message in a bottle

Tisdag 29 September, 2009 @ 23:33

min helg
var kanon. emelie var på besök. vi försökte göra så mkt som möjligt av helgen. fredagen började med fredagsmys framför idol. vi somnade vid halv elva och sov till typ elva dagen efter. då visste vi inte att vi skulle behöva den sömnen. upp gick vi. dagen till ära skulle tillbringas på liseberg eftersom ingen av oss hade varit där iår. vi började sminka och fixa oss (ja, jag vet att d e onödigt att sminka sig när man ska på liseberg, men vad gör man? vad man kan helt enkelt) vi anlände till liseberg vid halv två, fick våra åkband och började med lisebergståget. vi var taggade. ja ni vet hur den funkar, börjar med med en lång långsam uppförsbacke och sen går d av bara farten. d är i den man skriker fast man inte är skraj. den var ungefär lika kul som vanligt även om d tog sin lilla tid innan vi fick gå av. så fick vi till slut fortsätta vår lilla tripp genom liseberg. ganska snart stod flumride på listan. vädret bestod denna dag av ganska kallt och väldigt blåsigt. men d struntade vi i, man kan inte dissa flumride pga vädret. vi fick inte åka själva i våran stock utan fick på köpet med två andra brudar. jag satt längst fram, tack vare dem fick jag, emelie gå runt och plaska genom hela liseberg. men vi gav igen, dom syntes inte på bilden! tiden gick fort när vi hade roligt och eftersom vi hade bestämt utegång till kvällen var vi tvugna att ge oss av från liseberg vid klockan 6. så tyvärr fick vi dissa kanonen, uppskjutet och höjdskräcken. men jag bryr mig inte, jag bor ju här nu ;)

som sagt så skulle d bli utgång kvällen till ära. my kom efter många om och men och excet blev det eftersom my gillar d så mkt. jag har varit där innan så jag vet att det flesta killar där är 25+. men d gör inget dom har massor av fina pojkar som verkligen behandlar en som en lady. vilket betyder att "du behöver inte ge ut ditt nummer bara för att han ska bjuda dig på en drink" men eftersom mitt göteborgliv bara består av att skaffa så mkt kontakter som möjligt så ger jag ut mitt nummer till dom flesta jag säger mer än hej till. behöver inte betyda något.

hemresan blev längre än väntat. vi tog bussen och skulle hoppa av på wieselgrensplatsen men hoppade av på wieselgrensgatan och hamnade i ett halvdött villaområde. vi vandrade och vandrade men inget hände. tillslut fick vi tag på en minitaxi (billig taxi) som körde hem oss. vilket var bra, för om vi hade fortsatt att gå hade vi säkert kommit fram i kina. vi gick åt fel håll.. så gick d, när både jag och emelie var liiite för fulla.

söndagen bestod av stresshopping i RIKTIG bakisanda ända tills emelie forde hem vid klockan 16. jag fick chansen att skämma bort min systerdotter till max.

när jag hade lämnat emelie på stationen fick jag med mig hannah montana - the movie hem. jag satte igång filmen och somnade med en gång. skitsamma. jag hade iallafall haft en underbar helg med en av mina bästa vänner. hon ville inte ens åka hem på söndagen. jag hoppas att mina andra vänner också kommer säga så när dom kommer och hälsar på mig. <3

nu har jag egentligen bara en fråga; varför funkar d aldrig att ladda upp bilder när jag ska göra d?

svar: no one care, gå och diska med dig istället och sov sen!


