skrattar lite


build me up buttercup

5 November, 2010 @ 00:36

har jobbat. druckit för mkt kaffe och har nu svårt att sova. står fortfarande i valet och kvalet om jag ska åka till kalmar imorgon. youtubar lite över saken. hittade ett väldigt gulligt klipp som är helt nytt för mig. är d nån som nånsin har sett detta intro till detta program?

youtube hjälper mig inte så mkt med att välja om jag ska åka eller icke. ska nog "vila ögonen" på saken istället. natti.

magic works!

4 November, 2010 @ 00:05

okej, liiide klaaadare nu :) fick ett glädjesamtal från MY favorit. sen har jag stått i duschen i säkert 25 timmar. badat i silvershampoo och hårinpackning. nu ser mitt hår inte ut som en buske längre, tack och lov. dock tog det 2,5 h att kamma ut det.

vi har väldigt roliga dassböcker på våra toalett. herrans dassbok. damrummet och allt vad dom heter. vi har haft dom hängandes där i flera år, hittar alltid något att skratta åt. ibland drar jag med mig dem till sängen och har dem som nattläsning. igår natt drog jag med mig Berts dassbok. där hade Åke, Bert och Lill-Erik skrivit d tio vackraste orden enligt dem. Bert tyckte att bla. läskblask var ett vackert ord, Åke tyckte att bla. våldsfilmer var ett vackert ord och flourtanten Siv fick vara med på Lill-Eriks lista. like someone care.
här är iaf d 10 vackraste orden enligt mej
1. Tilda
2. Göteborg
3. Sangria
4. Led Zeppelin
5. Alfons
6. Samsung S5230
7. CocoRosie
8. Pfifficus
9. Alexander Mcqueen
10. Marie Franklin (boscos mamma)

watch me buuuuuuurn

3 November, 2010 @ 18:22

får panik! vill inte bo hemma hos mina föräldrar längre! nu har jag och mamma bråkat. igen. om vadå? om att jag steker maten på för hög värme. igen. sitter på mitt rum med hörlurar i öronen och lyssnar på högsta volym. endå hör jag janetts jävla dansband igenom. dunkar i hela huset. d är väl coolt att mina föräldrar har ett eget dansband. men det är icke kul att vakna med huvudvärk varje morgon för att man har en far som är halvt döv. jag älskar mina föräldrar jättemkt men inte att bo hemma hos dom. jag vill ha mitt EGET liv tillbaka! mitt egna o-organiserade liv.

ledsen stina idag :(


don't let this magic die

3 November, 2010 @ 00:10

hade gjort en jättefin mindmapp över mina små pengar jag fortfarande har kvar. enda tills syster ringer och frågar fall jag vill följa med henne till vimmerby för nån bilbesiktning. "kan inte vi gå till cubus dååååå?" hör jag mig själv säga. måste ju vara helt galen. hittade en fin bustier på lindex som jag ska ha på mig på emmas ínflyttningsfest i kalmar på fredag. bestämde mig typ nu att jag ska åka. fan. jag hatar pengar förhelvete! får väl tjuvåka på tåget dit.

jag fick iallafall ta hand om tilda under bilbesiktningen. vi satt i bilen och dom fick mer än gärna hissa upp oss så vi fick chansen att åka lite karusell. dock grät hon en skvätt. jag älskar denna flicka!

sen skjutsade syster hem mig. jag har sytt en topp ikväll. en transparent en. mamma öppnade en flaska rött. jag drack ett glas sen tröttnade jag och gjorde mig en kopp choklad istället. (på riktigt)


testade lite inatt inför lördagen. jag ÄLSKAR maskerader!


under en filt i madrid

2 November, 2010 @ 09:54

okej, jag har inte blivit galen för att jag inte har hittat min peruk. igår tog jag fram min tygsäck på 67kg för säkert 48e gången. rensade säcken tom tills den ekade. ingen peruk. skrev till linnea på chatten för säkert 48:e gången där också - att nu kommer jag fan hem och letar hemma hos dig själv. springer dit med hyperventilerande mage som om jag är nervös för att hålla ett föredrag inför 5000 pers. samma känsla. ungefär. d tar 2 minuter att springa hem till linnea för mig. kommer dit möts av hennes flin och hon säger då "jag hittade den.. den låg längst fram i min garderob" VA?! jag har vänt upp och ner på hela huset 25 gånger på tre veckor och hon hittar den längst fram i sin garderob. jag orkare inte..... strunt samma. skuttade hem medans jag gjorde glädjerop. gjorde nästan bakåtvolter alltså.  kom hem, blev kreativ och piggare en nånsin. skuttade som en duracellkanin på gympan.

sydde ett par hotpants till klockan ett på natten. som också ska vara med i min halloween-outfit. testade alltihop + mycket läppstift på det. ursnygg blev jag. ja, jag har ingen anledning till att jag vill se lustig ut på en maskerad.

annars har d inte hänt så mkt. bosco är i island på nån konferans eller något. jag är i bruzaholm. antar att det finns mer och se för honom än för mig :(

har kommit på att jag bara sitter och skriver men har ingen aning om, om jag stavar rätt eller inte. när jag började läsa något annat som inte är skolämnen (typ matte, engelska osv. osv) så tror jag att min svenska stavning rann ut i sanden. om ni som läser min blogg nån gång ser att jag stavar ett ord fel. berätta för mig hur det istället stavas. så lär jag mig till nästa gång.

ska mindmappa lite över hur jag ska klara min ekonomi denna månad. huuuuur kul låter d?

RSS 2.0