just the way you are

31 Oktober, 2010 @ 21:35

hatar den låten som jag har som rubrik av olika anledningar. jävla bruno!

vi har haft tildis här i helgen. emma har också varit här en sväng. och jag har hängt med bosco en stund också. badat och sånt.

hittar inte min svarta lockhåriga peruk och det gör mig typ gaaaaaaaaalen.

erika skrev i sin blogg för hundra inlägg sedan 7 intressanta things om henne. hon tyckte då i sin blogg att jag skulle göra likadant. why not?


1. grät mer när mofasa i lejonkungen dog än när micheal jackson eller patrick swayze dog. och skulle tusen gånger hellre gått på mofasas begravning än d andras
2. jag kommer ha studieskulder och andra skulder enda tills jag dör
3. jag älskar att köra bil men jag hyperventilerar och skakar samtidigt
4. jag är född till att misslyckas i köket. hyperventilerar där också
5. kommer väl vara singel livet ut för att jag älskar uppvaktningen.. och drinken.
6. jag dansar ASGRYMT i hur-höga-du-vill-high-heels
7. jag hatar pengar. men jag kan inte förneka att jag älskar män med pengar ;)


 
jag likker denna låten. den är ösig!

jag trodde jag var stark

26 Oktober, 2010 @ 22:14

idag är d tisdag. dagarna går fort. snart är d fredag och då kommer min älsklingstildis till oss.

helgen har varit topp. i fredags åkte jag till göteborg efter att jag hade tagit in posten. åkte bus4you. Mycket trevlig buss. satt längst fram och hade party med en tant och busschafförn. tanten bjöd då och då på godis. jag själv drack ur min rosa fickplunta. för att vara på G när jag kom till Göteborg. Thez mötte mej vid stationen. vi gick till systembolaget och sen till My. Vi tittade på idol för att komma i "partystämmning". Jag hatar förövrigt idol. Kul att bara vara tjejer för en gångs skull. ingen karl som bjuder en på starka drinkar så man blir tvungen att stanna hemma. denna gången kom jag till excet. hurra! vi gick hem innan d stängde. en timma tills bussen gick. my och jag värmde oss på seven11 så länge. larm på mobilen och vi kunde "vila" en stund med ansiktet i händerna. kom hem. jag sov till åtta i partyoutfitten. sprang till bussen. som en galning. åkte buss. och kom hem till bruza vid två. hade med mig bosco då. vi däcka en stund i soffan. sen åkte vi till syster. tilda tyckte mer om bosco denna gång. sov sedan.
söndag, skjutsade jag bosco till hans föräldrar. denna gång var edoa hemma. honom hade jag saknat mest. vi gosade jättelänge, sedan gav jag mej av för jag skulle jobba denna dag. jobbade till halv tio. kom hem och dygnade med datorn i knät hela söndagsnatten.

sov då alltså hela måndagen för den som bryr sig om mitt välmående och undrar om jag nån gång sover.

idag har jag varit hos syster. syster har krattat löv. jag och tilda har lekt i lövhögarna. imorgon, jobb, hela dagen. en så kallad delad tur.


jisses, vad mkt tilda det blev i detta inlägg

full för kärlekens skull

21 Oktober, 2010 @ 10:59

min dator är tillbaka! och den är vackrare än någonsin!!

okej, hösten var här i typ en vecka. nu har vi snö i Bruza! lyssnar på hej mitt vinterland och välkommnar snön på mitt eget lilla vis. gick i sommarkläder tills för en vecka sedan ungefär. men kommer iallafall gå i hudfärgade strumpebyxor (som om jag fortfarande tror att jag har bruna sommarben) och high heels sandaletter imorgon när jag går ut i Göteborg. min lärare i värnamo sa en gång att vi inte klär oss med ögonen. vi skiter i om det är 30- grader ute. har vi bestämt att vi ska ha stay ups och kortkort så ska vi det. det hade hon själv gjort nån gång på 80talet. cyklat till skolan i stayups och kortkort i 30- och världens snöoväder. bara för att hon hade bestämt sig för att hon skulle ha på sig detta.