use somebody

28 September, 2009 @ 18:27

det är måndag. igår kväll satt jag och tjurade hela kvällen. inte bara för att jag var bakis utan för att min mobil hade bestämt sig för att ta självmord. sprang runt som en galning i hela lägenheten, vände upp o ner på allting i hopp om att hitta någon gömd telifon någonstans. på riktigt, så blir jag faktiskt helt handikappad utan en mobil, hör bara här
- behöver en telifon för att vakna på morgonen
- behöver en telifon för att se vad klockan är jämt o ständigt
- behöver en telifon för att ha mina kvällssamtal med bosco o mamma
- behöver en telifon ifall någon  viktig person vill ha tag på mig en söndag kväll klockan 10?
ja se bara. jag kan inte överleva utan en mobil. hittade en stenålders mobil iallafall. den räckte så långt som två samtal och väckning imorse sen förstod jag varför den var undangömd.
ikväll sitter jag inte o tjurar utan sitter mest o är nyfiken. nyfiken på vad min nya billiga nokia kommer o göra. just nu laddar den. jag är så förväntansfull. d e så roligt med nya mobiler o jag vet att jag gjorde ett riktigt kap. jag brukar vara lättpåverkad även om personalen inte är snygg. idag var dom de. d e så roligt med snygg personal! tänk om elgiganten i eksjö kunde ha lika fina och trevliga pojkar som dom har på nordstan. haha, skulle aldrig kunna ske. men iallafall så vet jag att jag köpte en bra telifon, d tror jag även att den snygga personalen också tyckte. då han stog och blinkade sådär snitsigt med ögat åt mig hela tiden medans han höll och kikade på mitt körkort i säkert tio minuter. i min vilda fantasi sitter jag o hoppas att han memorerade in mitt namn i sitt minne för att sedan bli vän med mig på facebook ikväll. trotsallt så vet han ju nu vart bruzaholm ligger, hur gammal jag är (när han så fint gratulerade mig i efterskott, berättade när han fyllde år o blinkade sådär snitsigt med ögat igen) och allt annat som står på mitt körkort. tja, vad gör man? vad man kan antagligen...

just nu: sitter jag och funderar ut några dumma frågor om mina tekniska prylar som dom kanske kan hjälpa mig med. så jag har en anledning till att gå in där igen och prata med dom fina pojkarna.
egentligen: så sitter jag och funderar ut vad jag ska handla för mat sen. d e ju måndag. storhandla!!!


sen ska jag berätta om min helg :) kommer bli ännu längre inlägg........... kul. nej.


somebody to love

Tis 22 September, 2009 @ 23:17

sitter i jacobs biosalong (tvrum) och halvkollar på systrar i jeans. tänk att Blake Lively har varit med i en så fjantig film. tja, nånstans måste man ju börja. 
har videosamtalat med syrran på msn ikväll. så nu har jag sett Tilda med ryggen mot, sovandes också. hon är söt. jag är världens stoltaste moster till det sötaste barnet i världen.

imorse när jag vaknade klockan 6 så var det helt mörkt ute. det var mysigt. jag hoppades på att d skulle vara snö ute. ja, d var nästan så jag tänkte sätta på tvn o leta efter julkalendern. till min stora förvåning var d inte snö utan d var regn istället. imorgon ska jag vakna vid 6 igen bara för att få samma känsla.

Nu: betala mina tradera grejor jag har vunnit o se lite rederiet. länge sen ju.


you can be my flamingo

Tis 22 September, 2009 @ 19:55

jag är helt slut! kom hem från skolan nu. NU! klockan är ju åtta. egentligen slutade vi redan vid klockan två. just nu är d så mkt att göra så att d nästan känns som jag bor på skolan. jag har ju inget liv. som min klasskompis emil brukar säga innan han går hem (han stannar aldrig över)  "skaffa er ett liv!" såklart säger han d på ett kul sätt. men han har så jävla rätt. ikväll har jag iallfall sytt 6 knäppkanter. d tog sin lilla tid. eftersom jag har blivit så noggrann på senare dar. o den enda industrimaskinen som var ledig var en jag absolut inte är kompis med. 
på fredag ska kjolen var färdig. jag har kommit halvvägs. Om jag kommer bli klar? säger som annika brukar säga: d vet jag inte, men d måste jag. föresten så ska vi inte bara lämna in en kjol utan även plaggskiss, mönster i 1:4 skala, arbetsordning, pris och sköttsleråd av tyget. *drar mig i håret* ........ *lugnar ner mig* idol o andra avenyn göra. vilket på svenska betyder att d är sånt jag kan göra under 2 timmars underhållning av idol och andra avenyn. hih.

Jag har ju mitt liv på helgerna. i helgen kommer emelie hit tex:) vet inte vad vi ska hitta på. beror nog lite på vad vädret har att erbjuda. Mest bara va tror jag. Jacob kommer inte att vara här!

syrran ringde innan. dom har fått åka hem nu. skönt för dom. i helgen ska jag köpa något till tilda. FÖRSLAG?!

nu har jag bara en fråga, vad ska jag äta till middag ikväll? gröt eller gröt?

vem tänker du på när solen går ner?

20 September, 2009 @ 21:48

är hemma i göteborg. sitter o tittar på tv, med min spikmatta o mår skit efter gårdagens tjugeårsfest. att jag aldrig lär mig att jag inte alltid behöver ge allt när jag festar.
men d var ett jättekul party. med några kända ansikten. på natten tog jag mitt pick o pack o åkte till bosco i stan. jag ville sova en sista kväll med han. o d fick jag.

TORSDAGen den 17 september kom min syster o jens efterlängtade tös. Tilda ska hon heta. jag har inte träffat henne personligen än. men jag kan lova att hon är fin eftersom hon har så fina föräldrar.

kollar på charlies änglar. inget för mig. gillar ju inte ens action. ska sova istället. nyttigt.

cuz i want that one

16 September, 2009 @ 21:57

jag gick faktiskt till skolan idag. Men först började jag med att komma en timma försent. vilken tur jag hade! andra tema dagen, betyder fin detaljer. Vilket inte är så stort problem att komma försent till. Jag smockade, åt lunch med klassen o sen åkte jag hem. men först snabb visit till nordstan för att köpa present. ska ju på kalaseli kalas på lördag till min vän emelie som fyllde tjuge i förrgår.

när jag kom hem slängde jag mig på sängen enda tills jag insåg att d inte var kul (varade i 2 sek) satte mig vid datorn, ritade lite o kollade på youtube.

Jag älskar youtube. ALLT finns där.
Tänk att ALLA rederiet avsnitt finns där.
Rederiet ja, jag har tänkt på en sak att när d blir lite för sorligt eller lite för mkt känslor i det programet, så spelar dom någon slags obehaglig låt som bara borde spelas på typ begravningar.
När jag känner mig sviken eller ensam så brukar den låten börja spela i mitt huvud. då känner jag mig ännu mer övergiven. tack för den. jävla såpor.

jag svamlar liite för mkt. ska sova istället. vilket betyder att nu ska jag göra mig beredd på att gå o lägga mig inom en timma.

HAHAHAH

gallerie

16 September, 2009 @ 00:10

imorgon går jag till skolan. tror jag. det har varit en ganska intressant dag. åkte iallafall ner till stan för att få fatt på mina brillor. d kostade en tjuga att hämta ut dom. Vet ni vad jag tror? jag tror nog att det är personal från hittegods som som snor alla våra prylar på spårvagnar o lämnar in dom i deras hittegodslådor. På så sätt blir dom rika på våra 20 lappar. Undrar vad dom pengarna går till? personalfester, personalfika eller personalresor? till tyskland kanske? onödigt att tänka på kanske.

ikväll har jag doppat morötter och gurka i vitlök, kollat på andra avenyn och ritat upp en skiss på skjortan vi börjar sy på, på fredag. d blir en stor o enkel... kanske i vitt sammet:)


i make a wish for u

15 September, 2009 @ 10:38

solen skiner. rakt in på min dator. ingen temadag för mig idag. jag är sjuk. äter prinsesstårta o kollar på rederiet på youtube. jag älskar d forfarande lika mkt.. jag var kär i de här pojkarna
- FN
- Carl
- Nikolaj
- Vikor
- Micki (även om han va bög)
- Tony
- Junior
- Peter (beatrice son)

ha en fin dag stina, med din dator. jay.