nog tjatat om det. ikväll ska jag jobba en sväng. imorgon ska jag åka på en blixtvisit till Göteborg. bara för att jag gillar drinken så himla mkt. ska bada lite i brun-utan-sol innan jag åker. fast inga män denna gången. Bara mina tjejvänner. inga män överhuvudtaget, för denna gång vill jag verkligen följa med ut. det är säkert ett halv år sedan jag var ut på excet alltså. ingen man ska få förstöra min kväll imorgon. jag har ju förståss en egen fri vilja. ibland skäms jag över hur billig jag kan vara...

har sytt en halloween klänning. superdupernöjd. måste bara hitta min svarta peruk. annars är hela klänningen förjäves.

sugen på jul. ska nog bjuda pappa jonny imorgon på förfesten. han hade redan gjort glögg läste jag på face. sen ska jag fråga fall vi kan kolla på tomtarnas verkstad på youtube för att komma lite i julstämmning... partykiller. jaay me!

ska väl röja i mitt rum nu, för bosco kommer på lördag. dvs slänga in allt som ligger på golvet i garderoben eller under sängen.

ingen jul låt, men min ringsignal för tillfället :)

honey im too old for you

19 Oktober, 2010 @ 16:47

oktober nu. har inte uppdaterat på ett tag av olika anledningar. lathet beror d väl mest på. sen har jag ingen egen fungerande dator med fungerande internet. har lämnat min dator till en mamma känner nu. Så snart snart är den tillbaka i mina armar, som en ny människa. då kan jag börja annvända mitt internet och börja BLOGGA <3 på riktigt!!!
nä men jag kan börja komunicera med övre världen. göteborg alltså. d är jobbigt att återställa sig från att ha bott i göteborget till att bo i bruza. de säger att landet ska vara en fri värld. jag känner mig mest instängd, utanför och uttråkad. jag är en citykid för helvete! har tagit tag i mitt liv idag och varit på både ungdomsmottagning och arbetsförmedling. tröstsamtal och utskrivning av p-piller hos ungdomsmottagning och galen men trevlig kvinna på arbetsförmedling. kvinnan pratade om konstskolor i köpenhamn och vart dom låg. som om jag var jättevan promenerare i köpenhamn. turistar där varje dag. nä.

senast jag uppdaterade har inte mkt hänt. iaf inte vad jag kallar mkt. har fyllt år, flyttat hem, jobbat lite, hälsat på i göteborg hundra gånger, lekt med tildis och lisa många gånger och för och inte glömma, varit på cypern med två underbara ladys som jag ÄLSKAR. vi var ett jättebra team som hade dunderkul! men som man säger 'what happens in Ayia stays in Napa'. fick ett nytt liv, ny personlighet och många nya vänner på bara en vecka. tur var väl det, hade nog inte varit hel om vi hade valt en vecka till. för mkt sprit och för lite mat kan vara farligt. jag blev kär tre gånger, thez gnällde lite över värmen - hur hon nu kunde göra d och stackars my blev inlåst på ett uteställe en natt. vilka vänner jag och thez då var, inte bry sig om var sin vän håller hus. vi var helt enkelt upptagna med att festa själva. men fan va roligt vi hade! jag och mina älsklingspinglor.

här är vi föresten.. jag och mina tjejisar. på ayia.
igår städade jag i min sylåda. HELA DAGEN. busy woman... nä måste verkligen komma en pang i mitt liv snart. måste hända något. kanske kan bli kär eller något. hitta en rik karl som kan försörja mig. så kan jag lära mig och laga mat och städa hans.. verktygslåda en HEL DAG.. funderar på att råna en bank och åka till göteborg i helgen... bara en fundering.

RSS 2.0