living on a video

14 September, 2009 @ 22:48

hittade inga brillor. började springa runt på alla olika gammla spårvagnar jag hittade för att försöka leta själv. jag blev ganska paranoid efter 20 minuter.. så jag åkte tillbaka till skolan istället.

efter skolan åkte jag till grönsakstorget och gick på designertorget och strikk. dom har så mysiga affärer på grönsakstorget. ska åka dit fler gånger. nån annan gång.

imorgon har vi vår första temadag. jag ska sticka... en mössa eller något :) ska ha riskakor som mellanmål imorgon. riskakor med gräddfil o röd paprika. nam nam


broken in brooklyn

14 September, 2009 @ 10:47

sitter o lyssnar på gotta be somebody med nickleback och försöker få andra att tycka lika synd om mig som jag tycker om mig själv just nu. tog spårvagnen innan till skolan (inget ovanligt men iaf) bytte till solbrillor, vet att jag la ner mina vanliga i glasögonfodralet som solbrillorna låg i. Sen vet jag att jag också la ner glasögonfodralet i min väska. efter d är d helt blankt. jag kom till skolan. skulle dra på mig mina brillor. vart var dom? inte vet jag inte i väskan iallafall. jag borde inte ha glömt dom. utan antagligen tappat dom eller blivit bestulen på dem. Eftersom jag inte kan gå i skolan när jag är blind och inte vill sitta med solbrilllor på mej. så var jag tvungen att åka hem och hämta mina andra. försökte prata med chafförerna på spåvagnen påvägen tillbaka, men dom bara muttrar ju. så jag fick nöja mig med att leta lite själv istället.
nu är jag hemma, sitter och tjurar för mig själv i mina ANDRA brillor. Väntar med att lunga ner mig lite innan jag går tillbaka till skolan. ringde västtrafiks hittegods innan. dom sa att om jag har tappat något idag kommer d tidigast in imorgon klockan 12. jaha. kul. nej.
ska nog gå o leta själv istället. d går säkert fortare! stackars mej :(

would u be mine.................

13 September, 2009 @ 16:20

söndag o jag sitter och lyssnar på eminem på spotify. dom lugna låtarna med honom förståss. mitt huvud klarar inte av hans tungaste låtar idag. har värsta baksmällan ever! men det är d värt efter igår. hade en urkul kväll på exit tror jag d hette. spelade asdålig musik men jag dansade iallafall. med BARA söta pojkar i 25 års åldern, med svarta skjortor och mellan långt hår. jag trivdes. trodde göteborgarna var stelare o snålare än så. men jag fick faktiskt många drinkar. JAG VILL IGEN!

idag blev d mc d till frukost (vi är grannar) med lollo. det satte sig verkligen bra. även om jag lovar mig själv att aldrig mer välja plusmeny igen, NÅNSIN!

idag ska jag bara ligga o dö i sängen. ska kolla igenom alla filmer jag har köpt i sommar som jag inte sett än. efter d, ska jag städa. TOPPEN SÖNDAG!

36000 på mitt konto idag! har ALDRIG funnits så mkt där!! ÄLSKAR CSN IDAG :)


country house

12 September, 2009 @ 16:05

har precis varit o handlat sprit nere i nordstan. jag förstår inte varför jag aldrig lär mig att inte åka dit o handla på lördagar. d e ju då de som mest folk. idag har jag alltså stått i kö på systemet i 45 minuter.. sånna där grejer har bara hänt mej på liseberg innan. nu för tiden händer det d dagar jag väljer att gå på systemet på nordstan, på lördagar. någonting som också aldrig har hänt mig på systemet är att den som står i kassan är trevlig. Idag träffade jag en sån karl. har aldrig hänt tidigare att någon på systemet frågar mig vad jag ska göra ikväll?

ikväll blir d inflyttningsfest hos jacobs kompis. han själv ska inte gå. så jag frågade om d var okej att jag snor hans kompisar. d var okej.

snart ska jag gå ner till konsum (4minuters promenad fram o tillbaka) o handla groggvirke o blåbärssoppa. PARTEY!!

ikväll ska jag ha på mig
gul chiffongtop
svarta glansiga byxor
svarta pumps
o lite för mkt hårspray

im gonna love you just a little bit more

10 September, 2009 @ 23:55

vad har jag gjort ikväll?! iiiiiiingenting. har varit i skolan idag. vi hade företagsekonomi o våran lärare är bara så bäst. jag har aldrig i hela mitt liv tyckt att d är kul att läsa ekonomi men vår lärare gör d bara så bra o så intressant. Även om jag somnade några gånger bakom min uppställda pärm
Sen till mitt favoritämne, teckning som vi också hade idag. Där är vår lärare helt tvärtom. Hon gör d helt ointressant... men vad mer kan man begära när hon pratar i samma tonart hela tiden?!

imorgon ska vi börja sy på våra kjolar!! Längtar!

o grattis också stina för du hann färdigt med alla uppgifter i slutändan. DU ÄR FAN DUKTIG PÅ MÖNSTERKONSTRUKTION!

dagens, veckans och månades läxa: vad i helskotta ska jag ha alla chiffongtoppar till?

the botten is nådd

9 September, 2009 @ 18:47

jag har sagt d förr o jag säger d igen, JAG ÄLSKAR SPOTIFY!! d är d bästa som har hänt mig!! ville bara göra d klart för alla. men orka reklamen!

idag har jag varit på linnégatan och handlat tyg. ännu ett ställe jag har hittat som jag inte mer tänker åka ensam till. d var säkert minst fem olika fyllegubbar som ropade på mig o sa att jag skulle komma o sätta mig i deras knä! o inte nog med d när jag då åkte till linnégatan med spårvagnen kommer d en annan gubbe och sätter sig hos mig, börjar ta på mina stövlar och frågade vad dom kostade, jag ljög o sa 5000, han gick förstås på d. Men jag kanske ändå inte skulle ha sagt 5000 för då började han tjata om att jag var vacker o frågade om han o jag inte kunde ses nån gång?! vad jag svarade? jag brast förstås ut i asgarv och gick sedan av vagnen. så linnégatan och kvibergmarknad är med på listan där jag inte vill befinna mig ensam. iallafall inte när jag är trött, hungrig och har världens största maska i mina strumpebyxor!!

har iallafall handlat tyg idag. d var dyrt som fan o jag har ångest så in i helvetet men d kommer bli bra.. Fast d första mamma sa när jag förklarade för henne att det var ett glansigt 100% polyester tyg började hon o babbla om att d är svårt att sy i. SKIT PÅ DEJ, d är d inte alls!!
ikväll blir d idol och gröt till middag.

må så gott
(jag ska bli bättre på att uppdatera min blogg)

just to forget my scars

1 September, 2009 @ 00:18

måndag igen, eller tisdag om fem minuter. Hade ännu en härlig helg i Göteborg. Bosco kom på fredagen och vi njöt av varandra sälskap till klockan ett dagen efter då han åkte hem :( säger det alltid men han är verkligen världens finaste kille! på kvällen var det kräftskiva här hos jacob och det må jag säga, han hade verkligen satsat nästan allt för att skapa en riktigt fest! Han hade byggt ihop ett bord, köpt massa nya prylar och sånt. Och han lyckades verkligen också dvs en riktigt lyckad fest! på söndagen var jag uppe tidigt för att dra till kvibergsmarknad. hade massor av förväntningar och en lång köplista med mig. gick tomhänt därifrån med en sur min. ALDRIG MER kvibergsmarknad ensam alltså.

har fått ett väldigt roligt meddelande ikväll.. förstår inte varför du inte kan göra samma sak som jag gjorde för dig. så d kan äta upp dig innifrån lika mkt som det gjorde med mig. o d var ditt fel... blö orka... alla är inte som du stina.. lär av dina egna misstag stina.

sluta dregla över timbuktu ikväll, godnatt och sov gott istället stina



åter till verkligheten.......
jag älskar spotify!!!!!!!!!!!!!!! :)


RSS 2.0